Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
- jackson8800
- H.P.Baxxter
jackson8800 píše:Zdeněkhr píše:Proč prodáváš? Už tě nebere?Henjo píše:Jdu do T-Rex 450
hm?
Přecházíš s db180D na t-rexe?Nebo už jsi měl něco lepšího?A jakej je Tvůj názor na cb180D?Já sem nováček(lítam už dýl jen se 3kanálem Double Horse 9074 Craft),chtěl sem si taky koupit cb180d,ale ted má vyjít ta novinka cb180z,tak asi do ni půjdu.A pak něco lepšího,uvažoval sem o creata 400?Myslíš,že T-rex je lepší?
Som zaciatocnik. Amater. Osobne ti ale Walkeru 180D neodporucam. Vravis, ze si lietal s 3 kanalom. Prestal ta bavit? To urobi aj tato Walkera.
Ja som si ju kupil len tak na blbbnutie a skusal s tym lietat aj vonku, ale ak je vietor, tak je s tym celkom problem. Je velmi stabilna a vhodna podla mna aj pre toho, kto s heli pred tym nelietal. Podla mna ale tiez rychlo prestane bavit.
Preto radsej Walkeru 4#6, ktora je mozno narocnejsia na ovladania a mozno treba simulator ale urcite bude cloveka bavit dlhsie. Mozno ju nakoniec predam, ale potom zas nebudem mat nic donutra na visenie.
Co sa T-Rexa tyka, tak podla toho co som cital, su to dobre heli a v podstate ich majitelia chvalia. Keby sa dnes mam rozhodnut medzi Beltom-CP a T-Rexom 450, tak si radsej priplatim a zvolim T-Rex 450 (alebo aj mensiu verziu).
Ja som sa rozhodol teraz ist do T-Rexa 600 uz o 2 mesiace. Cakaju ma 2 predlhe mesiace cakania, kym skoncim skuskove a idem na to
.
PS: Este raz k tej Walkere. Je to urcite lepsia nez dvojrotor, ale mam z nej pocit, ze je pomala a mozno az prilis stabilna (ked nefuka vietor).
Ja som si ju kupil len tak na blbbnutie a skusal s tym lietat aj vonku, ale ak je vietor, tak je s tym celkom problem. Je velmi stabilna a vhodna podla mna aj pre toho, kto s heli pred tym nelietal. Podla mna ale tiez rychlo prestane bavit.
Preto radsej Walkeru 4#6, ktora je mozno narocnejsia na ovladania a mozno treba simulator ale urcite bude cloveka bavit dlhsie. Mozno ju nakoniec predam, ale potom zas nebudem mat nic donutra na visenie.
Co sa T-Rexa tyka, tak podla toho co som cital, su to dobre heli a v podstate ich majitelia chvalia. Keby sa dnes mam rozhodnut medzi Beltom-CP a T-Rexom 450, tak si radsej priplatim a zvolim T-Rex 450 (alebo aj mensiu verziu).
Ja som sa rozhodol teraz ist do T-Rexa 600 uz o 2 mesiace. Cakaju ma 2 predlhe mesiace cakania, kym skoncim skuskove a idem na to
PS: Este raz k tej Walkere. Je to urcite lepsia nez dvojrotor, ale mam z nej pocit, ze je pomala a mozno az prilis stabilna (ked nefuka vietor).
Chlapci, jen aby bylo jasno a vy potom nebyli nešťastni. 180 je super hračka a kdo si ji kupuje ví co dělá a co může od ní čekat. Všechny 3 kanály jsou na prd, protože vás nic nenaučí. A pokud se vám zdá, že jste zralí na T-rexe tak klobouk dolů. Já jeho klon Storm 450 mám a vůbec si do větru netroufám. Každá helina si ve větru dělá co chce a záleží jen na skušenostech a dovednostech pilota.
No já osobně ted jdu objednávat dx6i a phoenix. A uvidíme jak to pujde. Nebo spíš nepujde. Walkera na hraní byla dobrá. Doma. Nikdo asi nepočítá s tim ,že s rexem bude brázdit venku vítr o síle 15m/s, ale předpokládám že motor bude mít dostatek síly se pohnout dopředu nebo dozadu. Což valkera na plné páčky teda neměla ani v nejmenším.
Ano samozrejme. V nejakom silnejsom vetre ja ako zaciatocnik lietat nepojdem.
Ale v nejakom slabom vanku, co ledva citim mozem ist aj s Beltom, ale Walkera 180D ani Lama V4 to nezvlada.
Inac ked uz je spominane, ze 3 kanal ta nic nenauci. Ano, ono je to pravda. Je to len na zabavu doma a aj to radsej 4 kanal podla mna.
Ale ani samotna Walkera 180D cloveka vela nenauci (mozno jedine tak orientaciu). Ale Napriklad 4 kanal Walkra 4#6 uz toho cloveka nauci viac. V poslednom case som o nej cital nejaku info (a je to pisane aj tu na fore). Tato Walkera ma paddle a po nej je clovek lepsie pripraveny na vacsiu heli a 6 kanal.
Preto ja len znova dodavam, ak niekto planuje s toutou Walkerou 180D chodit aj lietat von, tak nech pocita s tym, ze nesmie byt absolutne ziadny vietor. Kazdy malicky vanok jej narobi obrovske problemy bez ohladu na skusenost pilota.
