dudaj píše:...Ale nejdřív chci udělat uhlíkové listy a desku cykliky...
Tak rozhodně zveřejni jak to dopadlo, nebo i průběh. Zkoušel jsem dělat vlastní listy na mcpx a vzdal jsem to, bylo to na mě moc titěrné.
dudaj píše:...Ale nejdřív chci udělat uhlíkové listy a desku cykliky...
dudaj píše:Zdravím.
Tak po tom co mi odešel lineár (kartáčky v motorku) jsem tam nacpal normální serva.Protože asi nelze ve stabilizaci reverzovat výchylky, je nutno s tím počítat
při osazení serv. Vše funguje normálně.
Bohužel jsou zase od E-Flite takže i ony mají drobné vůle. Nicméně menší než lineáry a je pravděpodobné že by se to nemuselo zhoršovat.
Rici píše:Vypada to velice zajimave. A jak to lita s DS35? Je nejaky viditelny rozdil v letovem projevu?
Marwei píše:Ahoj,
chci se zeptat, jestli jste nekdo nemusel resit rozdilny uhel nabehu listu hl. rotoru pri pozitivnim a negativnim kolektivu. Pri plynu v nule jsou linky na rotorove hlave a drzacich rot. listu v linii, jak by to melo byt . Pri pozitivnim kolektivu je sklon listu najaky (spravny), ale pri negativnim je mnohem mensi a pri viseni na zadech musim davat plyn skoro uplne naplno, aby vubec visel. Nastaveni v radiu je spravne.
Neco malo k tomu jsem nasel i tady (http://www.helifreak.com/showthread.php?t=434902) , ale prijde mi zvlastni, ze v nule to sedi a musel bych v radiu upravovat velikost drahy serv pro dolni drahu na napr. 132 % .
vylizplech píše:Tak kdybych to měl nastavit jak ty říkáš Radku v travel adjust Pitch na 75% na obě strany,tak se stím tak max.vznesu,ale žádné skopičiny by s tím dělat nešlo,na kladný mám 100% a v záporu 105%,ale to má asi každý trochu jinak,samozdřejmě že jsem si dával pozor,aby serva v krajních pozicích neměly snahu jít až na doraz nebo ještě více.
seltino píše:Tak FUSUNO začlo dělat kabinky i na 130X
http://fusuno.com/advanced_search_resul ... 0x&x=0&y=0
listy z výstupkama lítám na SPINU, nicméně na setovém motoru se mi zdály lepší listy bez výstupků prootže nedávaly motoru tak zabrat jako listy z výstupky