bitovod píše:....v mrazu padlo napětí baterce a než se přijímač po restartu chytil, tak to bylo na tradiční "pozdní sběr"
Tož to ste museli ale pořádně prokřehnout, já jsem lítal v zimě s Assanem napájeným jednočlánkem a vsjo normalno
coro píše:No veď nič, len toľko že keď sa hráte s možnosťami nastavenia, netreba za každú cenu nastaviť aj na delte iné pomery mixovania hore než dole, a ani rozdielne limity na servá neboli dobrý nápad.. (diferenciácia na samokrídle = zásah do výškovky..)
Coro, vím PŘESNĚ o čem mluvíš
Já jsem do Er9x přepípal Kometa a měl jsem to podobně "promakané" jak ty
Ale už mi to všechno šlape, chvála bohu. Protože si teho Kometa hážu sám a on po startu neletí, tak mám na jednu polohu třípol. sp. START, kdy mám natvrdo dost přitaženo a zmenšené výchylky, takže to zahodím, ono se to rozpotácí a jde to jak pravý Komet po čumáku nahoru a než to nahoře utratí dych, tak přepnu na střední polohu, kde je všechno v nule, akorát s diferenciací (přičítá se ke každému křidélku další mix s rozdílnou hodnotou, pověšený na té střední poloze tříp. sp.) ono se to srovná a lítám, mám tam trochu potlačeno na plný plyn podle křivky a na třetí poloze mám malé výchylky a trošku přitaženo. A ještě mám vlastně na jeden vypínač pověšené "kanóny" v křídlech - diody řízené Turnigy přepínačem