Protos 500
Nepsal jsem že chci, ale že mě to láká. A je to můjj majetek a chci s ním dělat jen to co mu prospěje proto se ptám zkušenějších.
Všiml jsem si že máš jak bezpádlo, tak protažení - kde jsi sehnal 470tky bezpádlové listy - já o protažení uvažoval, ale nechci se vzdát bezpádla ale listy jsem nenašel -SAB je nedělá, nebo jo?
Všiml jsem si že máš jak bezpádlo, tak protažení - kde jsi sehnal 470tky bezpádlové listy - já o protažení uvažoval, ale nechci se vzdát bezpádla ale listy jsem nenašel -SAB je nedělá, nebo jo?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
No tak jsem utekl před T-Rexem 500 k Protosu v naději, že materiály budou kvalitnější. Vrtulník mám nový a má za sebou sotva 40 startů. Dnes šíleně fouká, tak jsem dělal kontrolu a na co jsem přišel. Zadní vrtulka se nějak viklala - podotýkám, že nikdy jsem s tím nepraštil a ani vrtulkou o zem neškrtl.
Ložiska mají velké vůle (nejsou vysypaná) a hřídel vytlučená.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
a tys tu vrtulku pořádně namazal ?, to vypadá jako by se tam nalepil prach a fungovalo to jak brusnej papírHowking píše:No tak jsem utekl před T-Rexem 500 k Protosu v naději, že materiály budou kvalitnější. Vrtulník mám nový a má za sebou sotva 40 startů. Dnes šíleně fouká, tak jsem dělal kontrolu a na co jsem přišel. Zadní vrtulka se nějak viklala - podotýkám, že nikdy jsem s tím nepraštil a ani vrtulkou o zem neškrtl.
tak tuhle vymačkanou osičku jsem řešil před půl rokem, měnil jsem co se dalo, ale odchazela jedna osička za druhou.
Co pomohlo ? Tomu nebudete věřit.
Na tom plastovém domku zadní mechaniky je takové osazení pro zadní kladku řemene, no já to přetáh a to ozasení jsem zdeformoval. Kladka sice chodila při šetrném utažení volně, ale pravděpodobně to muselo vytvářet vibrace, nebo prostě nějaký tlak na řemenici, nebo nevím co, ale v každém případě definitivně pomohla výměna plastového domku.
Co pomohlo ? Tomu nebudete věřit.
Na tom plastovém domku zadní mechaniky je takové osazení pro zadní kladku řemene, no já to přetáh a to ozasení jsem zdeformoval. Kladka sice chodila při šetrném utažení volně, ale pravděpodobně to muselo vytvářet vibrace, nebo prostě nějaký tlak na řemenici, nebo nevím co, ale v každém případě definitivně pomohla výměna plastového domku.
VBC Racing, Sanwa, Team Orion
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
šmarijá panno si vyber ne?? máš jich tam málo??
http://www.tobex.cz/eshop/eShop-loziska ... norada.htm
kde je problém??
http://www.tobex.cz/eshop/eShop-loziska ... norada.htm
kde je problém??