Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
prtka píše:...Chudák paveld se mi určitě táhl s letadlem...
To ero bylo dobry. Nebudes tomu verit i ja na to cucel jak puk, ze z vetronem se da litat i v hale. Kolem 00:30 jsme byli v takovym rausi, ze se to muselo vyzkouset. Skoda, ze ten strop v hale nema tak 100 metru. Jo a muzu rict, ze jsou to pekny kecy, ze ten EPP je odolnej material.
Jinak po O na Digisplatze.
settswat píše:Nevim nevim zdy bych s timhle lital
http://www.ac-rc.com/product_info.php?p ... 7lcu5166n3
Na tu kabinku koukam uz jak dlouho a taky je mi to jaksi proti srsti. Konec, koncu na maketach letadel uz jsem to videl.
Objedname ???
Penax píše:settswat píše:Nevim nevim zdy bych s timhle lital
http://www.ac-rc.com/product_info.php?p ... 7lcu5166n3
Na tu kabinku koukam uz jak dlouho a taky je mi to jaksi proti srsti. Konec, koncu na maketach letadel uz jsem to videl.
Objedname ???
To bude asi tím, že taková letadla lítala za války a když někdo dělá maketu takového stroje tak tam musí být i ten hakovej kříž. Ale u vrtulníku by to byla provokace.
psena píše:prtka: nebo ja jsedm tam hned rikal, ze je to divny, ze jsi na Komete rikal ze prijdes...chtel jsem se jit podivat i ven, ale rekli mi, ze mas prece mobil.
Není nad dobrý kamarády
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:O servo nejde. Tobě jsem slíbil ten čučut na kabinku a Chudák paveld se mi určitě táhl s letadlem. Kdyby jste věděli jak mě to se.. . Nemám prostě rád když se na něčem domluvím a pak nic ... Ještě jednou se omlouvám.
Nic se neděje, půjčil jsem to Penaxovi, bezva se mu hodila vrtule na jeho novou maketu, a serva už jsou taky v jeho Tarotovi.
Jo a zbytek - drak jsem věnoval nějakým dvěma blondýnám před Moulin rouge. Prý takového ptáka ještě neviděly
- Standapass
- Kontaktovat uživatele: