Nákup v HobbyKingu
Re: Nákup v HobbyKingu
jestli budou mít německé ceny poštovného tak zdejší prodejci mohou být v klidu, protože poštovné zadara mají až od 100 eček.
edit : tak kolega vyštrachal poštovné 12 éček DHL a např. Rx nemají Eu soft, tak to můžou být naši prodejci v klidu
edit : tak kolega vyštrachal poštovné 12 éček DHL a např. Rx nemají Eu soft, tak to můžou být naši prodejci v klidu
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
corsair píše:jestli budou mít německé ceny poštovného tak zdejší prodejci mohou být v klidu, protože poštovné zadara mají až od 100 eček.
https://www.horusrc.com/eu/frsky-2-4g-s ... tenna.html
Prečo by EU soft nemali mať?
Myslím, že EU soft. budú mať. (ak to niekde nieje je bude to len administratívne nedotiahnuté) Inak by to asi ani v EU nemohli predávať. A dopravu zdarma, aj doma je väčšinou nad 100 eur zdarma, inak bežne platím 5 eur. Prečo mám platiť drahú DHL? (tá môže stáť aj 48 dolárov) Ale uvidíme, je to čerstvé, ešte tam toho moc nemajú. Ja osobne by som si aj tak drahšie rádio a pod. nekúpil touto cestou a niak ich nezastávam, práve naopak Ja naším predajcom držím palce a vždy ich rád podporím, ak majú tovar čo chcem.
Tu je poštovné za 1ks X8R Rx:
FrSky Tandem X20
ahoj tak po 5letech, bych zas šel do vzduchu ale otázka co zjistím ,,, budou vubec baterky po 5letech storajče (3s 2200) ve vetroni mám 4s3300 nějak fungovat ? kde tedka kupujete když jak tak čtu HK nějak zlobí díky.
Nenakupoval někdo v poslední době baterky? Na jaře jsem si objednával tři baterky a nějakou droboť, celkem asi kilová zásilka, odhad poštovného asi 11 EUR, reálně to pak bylo asi devět. Teď na podobný nákup naskakuje poštovné 32 EUR... Je to teď normální, nebo je to spíš nějaký bug?
Taranis XD9+ na OTX 2.2.2
Django F5J-100
Django F5J-100
To myslis na central, alebo EU sklad to postovne?
Bylo to na EU skladu... Kdyby to byla rozdrbávka EU/GB/Global, tak bych to chápal. Takhle ne. Na druhou stranu, dneska to při aspoň dvou položkách dává celkem přjatelné odhady, ale i zkusmo hozená položka za 500E, pokud byla v košíku jediná, tak byla na dopravném taky za 32E...
Taranis XD9+ na OTX 2.2.2
Django F5J-100
Django F5J-100
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak pomalu ale jistě to jde do "kopru". Zkus si dát do košíku v centrale nějaký ten klon easystara za 60 dolarů poštovné bude podstatně vyšší než cena modelu.
Na Ali jsem dokonce už našel i malé EPP 3D za 20 dolaru a poštovné bylo 60 dolarů, ale to byl asi extrém. Dají se najít i rozumní prodejci.
Na Ali jsem dokonce už našel i malé EPP 3D za 20 dolaru a poštovné bylo 60 dolarů, ale to byl asi extrém. Dají se najít i rozumní prodejci.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
cca tyzden dozadu som v EU warehouse bral ten vacsi obal na vetron a dve male baterky (500mAh 3S), postovne bolo normalne $8.5
Niekedy to vyskakuje, to sa mi stalo vacsinou s nejakou konkretnou polozkou v kosiku.
Centralny warehouse podobne, pozeral som tam akciu na stolicku skladaciu, postovne dali tusim 3x vyssie ako cena stolicky
Niekedy to vyskakuje, to sa mi stalo vacsinou s nejakou konkretnou polozkou v kosiku.
Centralny warehouse podobne, pozeral som tam akciu na stolicku skladaciu, postovne dali tusim 3x vyssie ako cena stolicky
Na evropský sklad HK byl vždycky spoleh. Teď už čekám týden na objednávku a stále je u ní napsáno Processing, takže ji ještě ani neodeslali. Taky se vám to teď stává? Zdá se, že to byla má poslední objednávka z HK...
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Nuž, HobbyKing už nie je to čo býval.
Európsky sklad je skoro prázdny, poštovné zdraželo a doprava trvá a trvá...
Povedal by som - prehriata ekonomika...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Zrovna nedavno jsem koukal do HK na filament esun. Evropský sklad totálně prázdný.
Lítám letadla a malé koptéry, občas přes FPV. Zatím jen bubliny.
mior píše:Nuž, HobbyKing už nie je to čo býval.
Naposled jsem objednával ve středu, odesláno až v pátek ale v pondělí už doma, ale pravda že tam toho moc nemají...
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
mior píše:Povedal by som - prehriata ekonomika...
Právě naopak, zamrzlá ekonomika. Zbytný věci se s Covidem přestávají vyrábět.
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že európsky sklad bol vybrakovaný ešte pred Coronou.
A ak je to v centrálnom sklade a v EU nie, to asi s výrobou nesúvisí.
Ale čiastočne máš pravdu, ani v HK sklade toho už veľa nie je.
A ak je to v centrálnom sklade a v EU nie, to asi s výrobou nesúvisí.
Ale čiastočne máš pravdu, ani v HK sklade toho už veľa nie je.
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
V EU sklade naskladnili červenú transparentnú fóliu, tak som zobral rolku, dúfam, že to nebude oveľa horšie ako Oracover, lebo za ten už nie som ochotný platiť.