Ale v nejakom slabom vanku, co ledva citim mozem ist aj s Beltom, ale Walkera 180D ani Lama V4 to nezvlada.
Inac ked uz je spominane, ze 3 kanal ta nic nenauci. Ano, ono je to pravda. Je to len na zabavu doma a aj to radsej 4 kanal podla mna.
Ale ani samotna Walkera 180D cloveka vela nenauci (mozno jedine tak orientaciu). Ale Napriklad 4 kanal Walkra 4#6 uz toho cloveka nauci viac. V poslednom case som o nej cital nejaku info (a je to pisane aj tu na fore). Tato Walkera ma paddle a po nej je clovek lepsie pripraveny na vacsiu heli a 6 kanal.
Preto ja len znova dodavam, ak niekto planuje s toutou Walkerou 180D chodit aj lietat von, tak nech pocita s tym, ze nesmie byt absolutne ziadny vietor. Kazdy malicky vanok jej narobi obrovske problemy bez ohladu na skusenost pilota.
- H.P.Baxxter
inetMark píše:Ano samozrejme. V nejakom silnejsom vetre ja ako zaciatocnik lietat nepojdem.
walkera 4#6 má paddle?Co to je?A myslíš,že i venku bude lítat líp než cb180d?A co si myslíš o te novince cb180z?
Ta verze "Z" je určitě lepší než "D" a to právě díky střídavému motoru který kardanem pohání taktéž zadní vyrovnávací vrtulku. Tak je to u pořádné heli. Ale díky vysoké ceně je to hloupost kupovat. Za tu cenu je na prodej kopie T-rexu (HK-450) nebo (Storm 450) které má daleko levnější ND a i cena samotné heli lepší (nehledě na rozměr a kvalitu je Walkera taky o ničem). Je to jen fajn hračka. Na RCmánii jsou recenze na HK.
Tak dnes mi došla a ani jsem si s ní nezalétal. Nezkontroloval jsem si mod a hned po zapnutí vrtulník vystřelil do vzduchu. Deď už nastavené vše ok ale...
Při nehodě jsem rozflákal "převodovku" na zadní vrtulce - ta uplně na konci ocasu). Kde ji u nás seženu (celý ten plast i s ozubeným kolečkem)? Nebo nemáte někdo na prodej jako náhradní díl? Cena? Děkuju.
Při nehodě jsem rozflákal "převodovku" na zadní vrtulce - ta uplně na konci ocasu). Kde ji u nás seženu (celý ten plast i s ozubeným kolečkem)? Nebo nemáte někdo na prodej jako náhradní díl? Cena? Děkuju.
to H.P.Baxxter: Mas listy a paddle. Listy vies co su a paddle je ta druha vec. 180D ma len vyvazovatka. Vdaka comu je stabilnejsia a lahkou sa s nou lieta, ale je pomalsia a rychlo prestane bavit - je dobra podla mna len na doma.
Pozri napriklad UFLY. Tez ma paddle a je to 4 kanal.
http://www.youtube.com/watch?v=bGFPaNr8azA
A co na 180Z? Je urcite lepsie nez 180D. Ma slaby motor, ale na domace leitanie by to mozno nevadilo, ale zadny motorcek vraj odchadza casto (bolo pisane tu na fore).
A co na 180Z? Je urcite lepsie nez 180D. Ma slaby motor, ale na domace leitanie by to mozno nevadilo, ale zadny motorcek vraj odchadza casto (bolo pisane tu na fore).
- H.P.Baxxter
inetMark píše:to H.P.Baxxter: Mas listy a paddle. Listy vies co su a paddle je ta druha vec. 180D ma len vyvazovatka. Vdaka comu je stabilnejsia a lahkou sa s nou lieta, ale je pomalsia a rychlo prestane bavit - je dobra podla mna len na doma.
Tak myslíš,že radší Tu UFLY?Ta líta fakt rychle,myslíš že cb180z bude špatná s novým motorem i venku?A proč tady všichni vychvalujou toho t-rex,co ta walkera creata 400?Ta je špatná?
Vychvalovanie T-Rexa bude asi skusenostami pouzivatelov.
CO sa tyka CB180Z, tak ma sice vykonnejsi motor, takze ked sa heli zacne blizit k zemi, lahsie sa od nej odlepis vdaka lepsiemu motoru, ale pohyblivost smerom dopredu bude rovnaka.
Vravim, da sa s tym lietat aj vonku, ked nefuka vietor.
Na tu UFLY budes potrebovat asi simulator, inac ju mozno rozbijes. Nelietal som s nou, tak neviem.
CO sa tyka CB180Z, tak ma sice vykonnejsi motor, takze ked sa heli zacne blizit k zemi, lahsie sa od nej odlepis vdaka lepsiemu motoru, ale pohyblivost smerom dopredu bude rovnaka.
Na tu UFLY budes potrebovat asi simulator, inac ju mozno rozbijes. Nelietal som s nou, tak neviem.
- H.P.Baxxter
inetMark píše:Vychvalovanie T-Rexa bude asi skusenostami pouzivatelov.
A myslíš,že i venku ta UFLY bude lítat líp a bude odolnejší proti měnšímu větru?A co řikáš na tu walkeru create 400?