Futaba 8FG
FlyBear píše:frontier píše:proč si s tím lámat hlavu
5,9V - to už seš pod 3V na článek a furt vybíjíš, navíc celkem malým proudem![]()
Pokud si s tím nelámeš hlavu, měl bys začít
myslím že si to nepochopil, to není moje T8FG, ten obrázek jsem našel, proto jsem ho sem dal...
Naposledy upravil(a) frontier dne úte 31.05.2011 17:49, celkem upraveno 2 x.
gamer007 píše:nevíte někdo jak dostanu do menu gyra to, abych mohl ovládat tři gyra? U prvního modelu to v menu mám, ale u dalšího už to tam nemůžu dostat. Víte jak na to?
přepni na MULT2 a vytvoř nový model, jinak jsem o tom psal tady:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... highlight=
ještě můžeš v menu: FUNKCE přiřadit gyra volným kanálum, to jde taky.
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, chcem sa opytat na ten pocet kanalov, premyslam o kupe tohto vysielaca ale chcem sa popytat na pocet kanalov ze ked si kupim vysielac s origo prijimacom ci budem moct vyuzivat vsetky kanaly alebo je to len cez s-bus alebo ako to funguje...diky
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
iwojima1 píše:dik a este by ma zaujimalo ci sa da namixovat kanal sam na seba? na hitecu mi to slo ale na spektrume nie. pouzival som to na skapatie plynu prepinacom alebo na znizenie otacok motora...
su tam na to uz predvolene mixe aj na otacky aj na vypnutie motora
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Nejde mi přizpůsobit knipl plynu, tak abych byl úplně spokojen. Pořád cítím to vroubkování, i když tam dám jakýkoliv ze dvou přiložených plíšků a různě to ohýbám. Nemáte nějaký řešení? Zbrousit to vroubkování je si blbost co...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
gamer007 píše:Nejde mi přizpůsobit knipl plynu, tak abych byl úplně spokojen. Pořád cítím to vroubkování, i když tam dám jakýkoliv ze dvou přiložených plíšků a různě to ohýbám. Nemáte nějaký řešení? Zbrousit to vroubkování je si blbost co...
Dej ten hladký plíšek bez vroubku jako první směrem na vroubkování na kniplu a pod něj ten druhý s vroubkem. Sešroubuj to a zkus.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
gamer007 píše:Nejde mi přizpůsobit knipl plynu, tak abych byl úplně spokojen. Pořád cítím to vroubkování, i když tam dám jakýkoliv ze dvou přiložených plíšků a různě to ohýbám. Nemáte nějaký řešení? Zbrousit to vroubkování je si blbost co...
Mne to také zlobí. A jak chci můžu ohýbat a vypodkládat ten hlaký plíšek a je to houby platný. Začínám uvažovat že něco na to zmastim v dílně. Už od pohledu ten "hladký" plíšek je sylně nedomyšlený.