No prostě víme o té výšce tak podle toho upravíme létání...problém s tím nemám.
S tím radarem je to kravina...to bych fakt neřešil.Už podle naprosto náhodného létání.
Kentán píše:No a takové malé zákoutí (to nejsou zdaleka všechna éra)...pro potěchu oka
tomashr píše:Hele seš si úplně jistý, že v Ruzyni opravdu intenzivně užívají aktivní radar (dotaz zní, zda ho trvale užívají, ne zda ho mají)? Co vím, tak dnes u dispečerů letišť naprosto dominuje využití "pseudoradaru", který jen pasivně sleduje...........
graup15 píše:Nechcete už s tím jít do ...mé vyjádření je jasné,né? Výška do povolené,hlídka kolegy a na radar seru!!!
Děkuji za vysvětlení a poučení výškové situace, ale dál se prosím běžte tímto zaobírat na forum ----www.aeroklub Václava Havla.cz.
Díky
pepin píše:Jirko, kdybys neměl pořád neutuchající potřebu někoho sejmout, tak sem klukum napíšeš při jakém směru větru si mají tu výšku hlídat, pokud si to pohlídají, tak je nikdo z letiště nahánět s největší pravděpodobností nebude .
Ale vono tady zrovna nic moc jiného k řešení není vid
JMalik píše:pepin píše:Jirko, kdybys neměl pořád neutuchající potřebu někoho sejmout, tak sem klukum napíšeš při jakém směru větru si mají tu výšku hlídat, pokud si to pohlídají, tak je nikdo z letiště nahánět s největší pravděpodobností nebude .
Ale vono tady zrovna nic moc jiného k řešení není vid
To je na mě?
JMalik píše:Až doteď jsem tě měl za normálně uvažujícího, poměrně inteligentního modeláře. To červené si někam vytetuj a někde na letišti to přednes. Jestli nás doteď měli tak trochu za ignoranty, tak tímhle nás postavíš na úplně jinou úroveň.
To jako myslíš, že když bude foukat třeba 10, 20m/s z 270°, že by se zrušilo TMA II směrem na západ, nebo jak jsi to myslel?
.......tak sem klukum napíšeš při jakém směru větru si mají tu výšku hlídat, pokud si to pohlídají......
..........jooo, napiš jim ten směr větru který si mají hlídat...........
pepin píše:myslel jsem to tak, že když pilot paraglidingu provede rekordní přelet i přez koridor Ruzyně, tak dostane nakonec řád od prezidenta republiky.jen se to nesmí rozmazávat kudy přesně letěl![]()
Víš kudy lítáte vy, s těmi ultralajty---po dálnicích, páč jinak by jste zabloudili.Nech toho.