Super výkonné elektrovětroně - povídání

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Odpovědět
Zpráva
Autor
kovaco

Re: Super výkonné elektrovětroně - povídání

#481 Příspěvek od kovaco »

Hmmmm, je vidět, že zase tady můžou psát jenom VIKOUŠOVÉ. :cry: :cry:
Kluci, šak vám úkážu, co je lepší, vydržte. :wink:
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
graup15

#482 Příspěvek od graup15 »

Nemáš šanci....:-)
A snad to nebude tak dlouho trvat a nebude to jen Vikouš a Scary, ale i Stinger-E.
kovaco

#483 Příspěvek od kovaco »

Dalibore, ono udělat 10 VIKOUŠKŮ za rok, tedy myslím kusovku jde dělat ve špičkové kvalitě. Prostě hlídat každý tah štětcem osobně majitelem. Chápu, ale udržet si ve světové špičce velkosériovou výrobu v dobré kvalitě v ČR je umění. A vovovovovotom to je. Proto smekám před Valentou a proto si jej koupím, i kdybys mi nabízel nevím co. :lol:
graup15

#484 Příspěvek od graup15 »

Já ti to neberu...neboj. Ono alespoň je pak v Bubákově pestrost modelů. A hlavně vás to s Jirkou naučilo lítat.
kovaco

#485 Příspěvek od kovaco »

Jo Stinger-E je zase éro, který si bude hlídat majitel, je to jako Maseratti, nebo jak se to píše. Ale udělej joooooo dobrý éro pro hoooodně moc rcmiaků, aby na to mělo hodně lidí, to je umění. Věřím tomu, že kdyby Valenta dělal jenom pro pár lidí na světě, tak by udělal se svým zázemím stejný brus, jako je Vikouš a myslím i daleko lepší. Tím se nechci dotknout výrobce Vikouše, naopak, klaním se jeho trpělivosti.
graup15

#486 Příspěvek od graup15 »

Ondro...trošku se nad tím zamysli...na kolik tě vyšlo Volcano, Rex-X....a pak možná přehodnotíš to co jsi napsal:-) :-)
kovaco

#487 Příspěvek od kovaco »

No, zamyslet se nemusím, stálo mě to hafo peněz, to jo. Ale mám dvě éra, každý je o úplně jiným způsobu použití. S jedním můžu kravit ve větru a to fakt ve větru a s druhým se můžu opět učit kouřit. :lol: :lol: :lol: Zato s Vikoušem nevím, nevím. Dalibore, ale když to srhnu, tak nám ta zima bere vše co může, hlavně klid v Bubákově, že jo. :lol:
kovaco

#488 Příspěvek od kovaco »

Už aby bylo teplo a nemusím sedět u PC, ale budu plkat a lítat v Bubákově. :roll:
graup15

#489 Příspěvek od graup15 »

kovaco píše:No, zamyslet se nemusím, stálo mě to hafo peněz, to jo. Ale mám dvě éra, každý je o úplně jiným způsobu použití. S jedním můžu kravit ve větru a to fakt ve větru a s druhým se můžu opět učit kouřit. :lol: :lol: :lol: Zato s Vikoušem nevím, nevím. Dalibore, ale když to srhnu, tak nám ta zima bere vše co může, hlavně klid v Bubákově, že jo. :lol:

Právě jsem se pouze pousmál...:-) :-)
kovaco

#490 Příspěvek od kovaco »

Kluci, smějme se, přichází JARO :D
RedAce

#491 Příspěvek od RedAce »

To už tu bylo...dlouho mu to nevydrželo :D
Dzordzik

#492 Příspěvek od Dzordzik »

Kdyby výrobci jako Vašek Vojtíšek a další udělali za rok jenom 10 modelů, nevydělali by si ani na slanou vodu. promiň, ale v tomhle jsi kapánek mimo. Jasně, nejde srovnávat Valentovo plácání na množství oproti precizní výrobě F3X brusů pánů Vojtíšek, Pazderka, Sodomka a dalších, ale pokud mě ten model má stát téměř stejné peníze, pak bych musel být padlej na hlavu, abych byť uvažoval o tom si místo brousku jako Dingo, Stinger, Viking a dalších koupil třeba Volcano. To bych musel být fakt velkej odpůrce košťat a i pak bych si ho nekoupil. Já ti tvoji volbu neberu, jenom pro obhajobu nákupu používáš pro mě nepochopitelné argumenty. Pokud bys napsal, nemám rád košťata, a chci něco velkého s trupem a za "pár korun", pak ok, ale takto ...
pepin

#493 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:
kovaco píše:Protože je Volcano supr éro, proto je tu řeč i o něm, nebo si myslíš, že tady může být jenom Vikouš, ty jo´!!!!! Normálně jsem se nasral!!!!!!!! :mrgreen:

Ondro!!! Obecně vzato, já nemám nic proti Volcanu...jen by ty formy musel dostat někdo ala Vojtíšek,Sodomka,Vágner,Pazderka,Vostřel....a pod... A udělat to jak si představuju ,že to vypadat má. Né,že bude odtokovka o tlouštce mého motýla, křídlo prohlé,zavětrování něco děsného, na modelu tuna barvy....atd

Dalibore, kecali jsme o tom spolu v alpách, já ti třeba na výkonnou včkovou učelovku prdim, mě se to vubec nelíbí--joooo létá to dobře, ale čumim na humus ero, líbí se mi makety, bohužel cenově dostupné makety jsou dýhopolyšové---cenově dostupné mám na mysli letadla, kdy pokud ti v Alpách zmizí někde v udolí, zamáčkneš slzu a sáhneš po jiném svém eru, dál to neřešíš a létáš dál a to právě třeba ero typu Volkáno, nebo ten nový model splnuje, mě vubec nejde o nějaký supervýkon, já nejsem debil, co se trápí v Bubákově a snaží se tam na té přiblblé louce polétat s větroněm, když je naprosto jasné, že podmínkky na větronové létání tam jsou naprosto nevhodné, to je plocha leda tak na testování a měření megawatových pohonu, ale né na termické létání.
Co jsem tim chtěl říct, že Volkáno, nebo ten nový typ je vcelku cenově na hranici dýhopolyšových maket výkonem zcela jistě nad jejich urovní, takže učel světí prostředky. Ty si klidně do soudného dne měř, kolik ti to ero letí nahoru, nebo dolu, já budu koukat do peněženky, do kolika peněz jsem ochotný zamáčknout slzu nad erem, který vysí někde na borovici někde v alpách a já mu při odjezdu domu pouze zamávám včetně kompletní elektronické výbavy.Vždyt si tam byl a sám dobře víš, jak jednoduché je přijít komplet o celé ero a navíc, že ve finále ti na superwatový výkon stejně každý sral :wink:

sorry já musel, všechno má svého kupce, tak neblbni.kdybys byl alespon schopný ty své tvrzení doložit nějakým soutěžním uspěchem, ach jooo, ach jooo.neblbni nám tady hlavu :wink:
graup15

#494 Příspěvek od graup15 »

Dalibore, kecali jsme o tom spolu v alpách, já ti třeba na výkonnou včkovou učelovku prdim, mě se to vubec nelíbí--joooo létá to dobře, ale čumim na humus ero, líbí se mi makety, bohužel cenově dostupné makety jsou dýhopolyšové---cenově dostupné mám na mysli letadla, kdy pokud ti v Alpách zmizí někde v udolí, zamáčkneš slzu a sáhneš po jiném svém eru, dál to neřešíš a létáš dál a to právě třeba ero typu Volkáno, nebo ten nový model splnuje, mě vubec nejde o nějaký supervýkon, já nejsem debil, co se trápí v Bubákově a snaží se tam na té přiblblé louce polétat s větroněm, když je naprosto jasné, že podmínkky na větronové létání tam jsou naprosto nevhodné, to je plocha leda tak na testování a měření megawatových pohonu, ale né na termické létání.
Co jsem tim chtěl říct, že Volkáno, nebo ten nový typ je vcelku cenově na hranici dýhopolyšových maket výkonem zcela jistě nad jejich urovní, takže učel světí prostředky. Ty si klidně do soudného dne měř, kolik ti to ero letí nahoru, nebo dolu, já budu koukat do peněženky, do kolika peněz jsem ochotný zamáčknout slzu nad erem, který vysí někde na borovici někde v alpách a já mu při odjezdu domu pouze zamávám včetně kompletní elektronické výbavy.Vždyt si tam byl a sám dobře víš, jak jednoduché je přijít komplet o celé ero a navíc, že ve finále ti na superwatový výkon stejně každý sral :wink:

sorry já musel, všechno má svého kupce, tak neblbni.kdybys byl alespon schopný ty své tvrzení doložit nějakým soutěžním uspěchem, ach jooo, ach jooo.neblbni nám tady hlavu :wink:[/quote]

re pepin

a) Díky ,že tímto tématem nezasíráme Viking thread:-)
b) Teda řeknu ti,občas něco nechápu...Já na rozdíl od tebe, považuji i létání na rovině za létání. Taky jsem v Těch alpách byl a říkal jsem,že 14 dní mi bude připadat,že to tady vůbec nelítá..., ale mně to po 14 dnech přešlo. Tebe koukám,že ještě ne.Nejseš už z těch svahů poněkud poznamenán? ..Hihihi :-)
c) Přistupovat k tomu,tak,že musím mít pixlu,která když ji zavěsím na strom nebolí.....bože co to je?
d) taky bych byl radši kdyby existovalo něco s vlastnostma F3B, ale byla to např maketa ASH....bohužel taková věc je nemožná.
e) Jo a kurevsky se pleteš tom co jsi psal (finále ti na superwatový výkon stejně každý sral )....už na kopci to chtěl ten anglán koupit...nabízel ale málo 1200ojro. Pak tam chodili němci pro kontak na výrobce..(a objednávky pak dorazili)...takže asi tak.
pepin

#495 Příspěvek od pepin »

e) Jo a kurevsky se pleteš tom co jsi psal (finále ti na superwatový výkon stejně každý sral )....už na kopci to chtěl ten anglán koupit...nabízel ale málo 1200ojro. Pak tam chodili němci pro kontak na výrobce..(a objednávky pak dorazili)...takže asi tak.

no tak to je super :D pro to opravdu stojí to testování v Bubákově :wink:

hele já nevim, přijde mi to celé okolo tebe takové divné, na jednu stranu tak, na druhou jinak :oops:
Naposledy upravil(a) pepin dne ned 07.04.2013 22:06, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Elektrovětroně“