Hledám kolegu s Coptérou
Re: Hledám kolegu s Coptérou
Sákryš, to jsem mohl napsat. Dneska jsem tam byl. Další pokus až po dovolené, takže nejdřív 14.7. Budu mít absťák, takže po nebo út, jestli bude počasí to asi proletím. 
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Re: Pomoc s quadroX Jihlava
Ahoj sehnal jsi někoho tady v Jihlavě?
V Jihlavě budu 22-24.7. Jestli to do té doby nevyřešíš, stav se.
Tak problém vyřešen. Děkuji za ochotu. s pozdravem Mira
Ahoj, byl by někdo, z Olomouce a okolí /Prostějov, Přerov ale i dál/, ochoten pomoc s nastavením quadcoptery.
Jsem začátečník a vypadá to, že jsem se dostal do slepé ulice. Postavil jsem si quada na platformě Multiwii lite. Už mi celkem slušně lítal, nicméně po jednom kotrmelci a ulomené vrtuli ho nejsem schopen rozchodit.
Je nestabilní, vibruje a točí se mi dokola. V multiwii gui mi to vykazuje chod motorů o různých rychlostech. Zkoušel jsem zaměnit celé větve motoru i s regulátorem a vše je stejné.
Jsem začátečník a vypadá to, že jsem se dostal do slepé ulice. Postavil jsem si quada na platformě Multiwii lite. Už mi celkem slušně lítal, nicméně po jednom kotrmelci a ulomené vrtuli ho nejsem schopen rozchodit.
Je nestabilní, vibruje a točí se mi dokola. V multiwii gui mi to vykazuje chod motorů o různých rychlostech. Zkoušel jsem zaměnit celé větve motoru i s regulátorem a vše je stejné.
Ahoj,
nenašla by se nějaká zpřízněná duše z Plzně a okolí, co by poradila s rozběhnutím quadrokoptery a potom na lítání?
Radek
nenašla by se nějaká zpřízněná duše z Plzně a okolí, co by poradila s rozběhnutím quadrokoptery a potom na lítání?
Radek
Ahojte,
hledám kolegu ze Zlína a okolí
nejlépe se zkušenostmi s deskou KK2.1, najde s někdo?
hledám kolegu ze Zlína a okolí
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
Někdo okolo Chrudimi na společné polétání?
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
prikrylm píše:Chodím lítat sem:49°13'7.379"N, 16°36'7.833"E, protože je to oplocené, nikdo tam nechodí a je tam spousta šáší, které zbrzdí případné pády. A mám to blízko. S KK 2.0 nejspíš poradím, ale až po dovolené.
Šel by někdo dneska tak kolem 18h na výše uvedené místo? Asi se tam objevím. ...pokud nebude pršet...
P.S.
Když nic, tak tam jsou ostružiny, zralé...
prikrylm píše:Chodím lítat sem:49°13'7.379"N, 16°36'7.833"E, protože je to oplocené, nikdo tam nechodí a je tam spousta šáší, které zbrzdí případné pády. A mám to blízko. S KK 2.0 nejspíš poradím, ale až po dovolené.
dneska tam nejspíš zase budu.
Ahoj, hľadám niekoho zo širokého okolia Nitry alebo Vrábel, kto by mi pomohol vybrať FPV a OSD do DJI Phantom 2 (Zenmuse 3D, GoPro Hero 3+ Black). S tým, že by mi to aj namontoval a spojazdnil. Samozrejme finančná odmena za ochotu.
Ďakujem
Maťo
Maťo
Re: Poletani v Brně....
Létá někdo v okolí Kuřimi?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Troll píše:V Jihlavě budu 22-24.7. Jestli to do té doby nevyřešíš, stav se.
Ahoj do kdy tu v Jihlavě přesně budeš? Zítra tj. 22.7. mám dopoledne čas a 24.7. budu mít celej den čas. Furt řeším problém s nahráním softwaru MP do AIOP v.2 nechceš se sejít, stavit nebo nemám tě navštívit s copterou s prozbou o pomoc?
Zdravím všetkých
Niekto blízko Nitry ?
Mám DJI F450 NAZA V-2, Gimbal 2 Axis (china
) Gopro Hero3+ Black
Správa
Niekto blízko Nitry ?
Mám DJI F450 NAZA V-2, Gimbal 2 Axis (china
Správa
Zdravím, jsem z Ostravy a pokud chce někdo poradit s nastavením MultiWii, nebo seřízením, či jen poletat s kopťákem, budu rád.
Honza
Honza
Turnigy T9x, 6ch Belt CP, quad MW328P, hexacopter AIO V2, RC létající sáňky, Slowflyer, Big twin ero