první model do haly

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
CRC

#61 Příspěvek od CRC »

patty111 .......... no nevím jestli by ti nevadila parta začátečníků ale létáme ve vesnické tělocvičně v kryrech, to že to letadlo vyfotím je jasný
LV
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od LV »

patty111 píše:hele LV ja si litam pro radost ve vsech smerech, me je jedno jestli tak, nebo tak, ja nemam zadny pravidla. Pro me je to zabava, zadna soutez ani nic podobneho. Ja nemam cas nekde drit hodiny obraty na presnost.
Pro me ani neni zabava drit nekde presne obraty, kdyz to k nicemu nevyuziju, nakonec to neni prdel a musis na to hlavne mit letadlo, jinak uz je to uplne o nicem...muj letovy projev je zcela uplne jiny. ...

Potom, ale nepíš pičoviny aký si super pilot. Základná vec je dodržovať letové roviny. Pozri si videá freestyle trebarz Pauzolisa, Bruckmanna, Špatného, Plichtu.... letové roviny dodržiavajú aj pri blbnutí. To je návyk a potom celý let vyzerá úplne inak.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od LV »

CRC píše:patty111 .......... no nevím jestli by ti nevadila parta začátečníků ale létáme ve vesnické tělocvičně v kryrech, to že to letadlo vyfotím je jasný

On Patty je tiež začiatočník... :wink:
www.elektromodely.sk
pepin

#64 Příspěvek od pepin »

asi na mě bude díky tomuto příspěvku vypsána odměna za dopadení,ale budiš.Pattyho jsem lítat viděl a nechápu,proč se tady hádá,nebudu soudit zda se v jeho případě jedná pouze o plácání,ale většina učastníku v hale by se jednou rada takhle placala.pokud ho mohu soudit jako AMATERSKEHO,ne soutěžního letce,tak to vážně není špatný.jenom mi není jasný,proč chce aby každý létal dobře,když dobře podle něho létá pouze HONZA S a dobře je za 3 v pětibodové stupnici pak toho známkování pro nás ostatní moc nezbývá.Už sama podstata-Diskusní Forum-je o těch co raději diskutují-čím více příspěvku zde,tím méně času v dílně nebo na letišti.
pepin

#65 Příspěvek od pepin »

Ještě něco málo k modelum co jsou na fotce pod pattyho příspěvkem,opravdu létají,létají dobře a alespon podle jednoho kousku který se ted pokouším slepit-pouze bílé neprobarvené výřezy je tam spoustu zámečku neumožnující chybné spojení-usazení dílu.k povrchové upravě probarvených modelu které jsem měl možnost vidět výhradu nemám,polomaketky akrobatu jsou samozřejmě rychlejší nežli soutěžní speciál ale kdo potřebuje při letu koukat alespon na něco trošku podobného skutečnému letadlu by neměl být sklamán.Pod pojmem MRDKA si představuji něco hodně vzdáleného tomu,co jsem měl možnost vidět v letu.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Vita_Valke »

tak budu asi kupovat Clicka1, dokázal by mi někdo doporučit nějakej motor a regl z HC? (skladem) jaký použít konektory aby byly funkční a vážily co nejmíň?
T-Rex 700E, Tarot 450 Pro, Blade mSR
EasyStar, Freeair-Mustang, Clik!
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Mad_Box »

Motor i regl bych použil to co jsem tu psal. je to osvědčené sice regl by možá stačil trošku slabší ale tento má fakt úžasné možnosti nastavení a chodí dobře. Na servech "nešetři" vyhni se HXT. Dej tam ty BMSka 306 nebo podobné. Stačej ti 3. Konektory používám JSTčka z DX maj balík 10 párů nakrimpované na kablíkách za směšné peníze a na tyhle proudy naprosto dostačují.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Vita_Valke »

tak jsem objednal:
regl TowerPro 9g w12A Brushless Speed C
motor TURNIGY 2204-14T 19g Outrunner
konektory HXT 2.3mm Gold Connectors w/ crimp

bral jsem co bylo skladem

serva sem vzal HXT500, ty HXT900 mám ve 450hový helině a běhaj suprově tak na to moje poletování budou stačit
LV
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od LV »

Vita_Valke píše:tak jsem objednal:

serva sem vzal HXT500, ty HXT900 mám ve 450hový helině a běhaj suprově tak na to moje poletování budou stačit

Na Clicka su serva Hxt tayke :roll:
www.elektromodely.sk
patty111

#70 Příspěvek od patty111 »

ahoj Pepine, dyt ja jenom tady zlobim :D , holt uz si me tady tak vychovali zdejsi. A taky kdo me zna, tak urcite vi, ze spousty veci myslim z legrace.
Ale pekne si me proflak teda, je sem chtel byt tajemnej :D
Uvidime se v utery v hale, uz se tesim, ted mam nejak moc prace a nestiham. Ty litas taky dobre, mas to v ruce, ses lepsi nez ja, ja neumim litat presne totiz. Mozna, ze nas treba nekdy navstivi LV a predvede nam to.

