Instalace JETI DUPLEX
JMalik píše:mnov píše:"Ale v tomto má ZdZd naprostou pravdu-deklasuje to obě rádia"
Mohu se zeptat v čem je to "deklasuje"
Budeš používat obě jenom v možnostech PPM,ta Futaba má volné přiřazení kanálů,tam to myslím plnohodnotně pro všechny vůbec nevyřešíš,pokud to budeš chtít používat jako dvanáctikanály(já jsem si to proto kupoval) tak to jde s velkými kompromisy,něco nejde vůbec,o G3 samozřejmě přijdeš....Zkus si vzít manuál k tomu rádiu a jenom si odškrtávej.Byl bych hrozně nerad,aby to tady vyznělo, že napadám ten Duplex! Vůbec ne,i se mi to zdá dost vychytané,ale dávat to do těchto rádií je fakt od věci
Poniektorí takéto reči vnímame ako prázdne kecy o ničom, chlapi..
Nedalo by sa normálne polopate povedať niečo konkrétne?
Zakaždým, tak ako aj na mojehobby, len niekto žvásta ako je PPM strašne obmedzujúce - ale keď sa príde na konkrétne veci, nikto z nich nevie povedať jednu súvislú konkrétnu vetu.
Pripadáte mi ako politici - samé Native, Plnohodnotne, Deklasuje, Omezené možnosti.. Ešte aj G3? Na 2,4GHz??
Nechcem Ťa nijak osobne napadať - ja to nechápem, nevidím nič o čo by som prichádzal, také že by to malo aspoň nejaký význam pri riadení modelu.
Mohol by aspoň raz niekto povedať, o čom to stále točíte, raz a navždy, stačí vymenovať - tak aby sme rozumeli aj my, čo nemáme FX-30..
Najlepšie na príklade nejakého vetroňa s 6timi servami v krídle, alebo v štvormotorovej makete... alebo kde, ako sa prejavia tie strašné obmedzenia? Čo mi nebude fungovať?
Nemohol by si prosím, napríklad pre mňa čo Futabu nemám a manuál si škrtať neplánujem, napísať o čo konkrétne ide?
coro píše:JMalik píše:mnov píše:"Ale v tomto má ZdZd naprostou pravdu-deklasuje to obě rádia"
Mohu se zeptat v čem je to "deklasuje"
Budeš používat obě jenom v možnostech PPM,ta Futaba má volné přiřazení kanálů,tam to myslím plnohodnotně pro všechny vůbec nevyřešíš,pokud to budeš chtít používat jako dvanáctikanály(já jsem si to proto kupoval) tak to jde s velkými kompromisy,něco nejde vůbec,o G3 samozřejmě přijdeš....Zkus si vzít manuál k tomu rádiu a jenom si odškrtávej.Byl bych hrozně nerad,aby to tady vyznělo, že napadám ten Duplex! Vůbec ne,i se mi to zdá dost vychytané,ale dávat to do těchto rádií je fakt od věci
Poniektorí takéto reči vnímame ako prázdne kecy o ničom, chlapi..
Nedalo by sa normálne polopate povedať niečo konkrétne?
Zakaždým, tak ako aj na mojehobby, len niekto žvásta ako je PPM strašne obmedzujúce - ale keď sa príde na konkrétne veci, nikto z nich nevie povedať jednu súvislú konkrétnu vetu.
Pripadáte mi ako politici - samé Native, Plnohodnotne, Deklasuje, Omezené možnosti.. Ešte aj G3? Na 2,4GHz??
Nechcem Ťa nijak osobne napadať - ja to nechápem, nevidím nič o čo by som prichádzal, také že by to malo aspoň nejaký význam pri riadení modelu.
Mohol by aspoň raz niekto povedať, o čom to stále točíte, raz a navždy, stačí vymenovať - tak aby sme rozumeli aj my, čo nemáme FX-30..
Najlepšie na príklade nejakého vetroňa s 6timi servami v krídle, alebo v štvormotorovej makete... alebo kde, ako sa prejavia tie strašné obmedzenia? Čo mi nebude fungovať?
Nemohol by si prosím, napríklad pre mňa čo Futabu nemám a manuál si škrtať neplánujem, napísať o čo konkrétne ide?
No to Ti asi nenapíše, protože podle mne to sám neví.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Na každom fóre vám hrabe z Duplexu a napchali by ste ho všade. Možno aj do prdele... Na rádiá do 8 kanálov ano, tam to má veľa prínosov....
Narvať ale Duplex do FX-30 a T12 je fakt hodné psychiatrie. Kúpiť si rádio za 30-40 tisíc, ktoré dokáže všetko bez kompromisov a potom to obchádzať mixami v Rx cez jetibox je choré.
Ešte viac chorá mi pripadá myšlienka dať do FX30 Duplex kôli cene prijímačov. Tak to dokáže jedine idiot ktorý síce má 30-40 litrov na imidžové rádio, ale rozdiel tisíckoruny na Rx ho zrujnuje....
Spamätajte sa súdruhovia....
Narvať ale Duplex do FX-30 a T12 je fakt hodné psychiatrie. Kúpiť si rádio za 30-40 tisíc, ktoré dokáže všetko bez kompromisov a potom to obchádzať mixami v Rx cez jetibox je choré.
