milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.
A nejlépe s vodotryskem co?
milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.
rampa_mckvak píše:milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.
A nejlépe s vodotryskem co?![]()
![]()
rampa_mckvak píše:milost píše:Mně na vysílači dlouhodobě chybí hodiny... Normální tupý hodiny, jako na mobilu.
A nejlépe s vodotryskem co?![]()
![]()

zdzd píše:Nebo naopak na letišti chce pořád vidět, kdy že se má vrátit domů.
milost píše:zdzd píše:Nebo naopak na letišti chce pořád vidět, kdy že se má vrátit domů.
Nevim jak vy, ale já z letiště chodim vždycky pozdě. Vodotrysk pak dostanu doma.
Drondys píše:rampa_mckvak píše:A nejlépe s vodotryskem co?![]()
![]()
Možná k tomu budou dávat hodinky s vodotryskem jako pozornost od výrobce.![]()
creagel píše:Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011
btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo
creagel píše:Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011
creagel píše:btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo
Drondys píše:creagel píše:Tak dle informaci od zapadnich sousedu by mela byt DC-16 prodavana od vystavy v Norimberku. Jetibox profi od 17. 10. 2011
To už je za týden.creagel píše:btw: u Nemcu je nazor na cenu 50/50. Ale vsichni vychazeji z toho, ze bude horcikove telo
Oni jim to Jeťáci vysvětlej, že si to jen špatně přeložili a dostanou hliníkové tělo a k tomu zdarma buřta s hořticí.
Ale možná, že maj Jeťácí rozdvojenou osobnost a zatímco na ModelHobby byl jen hliník a prodej bůhví kdy až v příštím roce tak v Norimberku přepnou na druhou verzi své osobnosti a najednou bude prodej hned a navrch k tomu i hořčíkové tělo.
Kuba78 píše:a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..?
Kuba78 píše:a je to fakt tak dulezity jakou to bude mit kastli? Hlinik, Magnezium, titan, bambus, lesteny mramor, pozlacena platina vykladana mamutim klem..? I kdyby to bylo z plastu, pokud to nebude pohledove uplna hruza, padne do ruky a bude to odolne vuci provozu a fyzickemu namahani tak to staci ne? hlavni je prece jak to bude fungovat po strance mechanicke - kniply prepinace - a po strance softwarove a prenosove..
To uz mi fakt pripomina plamenne diskuse na nejakem autowebu, kde jakmile v recenzi nekdo zmini ze automobil nema mekcene plasty na palubce, okamzite automobil upada v nemilost a o tri tridy nize. Ja nevim, ja na palubku skoro nikdy nesaham a nemazlim se s ni, tak asi nedokazu mekcene plasty od nemekcenych nalezite ocenit.