Každopádně všem děkuji za pomoc a hlavně UCHovi za odhalení něčeho čeho bych si sám nevšimnul.
Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Jurda
- Kontaktovat uživatele:
tak společně s UCHem jsem dnes na kometě odhalil důvod vibrace, vule gripu zadní vrtulky ale malá cca 2mm byla povytažená a chodila tak jsem to celé rozdělal a šok rozpadlo se ložisko ktere je v gripu tj 2x5x2,5 zítra letím do helimanie tam ho mají. Akorát nechápu jak k tomu došlo je vymáčknuté středem dovnitř a nikde jsem s heli neprasknul jen to přistání do vyšší trávy a to si nemyslím že by to mohlo být ono taková síla tam nemůže být a navíc jsem potom dve hodiny visel druhý den. Tak mě napadá jedině vada materiálu.
Každopádně všem děkuji za pomoc a hlavně UCHovi za odhalení něčeho čeho bych si sám nevšimnul.
DX6i,T-REX450 PRO,T-REX 600 ESP, PHOENIX RC v3,Micro Beast Version 2.0.0
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Jurda píše:tak společně s UCHem jsem dnes na kometě odhalil důvod vibrace, vule gripu zadní vrtulky ale malá cca 2mm byla povytažená a chodila tak jsem to celé rozdělal a šok rozpadlo se ložisko ktere je v gripu tj 2x5x2,5 zítra letím do helimanie tam ho mají. Akorát nechápu jak k tomu došlo je vymáčknuté středem dovnitř a nikde jsem s heli neprasknul jen to přistání do vyšší trávy a to si nemyslím že by to mohlo být ono taková síla tam nemůže být a navíc jsem potom dve hodiny visel druhý den. Tak mě napadá jedině vada materiálu.
Udělej výměnu obou ložisek.
Když ty tam nasadit japonec z www.tobex.cz , tak se víc už nemuset starat o ložisko. Ty se vyvarovat objednat puvodni lozisko znova.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Jurda píše:Chystám se vyměnit všechny ložiska v těch gripech jsou čtyři dvě jsou 2x5x2,5 a dvě jsou 3x6x2,5 tak snad to pomuže a seženu je
Oboje loziska mam kdyztak doma. Jeste jsem je teda v zivote nemenil...ale mam je tu
Mozna je to tim, ze jsem vrtulku jeste nikdy nerozdelaval, je dost mozny ze tam mam vysypany vsechno.
psena píše:Jurda píše:Chystám se vyměnit všechny ložiska v těch gripech jsou čtyři dvě jsou 2x5x2,5 a dvě jsou 3x6x2,5 tak snad to pomuže a seženu je
Oboje loziska mam kdyztak doma. Jeste jsem je teda v zivote nemenil...ale mam je tu![]()
Mozna je to tim, ze jsem vrtulku jeste nikdy nerozdelaval, je dost mozny ze tam mam vysypany vsechno.
Zde jsou vidět ty zkušenosti
Dokud to létá, tak se do toho nedrbat