vrtulníky začínáme

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
z.zemanek

#61 Příspěvek od z.zemanek »

pro FlyBear:
nikdo neřve, ale prodejce něco slíbil a dušoval se zde na foru, jak něco udělá, tak snad je to jen připomenutí. A jestli je to placená inzerce...???
A jinak na pivu není špatně, i když se tam taky dost kecá a došlápnout si na hospodskýho? To se taky dalšího piva nemusím dočkat !!!
---------------------------------
pro zdzd:
diskutujeme, nevraždíme, odpověd je slušnost, smolení odpovědi není povinnost ale pokud se zapojím a něco nakousnu, tak to dojedu do konce a nedělám mrtvýho brouka. To jsem mohl držet hubu hned a nezapojovat se.
pro a.hanes
tak to vidíš, něco se chceš zeptat a nakonec budeš za vola a nedočkavce, co by chtěl, aby se plnily sliby každý rok, a nejraději do vánoc, do nového roku je pozdě!
----------------------------------
pro František Koudelka
a vono hovno, co. No jo,Koudelka a JÁCHYME, HOD HO DO STROJE.
Promin
--------------------------------
CopterX CX450 Black Angel,
DX8,GAMA,Radian,Nano CP X,
zablabla

#62 Příspěvek od zablabla »

z.zemanek píše:pro FlyBear:
nikdo neřve, ......
pro zdzd:
diskutujeme, nevraždíme, odpověd je slušnost,.......
pro a.hanes
tak to vidíš, ........
----------------------------------
pro František Koudelka
a vono hovno, co.......
--------------------------------

Tak a je to. (pomalu se tu začínám bát) :mrgreen:
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
z.zemanek

#63 Příspěvek od z.zemanek »

hezkej smajlík,takovej zelenomodrej
a.hanes

#64 Příspěvek od a.hanes »

.. tak čo, nepodarilo sa ti postúpiť ?
hanzi
marek83

#65 Příspěvek od marek83 »

cau...at nezakladam nove vlakno

rad bych si poridil nejaky kvalitnejsi minivrtulnik - uz jsem si vyhlidl verze od Blade, ale problem je v tom, ze mam OPTIC 6
kupovat RTF mi prijde zbytecne
poradil by nekdo variantu - alternativu?
diky
Wild Hawk, MiniMag, Optic 6, Blade MSR
psena
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od psena »

Me prijde HK 450 nebo jeste lepe Tarot 450 Pro jako lepsi varianta nez jakejkoliv Blade.
Zalezi jakej minivrtulnik mas na mysli. Jestli opravdu mini jako Balde mSR nebo chces neco kolem tech 60cm 6ch.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Digis »

psena píše:Me prijde HK 450 nebo jeste lepe Tarot 450 Pro jako lepsi varianta nez jakejkoliv Blade.

Dávám za pravdu z vlastní zkušenosti. Blade je slepá cesta.
marek83

#68 Příspěvek od marek83 »

ne ne..chtel bych prave neco kolem tech 20cm /do bytu/
na ven jsem ted dostal BELT CP V2..s tim si ale jeste nejaky ten patek netroufnu jit litat
Wild Hawk, MiniMag, Optic 6, Blade MSR
z.zemanek

#69 Příspěvek od z.zemanek »

v tomto rozměru mě nezklamal Nine Eagles solo pro
létá krásně v obýváku, nezklame ani trošku větší Free Spirit, ten je schopen odletět oknem z paneláku ve třetím patře a za pár minut se vrátit, v pokoji se udrží také bez problémů (BEZVĚTŘí) !!!
bacha, prodává se pod různými značkami, třeba kolibri......
ale je to jen můj názor
vysílač mají samozřejmě svůj a nelze kombinovat s něčím jiným jako všichni ostatní výrobci, tak se snad držet jednoho výrobce, k Nine Eagles stačí jeden vysílač, vrtulníčky prodávají i bez vysílače, lze spárovat a o zábavu na zimní dny je postaráno, finančně tě to nezabije
z.zemanek

Re: Návod CopterX 450

#70 Příspěvek od z.zemanek »

[quote="modelfun"]Připravujeme opravdu detailní návod na tento vrtulník, ať si začátečník nasosá aspoň nějaké základní informace, jak nastavit vysílačku aby to lítalo či gyro. Jen to dá chvíli zabrat, ať to k něčemu vypadá, ale pracuje se na tom.. ;)

Dva měsíce pryč a nic
bylo to myšleno vážně ?
Kenny McCormick

Re: Návod CopterX 450

#71 Příspěvek od Kenny McCormick »

z.zemanek píše:
modelfun píše:Připravujeme opravdu detailní návod na tento vrtulník, ať si začátečník nasosá aspoň nějaké základní informace, jak nastavit vysílačku aby to lítalo či gyro. Jen to dá chvíli zabrat, ať to k něčemu vypadá, ale pracuje se na tom.. ;)

Dva měsíce pryč a nic
bylo to myšleno vážně ?
Myslis ze s tebou bude komunikovat cez forum?
Preco mu nezavolas/nenapises priamo?
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
z.zemanek

#72 Příspěvek od z.zemanek »

Třeba to nezajímá jenom mně, možná je nás více
zdzd

#73 Příspěvek od zdzd »

Může být, že dokument existuje. Jen nevím, proč by jej měl obchodník vylepovat po internetu, když jej může dávat jen ke stavebnicím a získat tak konkurenční výhodu ve formě lepší služby než ti ostatní.
krasty

#74 Příspěvek od krasty »

Howking píše:
modelfun píše: Ale těžko běžný člověk, který chce prostě jen zkusit něco nového prodá své ojeté auto, aby mohl koupit dostatečně dobrý vrtulník na to, aby vyzkoušel zda ho to bude bavit.

