Teď jsem to rozdělal a otočil pastorek do správné pozice s tím, že na hřídeli vybrousím plošku, motorové lože dám do původní pozice a bude po problémku.
LA700
Re: LA700
Já mám červík v drážce, ale mám pastorek otočený červíkama k motoru. K vůli tomu jsem musel posunout lože motoru o 4mm nahoru. I tak je ale pastorek moc nízko, a na hl. kole mi malinko odírá tak 2mm horní část. On má být pastorek orientovám červíkama k podpoře pastorku, ale tam zase není drážka.
Teď jsem to rozdělal a otočil pastorek do správné pozice s tím, že na hřídeli vybrousím plošku, motorové lože dám do původní pozice a bude po problémku.
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
Jasně , ale já se to dozvěděl až po té , co jsem ho tam pracně dopasovával. Myslel si, že je to tím, že mám atipický motor, protože doposud jsem montoval pastorek jen s červíkama k motoru.
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
Dnes Tonda tvořil a stvořil něco pro Mad_Boxo LAčko 
Asi si tu padlovou hlavu budu muset taky pořídit
Asi si tu padlovou hlavu budu muset taky pořídit
Ricco FBL, Sniper II FBL, 4G3 MP-Tuning, Coraxial, LA700, ....
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Koukej jí na to už nasadit ať ti to potrápím v 700 velikosti. V současném setupu na 600 nepociťuji téměř žádný rozdíl ve stabilitě/obratnosti oproti bezpádlu.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Přes víkend jsem zase trošku pohnul s kabinou ... postup prací je vidět zde:
http://pekocz.rajce.idnes.cz/RC_Heli_Canopy_-_Kabinky#KabinaBarvy01.jpg
a následujících 8 fotek.
Abych předešel triviálním dotazům:
1) Ano, to je zlatý proužek
2) Ano, sklo je černo/fialové (záleží doslova "na úhlu" podhledu)
3) Ne, nezbláznil jsem se (ale to říkají všichni blázni)
Trošku měním na další sezónu setup:
Pyro 700-45 jde do poličky. Na cestě z USA je Xera 4035/400 kV. Stejně má +10%, tj. cca 440kV. Zkusím ji se stávajícím pastorkem (12z) a uvidím, kolik to bude točit.
Na cestě z Jeníkova je lože motoru 25mm. Doma jsou listy Torsion Blades Solid 690.
Ještě ty baterky ... ale sakra který? Stávající Turnigy 40C 4000mAh 6S půjdou do Logo500. Co místo nich?
- předražený Thunder Power 45-65 ?
- Pulse 45 ?
- GEN Ace 25C ?
- něco jinýho?
a následujících 8 fotek.
3) Ne, nezbláznil jsem se (ale to říkají všichni blázni)
Pyro 700-45 jde do poličky. Na cestě z USA je Xera 4035/400 kV. Stejně má +10%, tj. cca 440kV. Zkusím ji se stávajícím pastorkem (12z) a uvidím, kolik to bude točit.
Na cestě z Jeníkova je lože motoru 25mm. Doma jsou listy Torsion Blades Solid 690.
Ještě ty baterky ... ale sakra který? Stávající Turnigy 40C 4000mAh 6S půjdou do Logo500. Co místo nich?
- Pulse 45 ?
- GEN Ace 25C ?
- něco jinýho?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz píše:Přes víkend jsem zase trošku pohnul s kabinou ... postup prací je vidět zde:
a následujících 8 fotek.
3) Ne, nezbláznil jsem se (ale to říkají všichni blázni)![]()
- Pulse 45 ?
- GEN Ace 25C ?
- něco jinýho?
To sklo je huste
Logo 600 + spirit
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
TPcek 65C mam ted osm paku. 4x 4S1800 do mouchy a 4x 5S3300 do Loga.