CRC...uz znam problem a vim podrobnosti, prijedeme se asi na vas v nedeli podivat a rovnou to vyresime, at nejsou nejake nesrovnalosti. Ja mluvil s kolegou, dokonce si i na tebe vzpominam, ale nejak sem te neregistroval, ponevadz se do cizich zalezitosti nemicham a mel sem praci. Neboj, urcite jeste budes spokojenej. :wink: zacatecnici sme vsichni :wink: :D

LV...zakladna vec dodrzovat letove hladiny :D to je teda parada...ja nelitam s Iljusinem na ukrajinu, abych dodrzoval letovou hladinu.
Dyt uz sem ti psal, ze ja litam vsude a vsechno, jenom ne prave v letovych hladinach.
Ale vyjmenoval si to hezky, ty piloty...to jsou ty dva z Cech?? :D co Hrachovec treba?? Tomas C si zapomel...ten taky patri k CZ spicce.
Ja nejsem soutezni pilot, proc to porad nechces pochopit??
A HLAVNE, uz sem konecne zvedavej taky na tebe, naposled ti snad nejaky ero shorelo, pokud vim?? :D :D
Surgical

#71 Příspěvek od Surgical »

Patty111, nemohu si pomoci, ale buď se jenom tak děláš, nebo jsi doopravdy blbej.
Proti Tvému způsobu argumentace a vyjadřování se vůči lidem a věcem, o kterých víš prdlajz, je blahé paměti Jkolina=Gituna=ME uhlazený zdvořilý gentleman, který alespoň ví, o čem mluví. A to ty zřejmě nejsi, leda by ses tak pitvořil a dělal ze sebe schválně kašpárka.
Pokud vím, tohle neimponovalo ani spolužačkám ve třetí třídě. Takže Tě snažně prosím, SHUT UP.

P.S. Všem ostatním uživatelům a moderátorům se omlouvám za tenhle off-topic, ale už jsem se prostě neudržel. A protože nemusím mít bezpodmínečně poslední slovo jako uživatel s nickem Patty111, slibuji, že už k tomu nedodám ani slovo ani nebudu jinak reagovat.
patty111

#72 Příspěvek od patty111 »

Surgical píše:Patty111, nemohu si pomoci, ale buď se jenom tak děláš, nebo jsi doopravdy blbej.
Proti Tvému způsobu argumentace a vyjadřování se vůči lidem a věcem, o kterých víš prdlajz, je blahé paměti Jkolina=Gituna=ME uhlazený zdvořilý gentleman, který alespoň ví, o čem mluví. A to ty zřejmě nejsi, leda by ses tak pitvořil a dělal ze sebe schválně kašpárka.
Pokud vím, tohle neimponovalo ani spolužačkám ve třetí třídě. Takže Tě snažně prosím, SHUT UP.

P.S. Všem ostatním uživatelům a moderátorům se omlouvám za tenhle off-topic, ale už jsem se prostě neudržel. A protože nemusím mít bezpodmínečně poslední slovo jako uživatel s nickem Patty111, slibuji, že už k tomu nedodám ani slovo ani nebudu jinak reagovat.

to budes hodnej, pokracuj dal. Nevim proc se semnou teda vubec zahazujes ...se chces zviditelnit?? asi jo :D
hele, me nezajimaj keci....to uz snad vis ne...seladone
JMalik

#73 Příspěvek od JMalik »

Vita_Valke píše:tak jsem objednal:

To půjde.
Serva tam dej jiné. Zbytečně se s tím budeš trápit. Dobré jsou W60, nebo FS31. Ty serva jsou na halovce dost důležité. Musí to držet střed, být poměrně rychlé a dost přesné. Čím horší jsi pilot, tím víc Ti pomůže dobře seřízené a správně osazené letadlo. Konektory jsou věc názoru. Já tam v tomto případě ponechávám ty červené co jsou origoš na aku 260mAh. Stačí to.
Vita_Valke
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Vita_Valke »

aku jsem objednal kusové, budu si je pájet
LV
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od LV »

patty111 píše:Ale vyjmenoval si to hezky, ty piloty...to jsou ty dva z Cech?? :D co Hrachovec treba?? Tomas C si zapomel...ten taky patri k CZ spicce.
Ja nejsem soutezni pilot, proc to porad nechces pochopit??
A HLAVNE, uz sem konecne zvedavej taky na tebe, naposled ti snad nejaky ero shorelo, pokud vim?? :D :D

Vymenoval som pilotov čo lietajú AM v hale.
S Hrachovcom sa stretávam na akciách často a on nie je rodený haloletec ale letové hladiny dodržuje :wink: (vonku s trojmetrovkami)
Tomáš Ciniburk je špičkový F3A (F5X) pilot a F3P pilot preto som ho nezaradil medzi freestyle pilotov. Tam je presnosť nutná a bodovaná.
No a to čo mi "zhorelo" lietadlo (s ktorým som bezpečne pristál) tak to ty asi nikdy nepochopíš a na vine bol motor. Statorové vinutie nevydržalo príkon cca 2kW. Edge lieta možno dodnes. Má 3 majiteľa a je niekde v čechách.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
www.elektromodely.sk
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“