Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
SAT-HOFMAN:
Mě se právě líbí ta velikost, vyfrézoval bych na ně přesně otvor v cuprextitu a bylo by to úplně bez drátů...
No a samozřejmě se o nich píše, že používají jedny z nejlepších driverů pro FETy a jsou opravdu rychlé.
Uvidíme jaký bude rozdíl proti Afro a Emax ESC.
Mě se právě líbí ta velikost, vyfrézoval bych na ně přesně otvor v cuprextitu a bylo by to úplně bez drátů...
No a samozřejmě se o nich píše, že používají jedny z nejlepších driverů pro FETy a jsou opravdu rychlé.
Uvidíme jaký bude rozdíl proti Afro a Emax ESC.
SAT-HOFMAN: Za jak dlouho ti dorazily?
DidaJI píše:Někdo tady chtěl data na rameno pro 3D tiskárnu, tak je to tady:
To som ja otravoval dik
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
DidaJI píše:SAT-HOFMAN: Za jak dlouho ti dorazily?
do 7 dnů
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
DidaJI píše:...používají jedny z nejlepších driverů pro FETy a jsou opravdu rychlé...
A proto se také používají u 3D copter na reverzní tah za letu
Jinak jelikož je u nás momentálně "lítatelno" pouze v noci, tak jsem v pátek večer namontoval pokusně na MiniQuada 10W LED diodu na malém chladiči a pokusně to proletěl na zahradě. LEDka není v žádném reflektoru, takže svítí v půlkruhu všude. Lítat na brejle s tím bez problémů jde, jak bude čas, tak udělám nějaké video, pokud bude svit stačit, aby bylo na Goučku něco vidět. FPV kamera má 0,001 LUX BW a 0,1 Color a je na ní normálne vidět barevně 
Jediný problém je, že se nesmí lítat moc nízko. Víří to pak prach a přesto, že není očima vůbec vidět, tak v brýlích je to jak v moučném sile
Jediný problém je, že se nesmí lítat moc nízko. Víří to pak prach a přesto, že není očima vůbec vidět, tak v brýlích je to jak v moučném sile
SAT-HOFMAN: Tak to je super...
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
DidaJI píše:...používají jedny z nejlepších driverů pro FETy a jsou opravdu rychlé...
SAT-HOFMAN píše:A proto se také používají u 3D copter na reverzní tah za letu
malá ukázka jak regly fungují:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cF0VT_h5e6s[/youtube]
vcera, k velike me radosti, dorazila full naze s kompasem a tlakomerem. rodina velmi ocenila ze jsem o toho sedel do jedne do rana, nicmene zadarilo se, ze satelitu mam 7 kanalu, myslim ze ten posledni osmej nemam ve vysilaci nastavenej. vic nez 8 jich naze asi stejne nebere, na co je pouziju jeste nevim. mel jsem takovou nesmyslnou prihodu s parovanim prijimace/satelitu.
kdyby to nekoho zajimalo, o parovani pisu zde http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=69528
Pls pani co poradite ake motory Emax alebu Sunnysky KV2300 alebo ine ?
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
Já se musím přiznat, že mám do nového QAV250 taky doma full NAZE32. Sice to asi nevyužiju, ale prostě to tam už je...
Stále dumám jaký rám pořídit.
Ad motory : obé jsou OK, já si koupil SunnySky 2204 2300kV, neb stejnou značku lítám v Discovery a je to zatím OK.
Ad motory : obé jsou OK, já si koupil SunnySky 2204 2300kV, neb stejnou značku lítám v Discovery a je to zatím OK.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
nj, tvrde se vyhranit neni nic pro gaye.
me prijde zajimava myslenka tohoto ramu http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _KIT_.html
celkem bojuju s dokumentaci k naze32, pripojil jsem satelit na pin 4, a kdesi najdu ze tam mam pripojit i gps. nevi nekdo o nejake kloudne wiki? v tech 500 strankach jednoho vlakna na rcgroups se znacne ztracim
me prijde zajimava myslenka tohoto ramu http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _KIT_.html
celkem bojuju s dokumentaci k naze32, pripojil jsem satelit na pin 4, a kdesi najdu ze tam mam pripojit i gps. nevi nekdo o nejake kloudne wiki? v tech 500 strankach jednoho vlakna na rcgroups se znacne ztracim
Dneska jsem si přeskládal prcka do nového rámu. Tedy je to stejný design rámu jako předchozí, ale je řezaný z laminátu a je už na 100% 260tkový. Ten můj původní překližkový byl 270tkový. Nějak mi to při překreslování ujelo
. Na novém mám už namontováno nové odpružení čistého plata. Zatím jsem si jen zavisel a zkusil osmu v obýváku. Všechno funguje je OK, takže spokojenost.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Dneska jsem si přeskládal prcka do nového rámu. Tedy je to stejný design rámu jako předchozí, ale je řezaný z laminátu a je už na 100% 260tkový. Ten můj původní překližkový byl 270tkový. Nějak mi to při překreslování ujelo. Na novém mám už namontováno nové odpružení čistého plata. Zatím jsem si jen zavisel a zkusil osmu v obýváku. Všechno funguje je OK, takže spokojenost.
Kde jsi vzal ten černý laminát? Nikde jsem na něj u nás nenarazil. Nebo to máš stříknuté?
V USA se černá G10 běžně používá, kdysi se z toho dělali i bočnice na vrtulníky (Fury Extreme) a byl jsem s tím moc spokojený...