Tento člověk to kdysi dělal a mám jednoho od něj, nebyl problém. Zkus mu napsat...
jreed@seznam.cz
Magnum Reloaded
Re: Magnum Reloaded
Naposledy upravil(a) blesk dne úte 04.08.2020 14:02, celkem upraveno 1 x.
Kupoval jsem ho někde od Ostravy.
Mám doma jednoho létaného, jen bez přijímače. Pokud bys měl zájem, tak do SZ. P.
Mám doma jednoho létaného, jen bez přijímače. Pokud bys měl zájem, tak do SZ. P.
-
spiroextra
Oživím trošku tému. Rád by som si postavil Magnuma. Presvedčili ma dobré recenzie, plus sa potrebujem na niečom konečne naučiť lietať. A doma sa mi váľa bižutéria aj batérie, takže okrem vrtule nemusím dokúpiť nič.
Otázka smeruje na výrezy. Je ešte šanca niečo zohnať? Našiel som dve stránky asi z francúzska, kde majú stavebnice. Jedna nemá doručovanie po Európe, len Nemecko a Belgicko, druhá chce za poštovné 25€. Najprv som to chcel rezať z polyšu a styroduru, ale nebude to tak nárazuvzdorné. Kupovať niekde dve tabule EPP sa mi zase stavba predraží :-/
Otázka smeruje na výrezy. Je ešte šanca niečo zohnať? Našiel som dve stránky asi z francúzska, kde majú stavebnice. Jedna nemá doručovanie po Európe, len Nemecko a Belgicko, druhá chce za poštovné 25€. Najprv som to chcel rezať z polyšu a styroduru, ale nebude to tak nárazuvzdorné. Kupovať niekde dve tabule EPP sa mi zase stavba predraží :-/