vetry mezi bezvetrim me fakt nebavi
Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Memory píše:Zdravím Helimaniacs Team ,desky jsem dovezl dnes po obědě. Já nezvaný brigádník,který Vám přijel v sobotu trochu pomoct.Desky jsou s takzvaného gumoidu,bez problémů vydrží vše. Přistát na ně nebude pro Vás taky problém
Tak to Ti dekujem, ja jsem se prave dival, co je to za matros... takze by jim nevadilo je vsadit mirne do zeme? To by bylo totiz idealni.
Protoze takhle pri sklouznuti vrtulniku z desky smerem dozadu hrozi, ze se o to hranu strhne prevod vrtulky.
Memory, díky.
Dneska jsem byl celej den venku ve VVP Vyškov a ač na Kometě bylo odpo celkem slušně, tak už jsem na to neměl náladu. Větru a zimy jsem si užil dnes dost.
Ale těším se až vyzkouším ten pult od Peka.
Dneska jsem byl celej den venku ve VVP Vyškov a ač na Kometě bylo odpo celkem slušně, tak už jsem na to neměl náladu. Větru a zimy jsem si užil dnes dost.
Ale těším se až vyzkouším ten pult od Peka.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Memory píše:psena píše:Jinak kdo na letiste donesl ty velky krasny desky na vzlety?
Jsou dostatecne velky na vzlet, na pristani uz tolik ne, ale rozhodne se budou hodit na bezpadla pri odletu.
Jinak pekne jsem si tam polital i kdyz vitr vyl docela silnej. Me se tam lita pekne, jen musime presunout tu tycku ze stuhou... je tezce v letove zone.
Pred kobercama ani na urovni kobercu nesmi nic byt.
Zdravím Helimaniacs Team ,desky jsem dovezl dnes po obědě. Já nezvaný brigádník,který Vám přijel v sobotu trochu pomoct.Desky jsou s takzvaného gumoidu,bez problémů vydrží vše. Přistát na ně nebude pro Vás taky problém
Pche, mně bude překážet i ten plot za zády