Ešte viac chorá mi pripadá myšlienka dať do FX30 Duplex kôli cene prijímačov. Tak to dokáže jedine idiot ktorý síce má 30-40 litrov na imidžové rádio, ale rozdiel tisíckoruny na Rx ho zrujnuje....
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
LV píše:Na každom fóre vám hrabe z Duplexu a napchali by ste ho všade. Možno aj do prdele... Na rádiá do 8 kanálov ano, tam to má veľa prínosov....
Nehrabe náhodou z toho Duplexu Tobě? Samozžejmě pokud si někdo koupí FX30 tak tam asi nebude dávat Duplex. Ale to se tu vůbec neřeší.
semir píše:pre cloveka s vystudovanou strednou skolou elektrotechnickou, koho to zaujima a rozumie tomu, nie je problem si vyrobit vlastny system na 2.4GHz, jedneho takeho som u nas v KE videl. Ale ten si vyrobil komplet vysielacku aj prijimace a nedobastlil MHz GHz hybrid pajkovanim existujucej vysielacky.
tiez som uz mal s klubovym kolegom rozhovor typu:
-- uz aj ja som si kupil 2,4 (zablesk hrdosti v ociach)
-- a aky system si si vybral (pochybovacny vyraz tvare) ??
-- Nordic Semiconductor!! (zasa ten zablesk hrdosti v ociach)
-- ... padnuta sanka a odchod na strom.
kto umi, umi... a tie reci, co tu behaju okolo (nastastie) nepotrebuje pocuvat...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Na PPM je 12 kanálov. OK, prvý bod - obmedzenie na 12 prenášaných kanálov.
Povedzme že mi to stačí.. potreboval si niekedy viac? To vážne argumentuješ tým že Ti nestačí 12 kanálov???
Ak sa nezmestíš do 8, na Duplexe musíš použiť druhý príjmač a máš ich 16, to už asi stačí. Lenže to je 16 serv, ktorým posielaš z vysielača "len" 12 rôznych funkcií - to akože koľkými rukami to riadiš, že by si potreboval viac
))
Ale ano, máš len 12 prenášaných kanálov, máš prvý bod, OK.
Mnohí sa nad tým číslom zasmejú... nevadí.
Poď pokračovať.
Povedzme že mi to stačí.. potreboval si niekedy viac? To vážne argumentuješ tým že Ti nestačí 12 kanálov???
Ak sa nezmestíš do 8, na Duplexe musíš použiť druhý príjmač a máš ich 16, to už asi stačí. Lenže to je 16 serv, ktorým posielaš z vysielača "len" 12 rôznych funkcií - to akože koľkými rukami to riadiš, že by si potreboval viac
Ale ano, máš len 12 prenášaných kanálov, máš prvý bod, OK.
Mnohí sa nad tým číslom zasmejú... nevadí.
Poď pokračovať.
semir píše:....
no mna napadne napriklad obmedzene mnozstvo kanalov pri PPM. G3 ma viac kanalov, lebo si ich vie spracovat cez PCM. Preto aj pri T12 (manual k nej som cital, ostatne TX predpokladam takisto) sa uvadza rozdielny pocet kanalov pre PPM a PCM. Vystup z vysielacky do modulu je PPM, tympadom si na 2G4 systeme s poctom kanalov takym, ako pri PPM.
a co sa tyka prikladu, dajmetomu chces vsetko na vlastnom kanale, stvormotorak s vztlakovymi klapkami a dvoma servami na vyskovke:
4x motor
2x servo na kazdom kridle, spolu 4
2x servo na vyskovku
1x servo na smerovku
spolu je to 11 a to este nemas zasuvaci podvozok, brzdy na kolesach, este si detom na show nezhodil cukriky zo vzduchu...
Človeče, zase sa mi nejak nezdá..
Konkrétne ten zatiaľ jediný argument, hovorí že Duplex má len 12 kanálov (lebo síce má 16 ale tie uvedené vysielače mu vedia poslať len 12).
Pozerám ako vládzem.. ale, že by spomínané T12FG, a MX22, mali viac ako 12 kanálov ?!?
Konkrétne MX22, má PPM 24, ale PCM a SPCM len 20, čiže s Duplexom má 12 kanálov ale v PCM-spcm má len 10.
Teraz povieme že pre MX-22 je použitie 35 MHZ a LEN 10 kanálov, strašná nevýhoda, a každý kto to použil je blbec?
T12FG ako druhý subj., sa tiež uvádza ako 12 kanál, aj keď ako príjmač sa používa 14 kanál - dva kanály sú nevyužité.
Ja som mal čas a chuť a pozrel som do návodov a oponujem preto, že sa tu píšu fikcie a nepravdy.
Kto mal ale záujem zapojiť sa do diskusie, s poznámkou ktorá je odveci a útočí na samotného zakladateľa stromu, pričom argumentuje fikciami a blbosťami vycucanými z prstu?
Alebo ktoré asi čítal v nejakom podobnom Flame buď tu alebo na susednej diskusii?
Vraj 1000 krát opakovaná lož sa stáva pravdou - koľko krát to už bolo, už sa to tej 1000-ke blíži?