Nákup v HobbyKingu

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
radekV77
Kontaktovat uživatele:

Re: Nákup v HobbyKingu

#481 Příspěvek od radekV77 »

chce to někdy trochu trpělivosti. Už se mi několikrát stalo,že to byly tři týdny a jednou i měsíc,ale dorazilo to nakonec vždy. :) :D
Radek
http://radekv77.rajce.idnes.cz/
http://lmk-kladno.rajce.idnes.cz/
Jiri

#482 Příspěvek od Jiri »

Taky teď na zboží z EU běžnou poštou čekám už 14 dní ... dříve to tu z EU vždy bylo do týdne :-(.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
martin z

#483 Příspěvek od martin z »

Takhle dlouho to trvá, když si na EU HK nakoupím tak, že mám poštovné zdarma. A ještě jsem si pro to musel dojít na poštu. Jestli to takhle dlouho trvá i při placeném poštovném jsem poslední dobou neměl možnost posoudit. Ale taky vzpomínám na dřívější nákupy, kdy jsem si v neděli večer objednal třeba baterky a někdy ve čtvrtek jsem je našel po příchodu z práce už doma.
michalv

#484 Příspěvek od michalv »

Jiri píše:Taky teď na zboží z EU běžnou poštou čekám už 14 dní ... dříve to tu z EU vždy bylo do týdne :-(.

Presne, pred 14 dnema objednano a do ted nic a taky z EU :roll:
Jeti DC-16, Futaba FX-18+modul Jeti
Swing speciál, Proxima 2, Stork 4, Mig 15, P47, Torro 900
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od pepinozbrna »

Jsem na tom stejně :evil: čekám už 14 dní. Dříve to bylo bez poštovného teď si ho u menších položek účtují.
Z centralu chtěly za zboží v hodnotě 50 usd poštovné skoro 90 usd,..... Jde to nějak do kopru 8O
Nahoru to půjde ... dolů musí.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#486 Příspěvek od corsair »

ted mi došel balíček z eu, bez sledovačky za 17 dnů
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#487 Příspěvek od juraj.jurej »

V minulosti som 90% nakupoval iba na HK, ale v poslednom čase už na HK nenakupujem. (cca. dva-try roky) V EU sklade všetko nieje, aku. z Číny neposielajú, poštovné vysoké atď. Za cca. 21 dní mi z Číny chodia balíky bežne. (Bangood, Aliexpress a pod.) A ani tá ích prelepená značka Turnigy ma moc neláka. Skrátka tovar už nič moc. Možno ešte nieaké LiPo z EU je zaujímavé, ale kvalitné aj tam už stoja dosť a to sa dá kúpiť za tú cenu aj inde. A čakať 14 dní z EU už je moc. Dosť už nakupujem doma. Tých pár eur mi vždy nestojí za to čakať mesiac a je to so zárukov, čas je drahý. S Číny len maličkosti, alebo čo nieje u nás.
FrSky Tandem X20
martin z

#488 Příspěvek od martin z »

Taky jste si všimli, že na HK poslední cca dva měsíce nepřibývají vůbec žádné novinky? Bavilo mě sledovat jak skoro každý den nebo několikrát do týdne se něco nového objevilo, ale teď nic a nic... :(
gul halmhat

#489 Příspěvek od gul halmhat »

coz novinky to by me ani tolik netrapilo, ale osvedceny veci, z nichz jsem za nektery nenasel zatim nahradu jsou bohuzel nedostupny :-(

GH
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#490 Příspěvek od Celeron »

Vypadá to, že jim tam Corona malinko hroutí trh s věcmi míň podstatnými.
MPml

#491 Příspěvek od MPml »

Celeron píše:Vypadá to, že jim tam Corona malinko hroutí trh s věcmi míň podstatnými.

Spíš Tonda řeší problém s FCC - totální paralýza pošty je k tomu pouze "bonus".
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#492 Příspěvek od pepinozbrna »

Věřím tomu že toho má Čína teď až nad hlavu. Drobné zpoždění tam je ale dá se to zatím překousnout, až teda na to poštovné to šlo
při nákupu v centrále rapidně nahoru :lol: :lol: :lol: .
Měl jsem objednáno 13.1. a dorazilo dnes tedy 21.2. přímo z Čajny :D .
Nahoru to půjde ... dolů musí.
martin351

#493 Příspěvek od martin351 »

Chodí vám teď nákupy z HK? Objednáno a zaplaceno 16.2. a stále nic neodeslali. Objednáno z čínského skladu a zaplacené expresní dodání DHL a stále nic.
FrSky Taranis X9D+ SE 2019, FunCub, Beta 1400
Elda30

#494 Příspěvek od Elda30 »

Nakoupil jsem serva cca za 600kč z EU skladu HK v obálce a bez sledování, dodání má trvat 3-14 dní a to dnes vypršelo ale obálka nikde. Nevím zda je myšleno pracovní dni nebo kalendářní, to by měli ještě čtyři dny k dobru. Ale chci se zeptat jestli mám nějakou šanci dostat peníze zpět kdyby to už nepřišlo, alespoň od paypalu. Poradí mi někdo?
HONZIK 22

#495 Příspěvek od HONZIK 22 »

Počkal bych a nepanikaril. Každý kdo žije v obchodním, covidovem zasazeném světě ví, že se potrhaly mnohdy i nenávratně, výrobní řetězce. Svět se zastavil a to na několik měsíců. Teď se tlačí proti vrstvě nasbiranych objednavek. Pakliže kupuješ věci na základě obrázku z internetu tak ti ani nic jiného nezbývá než počkat. Položili jste na solar mnoho kamennych obchodu, protože DPH, protože CLO. Tam kde jste měli vše připravené v regálů dražší jen o zákonnou prirazku, ale mnohdy hned i s danou slevou, pokud jsi nechtěl kupovat jen jeden nosník a, ulakomili se k nákupu odpadu musíš nést rizika. PAYPAL TI DÁVÁ JISTOTU.
Naučili jste se kupovat i prázdný pytlík od rýže z Číny aby jste nemuseli
vystrčit prdel z baráku. Jak by se našim obchodům dařilo a jaký by měli sortiment, kdyby jim mnozí platili předem. Ach jo
nekonečný příběh.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“