Nikdo si nikdy v trabantu nevyzkoušel, zda ho bude bavit jezdit ve formuli 1.

Já si nikdy nevyzkouším, zda mě bude bavit závodit s formulí 1, proto že na to nemám. A jsem s tím smířen - také proto, že jsem nenarazil na prodejce Trabantu, který by mě přesvědčil, že si to můžu v trabantu vyzkoušet.

Koníček je to velmi drahý a každý si o tom informace může sehnat. I když si člověk pořídí hkčko nebo kopterex, stejně za rok na provoz aspoň 50 litrů dá. Takže pokud na to nemám, musím si najít jiný koníček. Tak jako já nemám koníček závodění v F1 i když bych rád, ale "jen" heliny.

(btw. Jezdím v 11 let starém autě - vše je otázka priorit)

Nakonec i já se na vlastních chybách přesvědčil, že čím levnější vrtulník, tím je jeho provoz dražší.

Tohle me opravdu pobavilo. Tak ze je lepsi sedet doma cucet z okna, obcas se pomodlit jelikoz mi nekdo rekl ze kdyz nemam penize nemuzu nic.Promin te ale prave tohle me odrazuje. Pisete tu defakto ze je to jen pro vyvolene a to samozrejme neni.
Jinak jestli jste uz za to dal tolik penez mohl jste se jiz svezt i ve formuli 1 a nemusel jste letat s vrtulniky.

Znam dost lidi co maj obyc helinu a jejich naklady rocne jsou par tisic a letaji si s levnymi stroji.
Tohle forum mi obcas prijde o nicem a to hlavne z toho duvodu ze se zde nedokazete dohodnout na kloudne odpovedi je to vzdy pul na pul. Jako novacek se v tom nevyznam a prijde mi opravdu lepsi posla cele forum k sipku zapsat se do nejake skoly a zde Vas neposlouchat. Coz mi uz taky par lidi radilo. Nastesti uz jsem starsi a umim si odpovedi vybirat, cist mezi ratky a prokousavat se hadkama.

Proc to tu pisi.
Jako novacek jsem nelenil a radeji si zacinal procitat fora pred prvni koupi vrtulniku. Zkousel jsem obyc axial a pro me je to hracka tak na doma nechytlo me to (samozrejme jsem nemel poradnou dvojrotorovou helinu v ruce). Pak ma volba padla na Walkeru 1-a v setu. Po tom co se zde Walkera vseobecne pomluvila. Chapu to opravdu kvalita neni nic moc o proti T-REXu a tak jsem to zavrhnul. Pouziju tu heslo nejsem tak bohaty abych mohl vyhazovat penize. Premyslel jsem si koupit heliniu T-rex a to pouziteho s tim ze bych usetril. Pocital jsem s tim ze by me prodavajici i zaskolil a pomohl v zacatcich. S pis by me chtel oskubat mi prijde. Samozrejme to tak neni a vyslo mi lepsi koupit si spise stavebnici. Ale oba panove mi odpovedeli rozdilne. Jeden ze bych se do toho nemel tak hrnout a zacit na necem levnejsim a druhy zas ze ju a cena pouziteho presahla cenu vybaveneho T-rexe. Zde je treba uz podle Vas dobre vybaveny a plne sestaveny model T-rexe 450 pro super combo http://prochymodel.novyshop.cz/vyhodne- ... seaku.html. Nikde jsem nic takoveho nenasel zde na foru. Jako novacek bych se do stavebnice nepustil a tak bych koupil proste RTF set. Snad vsude jsem si precetl ze se T-REX dela jen jako stavebnice a na tu si opravdu malo kdo troufne a ejhle dela se.

Docela me dostalo ted ze mam rozsekanou Walkeru Creatu 400 (sefova dostal ji k vanocum zapomeli mu rict ze neni serizena a ze s ni opravdu nemuze hned letat)) a je obrovsky problem sehnat v Praze servis ktery by ji nejen seridil ale i opravil. Poslali me k sipku ze 6ch nedelaj volal jsem do nekolika prodejen.
Jedinej kdo mi poradil a chtel pomoct byli od Pelikana s tim ze by se dalo i neco vymenit za lepsi veci..
DaveLister

#75 Příspěvek od DaveLister »

krasty píše:Tohle forum mi obcas prijde o nicem a to hlavne z toho duvodu ze se zde nedokazete dohodnout na kloudne odpovedi je to vzdy pul na pul.

Pochop ze na nektere veci neni jednoznacna odpoved, a kazdy na to ma jiny nazor. To je asi jako kdyz se zeptas jesli je lepsi treba skoda nebo peugeot.. Kazdy majitel ti rekne ze jeho je lepsi :)

krasty píše:Jako novacek bych se do stavebnice nepustil a tak bych koupil proste RTF set. Snad vsude jsem si precetl ze se T-REX dela jen jako stavebnice a na tu si opravdu malo kdo troufne a ejhle dela se.

Ta stavebnice neni zas tak slozita, vetsina z toho je predem sestavena a na netu je spousta materialu o tom jak to slozit a to vcetne videii krok za krokem. Jinak jsou i prodejci kteri to za nejakou vyssi cenu prodavaji jako RTF.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“