Tak co jste dostali pod stromecek?
[quote="Dolfa"]
Keď spúšťaš nabíjanie SW CP chce uložiť súbor pod názvom... napr Charger 10S Data Cyc 008
Mrkni do toho súboru - je to texťák. Sú tam napetia všetkých 10 článkov... aj tých nezpojených - tam je 0.000 - musí tam byť BODKA..
Vtedy sa ti to zobrazí správne.. Inak tem súbor môžeš kedykoľvek dodatočne otvoriť a pozrieť - prípadne porovnať....
Keď spúšťaš nabíjanie SW CP chce uložiť súbor pod názvom... napr Charger 10S Data Cyc 008
Mrkni do toho súboru - je to texťák. Sú tam napetia všetkých 10 článkov... aj tých nezpojených - tam je 0.000 - musí tam byť BODKA..
Vtedy sa ti to zobrazí správne.. Inak tem súbor môžeš kedykoľvek dodatočne otvoriť a pozrieť - prípadne porovnať....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Walhalla píše:dolfa
opravdu to reste prez SZ nebo zaloz nove vlakno. tady to je hodne OT
Jo, už mám rozbaleného Basica.
Celá ta stavebnice je děsně festovní ale s tím odlehčováním to zatím moc nevidím. Asi to postavím tak jak Ty, tedy v originálním provedení a na nějakou práci navíc rezignuju. Musím to postavit do konce února, protože pak očekáváme druhý přírůstek do rodiny a pak už se asi stavět nebude.
Jo, a taky jsem nafasoval F3K Neon a tak dělám na tom - a to je fakt pohodová prácička na pár večerů.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
m2 píše:Ja som sa nádejal, že tie lietadielka spod stromčekov pekne pripasujete k sebe, nafotíte a hodíte do galérie na rc server, nech sa je na čom kochať, ale nejako kde nič, tu nič - len jeden jedniný kus?! ...![]()
Já na galerii dávám éra až jsou hotová a zalétnutá, takže "stay tuned".
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
tks píše:Walhalla píše:tak doplnuji. klestovy multimetr pro stejnosmerny proud... Eagle tree vyskomer a rychlomer
To sis všechno nakoupil sám a teď se při rozbalování tváříš překvapeně?
eagle tree ano. multimetr jsem nenapadne podstrcil link. dremelacky zase katalog (papirovej). Nocni osvetleni web stranky