SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Ahoj ve spolek, tak jsem od včera taky majitelem Climbera. Při sestavování jsem zjistil ulomenou ovládací páku na výškovce. Ten ulomenej kousek není ani v krabici tak musím ještě vydržet než koupím a nahradím. A taky musím předělat mix křidélek z klapek na flaperony.
Big Lama - 35MHz, Sky Climber - 2,4GHz
No gratuluji. Climber je dobrej . 
Ahojte chcem sa poradiť ohľadne vrtule a motoru na Sky Climbery.Po jednom horšom pristáni som motor vybral a odmontova vrtuľu a teraz mám nasledujúci problém pri poskladaní
- pri zamontovaní vrtuly na hriadeľ musí byť matka na pevno alebo tam môže byť vôla asi jedn otáčka.
- keď skusim motor v modely bez vrtuly tak sa točí celý motor nielen hriadeľ. Je poškodený alebo tam je aj iná porucha.
Ďakujem
- pri zamontovaní vrtuly na hriadeľ musí byť matka na pevno alebo tam môže byť vôla asi jedn otáčka.
- keď skusim motor v modely bez vrtuly tak sa točí celý motor nielen hriadeľ. Je poškodený alebo tam je aj iná porucha.
Ďakujem
- kope
- Kontaktovat uživatele:
imik81 píše:Ahojte chcem sa poradiť ohľadne vrtule a motoru na Sky Climbery.Po jednom horšom pristáni som motor vybral a odmontova vrtuľu a teraz mám nasledujúci problém pri poskladaní
Ďakujem
No matka by měla být myslím napevno - osobně to neutahuju úplně "na krev", ale vůle tam rozhodně není. nejsem si teď 100 % jistý, ale nechybí ti tam podložka?
Motor se musí točit celý - je to outrunner = motor s oběžným pláštěm
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Dnes jsem poprve vyvezl Climbera. Pěkný, spokojenost až do chvíle, kdy u křidélka vypadlo servo a šel k zemi rovnou na čumák. Tak až to vybalíte z krabice udělejte opravdu důkladnou prohlídku, já udělal jen lehkou a za chybu jsem už zaplatil. Výčet- zmačkanej předek, utržený křidýlka a co elektrika ještě nevím. Ale dvě baterie to vylítalo pěkně.
- PEO
- Kontaktovat uživatele:
Jojo kamaráde,ne nadarmo se říká - dvakrát měř,jednou řež
Už jses poučil?

Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
http://www.peomodel.websnadno.cz/
Je fakt, že jsem to prohlíd a za serva jsem nebral to byla chyba. A poučenej jsem. Aspoň předělám křidýlka na panty.
Ahoj ,chtěl bych se vás co máte climbra zeptat jestli se vám nestalo, že vám ulítla kabina .Protože se mě to stalo a tak jí ted pro jistotu jistím lepící páskou. Není to ovšem žádná paráda a tak přemejšlím jak to udělat na nějakej patent.
Při tvrdším přistání vypadl přední magnet kabiny z trupu. Na louce jsem to vyřešil izolační páskou/elektrikářskou-drží a jde sundat/ nalepit suchý zip, ten to udrží. Kabina uletí pokud přesně nezapadne do trupu, to se po havárii stane. Dá se to vyřešit i vlepením plast. háčku z trubičky 4mm zvenku do trupu na 4 místech a zajistit to gumičkou. 5ešení je mnoho. Hledat kabinu na louce není nic moc. Po vlastní havárii to vyřeším gumičkou. Fotky dám. Na sucháč tvar kabiny moc není. Popis opravy dodám.
Kolegové, mám tento problém. Servo levého křidélka jde z nuly jen v jednom směru do krajní polohy. pokud držím krajní polohu, tak stále vrčí. Do druhého směru se konec páky pohne tak o 2 mm. Trim mám na 0. Ptám se zkušenějších-je servo kaput? Nebo je problém jinde než v servu. Teď mě ještě napadlo vyzkoušet servo na připojení u druhého serva. Díky za radu 
Ahoj chtěl jsem se zeptat, pod jakým úhlem se dá s origo motorem a vrtulí stoupat s A200 nebo Sky Climberem? Jaký má ten origo motor tah?
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
dako píše:Kolegové, mám tento problém. Servo levého křidélka jde z nuly jen v jednom směru do krajní polohy. pokud držím krajní polohu, tak stále vrčí. Do druhého směru se konec páky pohne tak o 2 mm. Trim mám na 0. Ptám se zkušenějších-je servo kaput? Nebo je problém jinde než v servu. Teď mě ještě napadlo vyzkoušet servo na připojení u druhého serva. Díky za radu
Ahoj. Pravděpodobně je servo kaput. Co se mě týče tak už jsem všechny serva vyměnil za kvalitnější.Máš pravdu že se to dá vyzkoušet prohozením na jiný kanál přijímače.
PRCEK
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
arnie69 píše:Ahoj chtěl jsem se zeptat, pod jakým úhlem se dá s origo motorem a vrtulí stoupat s A200 nebo Sky Climberem? Jaký má ten origo motor tah?
Ahoj.Myslím že originál motor osazený do Sky Climbera má dostatečný tah a co se týče tahu ve stoupání tak já jsem s tím neměl problém.Zvládal i výkruty pod plným plynem.Pokud chceš z toho udělat "Raketu" doporučuji osadit na 390 wat. Viz: http://www.flymex.net/rc-flugmodelle/co ... ng/a-7451/
Přeju hezké polítáníčko
PRCEK
Jojo to počasí je nic moc, když zrovna nefouká, tak zase napadne sníh
Zajímalo by mne, zda někdo létá ikdyž je snih? Nejraději bych dnes poprvé protáhl A200....ale mám stach, co s tím udělá sníh při přistání...
To nikdo nelécáte když je sníh?
Já v zimě létal s Betou 1400, ale ta má motor za křídly, čili při přistání do sněhu no problém 
Ale Climber má motor s vrtulí vepředu
Ale Climber má motor s vrtulí vepředu