HonzaS píše:Protože v mode 1 (nejpoužívanější) pak očíslování kniplů odpovídá kanálům.
Potom ale neodpovídají ty šipečky vedle čísel u páček. Já v tom teda moc logiky nevidím.
HonzaS píše:Protože v mode 1 (nejpoužívanější) pak očíslování kniplů odpovídá kanálům.
HonzaS píše:bacha, taky jsem přecházel z Graupner (MX 22) a nejdřív jsem si jeti kniply povolil a pak je zas utahoval. Doporučuju vzít nějaký éro a ladit to podle lítání, ne podle pocitu na zemi. A gratuluju k červený! Aspoň ti na to tolik nepolezou brouci.
H.
Kuba78 píše:
no ty mas myslim taky cervenou nezatim sem to nepovoloval jak pisu az po litani nejdriv to vyzkousim. Ale jelikoz ty mas i DS24 tak se chci zeptat - 24ka ma tu tuhost kniplu uplne stejnou?
MartinMartin píše:Počítal jsem že to bude špatné, druhý třípoloháč totiž funguje normálně. Stálo by za to je zkusit přehodit mezi sebou, ale nechce se mi je demontovat jelikož nemám na to ten klíč a nehodlám si odrbat matice. Hned by bylo vidět jestli se závada přemístila, tudíž vadný vypínač, nebo ne a to by byla horší varianta.