Jestli jsou opravdu predrazene ti nepovim. Prvni dva paky do mouchy jsem bral na zkousku loni v lete. Kazdy z nich ma pres 60 cyklu. Na Vanoce jsem kupoval ten zbytek. Pri porovnani Ri mezi nimi neni zadny rozdil a v letu taky nic nepoznam. Ze to jsou vyborne baterky je jiste. Otazka je, jestli stejne kvalitni koupis levneji pod jinou znackou. To slouzit nemohu. Vzdycky to je a bude loterie.
Jestli jsou opravdu predrazene ti nepovim. Prvni dva paky do mouchy jsem bral na zkousku loni v lete. Kazdy z nich ma pres 60 cyklu. Na Vanoce jsem kupoval ten zbytek. Pri porovnani Ri mezi nimi neni zadny rozdil a v letu taky nic nepoznam. Ze to jsou vyborne baterky je jiste. Otazka je, jestli stejne kvalitni koupis levneji pod jinou znackou. To slouzit nemohu. Vzdycky to je a bude loterie.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
peko.cz píše:Přes víkend jsem zase trošku pohnul s kabinou ... postup prací je vidět zde:
a následujících 8 fotek.
3) Ne, nezbláznil jsem se (ale to říkají všichni blázni)![]()
- Pulse 45 ?
- GEN Ace 25C ?
- něco jinýho?
jJa mam pro nakup TP tri duvody:
U G6 pisou 600 cyklu, verim ze 300 budou mit
kdyz ji rozsekam pri padu, nova za 50%
2 roky zaruka
A jestli prastim s goblinem, je dost mozny, ze baterky budou to posledni, co poleti.... 6s 5000 65c stoji 250$, kde koupim dalsi za 125$ , kterou nabijim 20 min.?
TP mam na procku, maximalni spokojenost..., na kobliha cekaji na policce....
ps.: moje TP 6s 5000 65c staly 187$,( kazda ctvrta za darmo), staci sledovat net
pitrs73 píše:Ja mam pro nakup TP tri duvody:
U G6 pisou 600 cyklu, verim ze 300 budou mit
kdyz ji rozsekam pri padu, nova za 50%
2 roky zaruka
A jestli prastim s goblinem, je dost mozny, ze baterky budou to posledni, co poleti.... 6s 5000 65c stoji 250$, kde koupim dalsi za 125$ , kterou nabijim 20 min.?
TP mam na procku, maximalni spokojenost..., na kobliha cekaji na policce....![]()
ps.: moje TP 6s 5000 65c staly 187$,( kazda ctvrta za darmo), staci sledovat net
jo, to všechno vypadá moc hezky. Ale:
- 600 cyklů? tomu nevěřím. 300? Snad
- nová za 50% u nás v ČR neplatí. Posílat do USA se dost prodraží
- už jsem jednou baterky (Hyperion) reklamoval a jde to dost těžko, vždy je chyba na straně uživatele
- pokud nákup v USA, přibývá DPH a v tomto případě i CLO, což ruší výhodu 4tá zadarmo
Ale i tak o nich začínám uvažovat. Je pravda, že v Trex450 mám od září 2011 dva malé testovací kousky a ty zatím makaj dobře (ale mají málo cyklů ...)
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Co já vím, tak Thunder Power se dá sehnat tady v ČR velmi výhodně (některé i lépe než v USA) a když si někdo myslí, že dotáhne takto velké baterky bez DPH, tak mu držím palce.
Těch 50% v ČR by mě taky zajímalo. Zkusím zjistit.
Těch 50% v ČR by mě taky zajímalo. Zkusím zjistit.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Také zjišťuji. 
"...... Bohužel možnost 50% slevy na nový akupack v případě mechanického poškození neposkytujeme. Toto nemáme ve smlouvě s Thunder Powerem zakotveno a není v našich možnostech tyto slevy dotovat....."
Toť vyjádření .....
"...... Bohužel možnost 50% slevy na nový akupack v případě mechanického poškození neposkytujeme. Toto nemáme ve smlouvě s Thunder Powerem zakotveno a není v našich možnostech tyto slevy dotovat....."
Toť vyjádření .....
Naposledy upravil(a) OPR dne čtv 09.02.2012 13:33, celkem upraveno 2 x.