Pro Semira

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Jiří Kolář-BAN1

#61 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Ja musim znovu reagovat. Nikdo(tedy já) tu nechce nikoho shazovat, nadřazovat se, pomlouvat atd. Nečtu Manii dlouho, ale podívejte se do příspěvků. Je jedno, jestli je to elektropohon, elektronika,začátečník či akrobacie. Ta témata se prolínají. Nikdo nechce drobit fórum. Naopak.Míň je někdy víc. Přečtu si odkaz na akrobacii, a už dotyčného někdo spraží, že se to řešilo tam a tam. Ať je témat méně, ale rozdělená. Když si budu číst balsu, nevadí mi motorizace, přijímač, či dílna.To samé pro EPP. Máme je také a bude vše v jednom. Začátečník jde na začátečníka, chce elektrovýbavu(např.EPP) a hned je odeslán jako blb někam jinam. Ať jde na EPP, tam houbaři rádi poradí. Je jedno co chce. Druhého zajímá DL 50 a půjde třeba na balsu(nemusí řešit zapalování na elektronice, vrtuli na akrobacii, zástavbu motoru v dílně. Prostě mu balsáci a dvoumetráci odpoví, spokojeni budou všichni. Tak jsem to myslel. To, že chci balsu zvlášť, neznamená, že ostatní je na nic. Já lítám s houbou, syn s balsou. Každé je něco jiného, ale dobrý pocit z létání máme oba.
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od davehaja »

blacklight píše:
robotmz píše:Zober si prosím ťa už ten bagr na pískoviště a choď stavať tie kyblíky, určite ti to ide najlepšie :twisted:

a čoho koštrukcia sa tu rieši? žeby tých umelohmotných kyblíkov??

Tobě jde nejlépe nadávat a urážet tak se seber a jdi nadávat třeba z okna :D

Kyblíky je metafora (přirovnání = prirovnanie) ,ty máš asi fakt nižší IQ ,protože ty nemumíš číst ,nechápeš , ty prostě nevíš :D

Kdyžtak si ty příspěvky nech někým přeložit jestli tvůj omezený mozek nezvládá CZ. Nebo budeš muset navštěvovat Slovenské diskuze.

Je zvláštní že všichni ostatní ze Slovenska to dokáží přečíst a navíc někteří z nich jsou super lidi co jsem je potkal na akcích.

Ty budeš nějaká anomálie :D:D:D
Blacklight :Jako jedinej kdo tady nadává a uráží jseš TY!!
robotmz

#63 Příspěvek od robotmz »

davehaja: díky že si to niekto všimol, ale mňa nejaký 19-ročný pubertiak čo si myslí že mu patrí modelársky svet nenasere :P 8)
volmar
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od volmar »

mam něco k tomu proč stavět letadlo z balsy když ho stejně rozbije (ktrýkoliv začátečník) a když si může pořídit relativně nerozbitný model z EPP ono je to o tom co stavi je jasný že to rozbijí když do toho hned chtějí vlítnout a první model s balzy postaví nějakou stíhačku nebo akrobata to je blbost nejlepší je na naučení Vdvojka ušatá dvě serva to se dá rozbít jedině snad na rušení vím kolik lidí se u nás na letišti naučilo lítat díky V2 bez žádnýho kabelu učitel/žák atd možná s nějakými radami od zkušenějších co dělají blbě atd takže si myslim že výmluvy typu že to stejně rozbiju nejsou na místě.......

ps:rekace hlavně v klidu nestojím o hádku :-) :wink:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=312_________________www.rcplanes.estranky.czvolmar
karo

#65 Příspěvek od karo »

jkolina-BAN píše:Ja musim znovu reagovat. Nikdo(tedy já) tu nechce nikoho shazovat, nadřazovat se, pomlouvat atd. Nečtu Manii dlouho, ale podívejte se do příspěvků. Je jedno, jestli je to elektropohon, elektronika,začátečník či akrobacie. Ta témata se prolínají. Nikdo nechce drobit fórum. Naopak.Míň je někdy víc. Přečtu si odkaz na akrobacii, a už dotyčného někdo spraží, že se to řešilo tam a tam. Ať je témat méně, ale rozdělená. Když si budu číst balsu, nevadí mi motorizace, přijímač, či dílna.To samé pro EPP. Máme je také a bude vše v jednom. Začátečník jde na začátečníka, chce elektrovýbavu(např.EPP) a hned je odeslán jako blb někam jinam. Ať jde na EPP, tam houbaři rádi poradí. Je jedno co chce. Druhého zajímá DL 50 a půjde třeba na balsu(nemusí řešit zapalování na elektronice, vrtuli na akrobacii, zástavbu motoru v dílně. Prostě mu balsáci a dvoumetráci odpoví, spokojeni budou všichni. Tak jsem to myslel. To, že chci balsu zvlášť, neznamená, že ostatní je na nic. Já lítám s houbou, syn s balsou. Každé je něco jiného, ale dobrý pocit z létání máme oba.

tak s tím bych i souhlasil. Malý příklad-Wild hawk -začátečník,větroně,elektro a kdoví kde ještě.
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“