FrSky X10 Horus
Re: FrSky X10 Horus
Když pošleš SZ s emailem kam, můžu ti poslat soubor pro otestování v Companionu. Jinak mě nic nenapadá.
ahoj,
díky, vyřešeno. Měl jsem v křivkách navíc přepínač, kterej to celý mršil.
díky, vyřešeno. Měl jsem v křivkách navíc přepínač, kterej to celý mršil.
Díky Márnymu jsem si hrál se zpožděním a zpomalením v mixech při přepínání křivky. Nikdy jsem to před tím nepoužil a doporučuji každýmu si to osahat. Chvíli trvalo než jsem to pochopil ale svou logiku to má.
Při přepnutí není výchozím bodem bod z přepínané křivky ale bod z předchozího použití té samé křivky (na kterou se znovu přepínám), takže zpomalení se jakoby vůbec někdy nekoná.
Tohle není vždycky vhodné. Máme ale i jiná řešení!
Při přepnutí není výchozím bodem bod z přepínané křivky ale bod z předchozího použití té samé křivky (na kterou se znovu přepínám), takže zpomalení se jakoby vůbec někdy nekoná.
Tohle není vždycky vhodné. Máme ale i jiná řešení!
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Rozmýšlam, že vymením Taranis. Ste spokojný s Horusom? Čo by ste mu vytkly?
FrSky Tandem X20
Taranis 9d je v ruce mnohem "přátelštější" - a příjemněji se mi létá.
Taranis 9e a nebo Horus 10 v pultu zase vede Taranis.
Když poprchá a fouká vezmu déčko a samokřídlo, na elektro větroně éčko (tahové potenciometry - zvyk z futaby), a do haly se jdu chlubit s Horusem
Taranis 9e a nebo Horus 10 v pultu zase vede Taranis.
Když poprchá a fouká vezmu déčko a samokřídlo, na elektro větroně éčko (tahové potenciometry - zvyk z futaby), a do haly se jdu chlubit s Horusem
juraj.jurej píše:Rozmýšlam, že vymením Taranis. Ste spokojný s Horusom? Čo by ste mu vytkly?
... ak máš na výber medzi ponožkami a slipami alebo Horusom.... tak nieje čo riešiť
Plusy ??
Perfektný displej - na slnku čitateľný....
Interné antény - nezavadzajú - fungujú bez problému.....
Mínus ????
Miesto telemetry Lua Scriptu to má Widget script.... info 0 bodov, trošku sa potrápiš než niečo stvoríš..
Je trošku večší ako Taranis.
No ale keď idú tie vianoce..... keď musíš, tak musíš.... Ja som to riešil pred rokom..
viď tu
viewtopic.php?f=38&t=81403&start=225
http://lubo111.rajce.idnes.cz
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mě ano. 
Áno ide, tlačítko SYS. Nastavení SxR.
Michal
Michal
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Michal1PA píše:Áno ide, tlačítko SYS. Nastavení SxR.
Michal
Je to tam aj pri stiahnutom OpenTX v. 2.2.2 z Companion?
FrSky Tandem X20
To neviem, nepoužívam OpenTX.
Michal
Michal
No, mně to tam (po upgrade z 2.2.1) zůstalo. To by ani nebyl problém, ten skript je na kartě, lze kdykoli smazat i nahrát.juraj.jurej píše:Je to tam aj pri stiahnutom OpenTX v. 2.2.2 z Companion?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Ide mi o to, že rádio kupujem s FrSky OS (chcem si to pozrieť) ale potom dám Open TX 2.2.2 či to tam bude? Já ten script mám, ale iba na Taranis, to je jedno?
FrSky Tandem X20
Já bych řekl, že to moc pitváš. Ten skript je součástí karty instalace OTX 2.2.2. A i kdyby byl problém, určitě ti ho rád někdo poskytne (i prodejce).
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
ellet píše:Já bych řekl, že to moc pitváš. Ten skript je součástí karty instalace OTX 2.2.2. A i kdyby byl problém, určitě ti ho rád někdo poskytne (i prodejce).
Dík, to som potreboval. Obsah tej karty, ten script.
FrSky Tandem X20