ddano007 píše:Chlapci co mate 6S, kolko lietate? Mam na HK tento motor http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... rch=1700kv + nanotech 6S/ 1300mAh a pri takych obcasnych loopingoch, koleckach a osmickach mi telemetria zacne vrieskat po 7-8 minutach a dobijam tak 900mAh. Toz rozmyslam, ci nepridam zuby na pastorku, vykonu nie je nikdy dost
Relax píše:Můžou to být i nestejně utažené listy, opakuje se to pak ale i při roztáčení rotoru.
Při roztáčení to dělá trošku taky, ale ne tak moc, možná je to tím, že při roztáčení ty kritiké otáčky rychle přejdu, no ale zkoušel jsem rúzné dotažení a změna nic moc..
E-Hawk 1500, Xtreme od Azera, Blade MCPX BL, T-Rex 450 Pro DFC 3Gx + Dx6i mode 1
Dzarin píše:Když přistanu a dotáčí se rotor, tak se v jednu chvíli heli rozvibruje ze strany na stranu tak, že to vypadá, že skončí na boku, jinak při chodu vibrace na hl. rotoru nijak moc znát nejsou a docela v pohodě, nemáte někdo zkušenost co s tím? je mi jasné, že bude asi někde něco špatně, křivě, nevyvážené, ale co by to tak mohlo být? špatně dotažené listy, ložiska, hlava?..díky
tvrde gumy v hlave skus nove meksie, alebo aspon tieto poriadne namazat vazelinkou a trochu vazelinky dat aj pred gumy pri montazi do kamena hlavy
zdravím, může mi někdo pomoci - mám trex450sport a dx6, v příspěvcích se píše Throttle: 90 85 80 85 100, kde v menu vysílače toto nastavení najdu? Prosím o trpělivost, teprve začínám. děkuji
terra píše:zdravím, může mi někdo pomoci - mám trex450sport a dx6, v příspěvcích se píše Throttle: 90 85 80 85 100, kde v menu vysílače toto nastavení najdu? Prosím o trpělivost, teprve začínám. děkuji
v menu je to ozančené jako "THRO CURVE"
Edit: sory je to "THRO CUT"
Naposledy upravil(a) Marex300 dne úte 27.08.2013 19:39, celkem upraveno 1 x.
Zdravim, taky mam rexe po padu a vymenil jsem na nem toho dost krom zadnich lozisek(a pad byl na ocas). Semtam mi heli kmitne ocasem nahoru a dolu, mas to taky tak? Nebo setkali jste se s tim nekdy? A mam pocit, ze se mi objevila vule tahla náklonu zadnich listu (rameno ovladani se zda volne v kloubu pri drzeni kovoveho tahla ze zadniho serva v pevne pozici prsty soubezne s kmitavym pohybem naklonu zadních listu,tj simulace jakoby servo bylo sekle a snazim se zjistit vuli ramene tahla a unasecu listu) mate to taky volne nebo to je spatne? Snad je to pochopitelne:smile:
Nevim jak vy, ale muj trex nemel nikdy problem, za sezonu minimalne 600 baterek (mam jich deset a chodival jsem litat temer kazdy den) nemel za celou sezonu problem. Loziska, kola, serva vse v pohode. Vzdy jen vymena vzdy komplet lozisek po sezone. Serva po 2letech porad funkcni(savox), regl tam mam jiny jinak vse stock. Pokud mate takove opotrebeni tak sahnout po lepsich loziskach (kupuju ty za cca 300kc/ks ve fabory), zjistit zdali to nema velke vibrace a popripade se zamyslet cim to muze byt. Druha vec je ta at je to dostatecne promazane a nelitate pokud mozno v extremne prasnem prostredi...
terra píše:no asi to v nastavení Edit: sory je to "THRO CUT nebude, tam nic přece není, mimo aktivaci
Když do toho nastavení THRO CUR vlezeš tak tam jsou vlevo tři režimy (včetně throttle hold) a když se budeš přesouvat mezi nimi tak se ti u každého režimu bude ten graf jiný. když klikneš na jeden z těch režimů a pak budeš otáčet tím skrolovacím tlačítkem ( to velké v pravo od displaye) tak budeš procházet pěti body nastavení křivky u letového režimu do který jsi si zvolil a u každého bodu si nastavíš procenta jak potřebuješ. snad je to srozumitelný
to petrct: aky pastorok mas na tom motore? Lebo ja mam 13z, toz pri 6-clanku a 1700kv na mojom motore ( tvoj ma tiez 1700kv) mi vypoctom vychadza 3700ot, co sa mi zda trocha moc ( OK, ked to prenasobim 0.85 tak 3200ot). Pri tvojom motore som v datasheete nasiel 15z pastorok, tak to si uz vobec neviem predstavit...
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
http://www.moonhobby.com/alzrc-d45p09h-450-pro-121t-slant-thread-main-drive-gear-10-pcs-p-64725.html seženeš to všude možne otazka kde kupuješ a cena ,no a rozdíl asi jenom větší plocha zubu. mezi rovným a šikmým jejen rozdíl ve velikosti pastorků. jak dáš šikmý zub musíš udělat plošku na hřídel motoru pro červík jinak ti vytáhne pastorek a ojedeš hlavní kolo jako já. A bylo to lepeno. ja je koupil na zkoušku a už je kupuji.
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max http://petrct.rajce.idnes.cz/ http://www.helitesin.cz/
petrct píše:http://www.moonhobby.com/alzrc-d45p09h-450-pro-121t-slant-thread-main-drive-gear-10-pcs-p-64725.html seženeš to všude možne otazka kde kupuješ a cena ,no a rozdíl asi jenom větší plocha zubu. mezi rovným a šikmým jejen rozdíl ve velikosti pastorků. jak dáš šikmý zub musíš udělat plošku na hřídel motoru pro červík jinak ti vytáhne pastorek a ojedeš hlavní kolo jako já. A bylo to lepeno. ja je koupil na zkoušku a už je kupuji.
Fakt je třeba dělat tu plošku na hřideli motoru? Tobě se vytáhl? Já je přehodil a po prvním letu zatím držel. Mám stock pastorek od alignu. Ještě to zkontroluju, ale zvažuju, že to raději taky udělám, aby mi nevyjel.... BTW, v jaké výšce máš horní hranu pastorku vs hlavní ozubené kolo? Máš je obě hranu na hraně, nebo pastorek o něco výš? Díky.