Co používáte za konektory z baterie do rozvodu xt60 asi bude málo, na triko to stačilo, ale nevim jestli se mám bát to dát i na kvadru, když vidím co je na 4S baterkách za baga vodiče.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
jamesgsf píše:Co používáte za konektory z baterie do rozvodu xt60 asi bude málo, na triko to stačilo, ale nevim jestli se mám bát to dát i na kvadru, když vidím co je na 4S baterkách za baga vodiče.
Zdravim, Nemate nekdo zkusenosti s druhovyrobci ramen na TBS? Myslim jestli nekdo zkousel rozdil mezi originaly DJI a levnymi co se daji koupit treba na ebay. Hlavne by me zajimala pevnost. Jestli je to lisovana tma nebo alespon srovnatelne. Diky
Tak se musím taky pochlubit s novým budulínkem. Váží 2100g. Podle mě je to tím EzOSD, to je docela těžké a také ten GPS GSM tracker váží kolem 50 g. Tak uvidíme jakou budu mít letovku. Potřebuji ho ještě nastavit a až bude tepleji udělám zálet. Docela se těším.
Vyvažoval. To EZ-OSD bylo původně hned před přijímačem. Tedy mohlo by to být vyvážené dobře. Ještě to samozřejmě převážím s vrtulemi.
S tou anténou je to pravda. Dotáhl jsem to docela pevně. Zase nemohu moc, v tom vysílači to je jen připájené a snadno bych to urval. Take zatím to drží, ale je otázka co s tím udělají vibrace. Mohl bych ještě zkusit locktite, to mě nenapadlo. Případně nějaké další nápady?