silcom píše:...... češtinou ani slovenčinou to nerozpráva..
predpokladam ze zatim nerozprava ...
slibujou i CZ soft, ale ten nechci, radsi EN.
silcom píše:...... češtinou ani slovenčinou to nerozpráva..
Ty jsi to zkoušel nebo to viděl na nějakém videu? ingliš pro mě není problémsilcom píše:mihlit píše:Tak já na displej koukám jen naprosto výjimečně. Párkrát se mi stalo, že jsem tu tečku na obloze pak hledal hodně dlouho. Kdyby mi mx-20 uměla říct "Letadlo je na 60 stupních, 600 metrů daleko" a k tomu ještě "přibližuje se/vzdaluje se" to bych to asi běžel koupit hned v pondělí
Tak to tam môžeš frčať..ale predpokladá sa, že budeš ovládať niektorý z jazykov (íngliš, dojč...), češtinou ani slovenčinou to nerozpráva..
mihlit píše:....Ty jsi to zkoušel nebo to viděl na nějakém videu? ....
jyrry píše:Mam takovou drobnost - klapky mam v letove poloze pri 110% vychylky na jednu stranu, pristavaci polohu 150% na druhou stranu. Pri zapinani (pripojeni aku k reglum) klapky na zlomek vteriny sjedou na neutral - tedy na 0%. Ostatni kanaly tohle nedelaji, i kdyz treba vyskovku mam vytrimovanou asi 35% od neutralni polohy a pri zapnuti se ani nehne. Je to neco v nastaveni? Cesky manual zatim stale nemam...
Lark píše:Taky rozmýšlím na příští sezónu o modernizaci jestli MX-20, nebo MC-20 a jak to tak pročítám, čím dál víc se začínám klonit k MC-20. Je sice podstatně dražší, ale nepotřebuju k ní SmartBox, protože už má dva displeje (taky nosím ruksak vepředu), a taky ty poťáky už má naboku. I programováním je ještě trochu "chytřejší" a asi už to bude moje poslední rádio, tak pořád rozmýšlím, asi budu dýl šetřit a bude MC-20. Jinak německý manuál je společný pro MC- 12, 16 i 20 a je v něm přehledná tabulka, které funkce, která verze umí, nebo neumí, případně lze dokoupit.
Odhledně těch hlášek v češtině jsem něhde zahlídnul, že už na tom snad někdo pracuje, ale nemůžu to najít. Než jí ale budu kupovat, tak už to snad bude vyřešené.
Tak nejde o to nevěřitjyrry píše:http://www.youtube.com/watch?v=17ncyv2KyR8mihlit píše:....Ty jsi to zkoušel nebo to viděl na nějakém videu? ....
neveris snad manualu?
janch píše:jyrry píše:... Pri zapinani (pripojeni aku k reglum) klapky na zlomek vteriny sjedou na neutral .......
Není to v uložení falesafe? .....
mihlit píše:....Jasné, je to jen blbinka, která nerozhoduje o (ne)koupi toho rádia, ale zajímalo by mě to.
jyrry píše:parada, bylo to v tom. Prokousavam se navodem pomalu ...
"my google-english is very poor" (to pisu do emailu kdyz s nekym komunikuju v anglictine)
Ted jeste najit uzamceni kniplu plynu (na Eclipse to znam jako "engine lock") a muzu jit litat.