PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Tak to gratuluji,tomu se říká BiNGO!!tAK AT tI TO LÉTÁ
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Ahoj, tak s pioneerem sem měl první úspěšný let akorát sem měl nouzové přistání asi 50m daleko se vypl motor a uz nešel zapnout fungovali jen kormidla a když jsem zkoušel dosah na zemi tak když jsem byl daleko tak najednou vše fungovalo ale v letadle něco pípalo není tam zaplý náhodou nějaký mod pro začátečníky aby letadlo neuletělo? Díky.
Ne není tam žádný mod pro začátečníky,to jsi jen pravděpodobně vylétal baterku a regulátor Ti nechal proud pro přijímač a srerva!!Jak dlouho jsi létal a jakou baterii v tom používáš??
letěl sem jen asi 3min baterku mam setovou 11.1v 1800 a koupil jsem si k tomu zdroj s reichardu za 399 vypada jak nabijecka na notas v navodu je ze musí svitit cervena dioda a jak se baterie nabije tak zhasne a rozsviti se zelená ale me porad sviti obe ale kdyz sem meril baterii multakem tak mela 12.5v
PIONEER ARF
Nooo a k tomu zdroji máš i nějakou nabíječku? Jinak toto mi dělal regulátor potom co mi do něj napadal sníh... Ale t nebude tento případ 
http://rcfrantik.rajce.idnes.cz | www.youtube.com/user/fajnweb
mám tu modrou co byla v setu
No chtělo by to zjistit,zda Ti to vůbec nabijí!!!A později koupit trochu lepší nabíječku.Řekl bych,že jsi to nemě plně nabité.Bud rád,že Ti to ten regulátor omezil tak,aby jsi moh přistát!!
Divný je když začnu nabijet tak červená bliká a zelená svítí a po čase svítí obě už pořád přes celou noc
Tak s nabíječkou ti nepomohu,nevím o kterou jde,ale vřele doporučuji,pořídit jinou,už jen kvůli bateriím,aby jsi je neoddělal,to v první řadě,o pádu letadla ani nemluvě!!Lepší investovat,než místo létání koukat na trosky,to pak zamrzí!!!Myslím,že když se podíváš třeba na RC Maxibazar určitě tam za rozumný peníz,nějakou pořídíš!!Už jen s toho důvodu,že si později budeš jistě chtít pořídit 2200mAh baterii.Tu však asi s touto nebíječkou nenabiješ.
Zdar kluci,chtěl jsem se zeptat,jak jste na tom s váhou pioneera??A ještě nemáte tušení,kolik má tah motor v pioneeru?Popřípadě jakým ho nahradit motorem o větším tahu?!díky Petr
nazdarek,
kde mate tazisko pri baterke 2200?
kde mate tazisko pri baterke 2200?
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Tam kde bolo aj prv 
Michal1PA píše:Tam kde bolo aj prv
a to?
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Já už od něj návod nemám.S baterkou 1500 a 1800mAh je trošku lehčí na čumák,s 2200 je akorát.Těžiště stejně nejde upravit vzhledem k tomu že baterka nejde nikam posouvat.Takže není co řešit
.
Jinak kdyby měl někdo zájem,tak ho prodám.Letěl 8x,je bez škrábance,za 2000kč.Ale neposílám,tak v okruhu 30km od Loun dovezu.Na mě je moc hodnej.