JMalik píše:Něco Ti k tomu řeknu.
Hrozně rychle vám dochází technická argumentace (pokud nějakou k tomuto vůbec máte). Na technické záležitosti si nabíháte jak na vidle, protože o tom maximálně filosofujete. Tak to zkoušíte hrát takhle.

Jak jsem už naznačil dříve, přestalo mi jít o technickou argumentaci po několikátém pokusu o založení smysluplného vlákna o T9X a po jejím opětovném nesmyslném torpédování.
Říkam to rovnou nahlas a otevřeně: od teďka dělám to co vy, ale slušneji, ve smyslu pravidel rcmanie. Aby jste okusili jaké to je, když místo odborných rad rozdáváte jen destrukci snahy o vyřešení problému.
Opakuji:
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.
Pokud jsi příznivcem první části přísloví, tak vítej, rád si tě poslechnu a aplikuji tvé rady. Pokud ovšem té druhé části a máš přehršel důvodů, proč bychom toho měli nechat, tak mávni rukou a přejdi na jiné vlákno.
Víš, FPV mně zatím příliš nezajímá a tak do té sekce ani nechodím a nesnažím se to klukům zhnusit, nebo je od toho odradit. Nechám je prostě být, ať si o tom píší, fantazírují a těší se.
Nezakládám poněkud nesmyslné vlákno s názvem:
Kdo to první sundá?
Tady:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=31918
Ani nepíši, že to co má ten a ten je šunt, šit, sr..ka a podobně.
Když majitel postaršího Forda požádá o radu, co dělat, když mu píská klínový řemen, nepotěší ho laskavá slova, že kdyby si koupil Mercedesa, byl by těchto starostí uchráněn.
Takže to shrňme:
Ať boboland, rimr, či kdokoliv jiný založí vlákno o T9X a vy nechcete pomoci, tak si to nevšímejte a nechte je být.
Pan Palík udělal vylepšený softvér pro Hitec Eclipse a tím ji pozvedl o kus výše a tak pomohl mnoha modelářům. Možná kdyby o tom předtím založil vlákno na rcmanii, tak by se na to byl vykašlal.
Rimr a spol. chtějí něco podobného s T9X, tak je nechte, ať dělají to co umí.
Víš, když jsem se učil jezdit na kole, a že to už bylo hodně dávno, tak mně povbuzovali a říkali, že to dokážu. Kdyby mně byly zahrnuli děsivými informacemi o tom, že si můžu narazit čumák, odřít kolena a dokonce zlomit ruku či nohu a že by tudíž bylo nejlepší na kolo ani nesedat a chodit pěkně pěšky, tak ..........................................