Modelář s hudebním talentem

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Diskobarel

Re: Modelář s hudebním talentem

#61 Příspěvek od Diskobarel »

Jo Milan měl správnou výchovu, Jimmy je nejlepší kytarysta v celém vesmíru...
Myslím si, že lidé by měli chodit bosi, je to mnohem zdravější.
Například já když se ráno vzbudím obutý, tak mě bolí hlava...
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Milan Nes »

Diskobarel píše:Jo Milan měl správnou výchovu, Jimmy je nejlepší kytarysta v celém vesmíru...

ty voe kdo ho videl hrat na videu zubama americkou hymnu tak ma jasno :d

jinak samo woodstocky tý doby sem s tátou sjížděl na VHS pořád

na Jophlinku vzpomínám jako na ženskou co se mi fakt líbila :) na černý desce byla vyfocená na mašině a docela šik ...

jo a poslech špulkáče to byl taky zážitek, dneska mi hrozně chybí ta "špína" zvuk praskání tý desky a toho všeho kolem ... člověk pustil LP a to jelo jako kompozice od začátku do konce ne jako dneska jak v Ipadu člověk má výběry a pořád přeskakuje
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
pepin

#63 Příspěvek od pepin »

třeba to někoho bude zajímat,když už je o nich řeč.

http://instinkt.tyden.cz/rubriky/ostatn ... 25564.html
vachys
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od vachys »

No já jsem ještě nezanevřel na Homoláčích alias Wohnoutech. Perfektně hrajou, maj dobrý texty a hlavně to sou exoti, speciálně Zemánek s Fenkem:D.
Písnička o mně:D když modelařim: http://www.youtube.com/watch?v=E-ke8mgf ... ure=fvwrel
Stránky LMK Havlíčkův Brod - http://www.modelhb.cz/
Potkat se můžeme i na soutěžích RCVS.
pepin

#65 Příspěvek od pepin »

co je dnes určitě fajn,že díky internetu a třeba Youtube je podstatně větší šance prodrat se k většímu výběru toho,co by se mohlo líbit a hlavně se vracet i zpět,vždy mě trošku mrzelo,že jsem opravdu odkázaný pouze na to ,co momentálně letí a hraje se v rádiích,nebo poslouchají moji známí,což bylo bohužel povětšinou právě jen to,co jede na hitparádách a je jedno,jestli disco,nebo rockových,je vopruz koupit si desku,co hraje v rádiu beztak od rána do večera :(
Ono to není vždy jen o těch hitovkách a nejrychlejších a nejlepších kytaristech,někdy to mám rád,když jen tak ta muzika plyne a dělá kulisu.

http://www.youtube.com/watch?v=h9w_0iZX ... st_related
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Milan Nes »

chlape paráda, pustil sem si to a jede mi to tady u Teorie současné architektury (momentálně sem minul semiologii a přesunuju se k dekonstruktivismu) a je to uplně luxxusní pozadí :lol:
pravda už mi z toho dobře je*eee
SOVA is YouR CO-pilot

pepin

#67 Příspěvek od pepin »

Tak si pust něco jinýho,bohužel to tak trošku s životabudičem taky přehnala,škoda.

http://www.youtube.com/watch?v=fQTOGTV9 ... 0088BABB1D

No a na spaní místo prášku to mám už několik let uplně jasný :D jen to chce mít na CD bez reklam a hodně potichu :D

http://www.youtube.com/watch?v=d5ZYZqjqxAE

pokud by tě to prudilo unilostí,pohledej v

Cafe del mar,případně Chose padilia,určitě tam něco na spaní bude :D
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Milan Nes »

dal sem Amy a teď jedu Ettu James

to poslední je na mne moc ... relaxační :lol: ale Amy a Eta to je pohodka
SOVA is YouR CO-pilot

Kreyson

#69 Příspěvek od Kreyson »

pepin píše:.. jen to chce mít na CD bez reklam a hodně potichu :D

Tys už někdy koupil CD s reklamami? Nebo ti vadí, když jsou vytištěné na obalu?
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Milan Nes »

naráží na reklamy na trubce ne ? teda tak sem to pochopil, ty mne docela štvou ...
SOVA is YouR CO-pilot

Diskobarel

#71 Příspěvek od Diskobarel »

pepin

#72 Příspěvek od pepin »

kdepak,já ujíždím na týdle :D
http://kytary.cz/gibson-1957-les-paul-custom/HN120290/

jooo,kdeže lonský sněhy jsou,u manželky v obýváku visí už léta na stěně strakáč a je pěkně zaprášenej :D Zdá se,že rocker už ze mě asi znovu nikdy nebude,dneska už maximálně občas brnknu na akustiku a to už se fakt musím hodně nudit,nebo bejt hodně na plech,to pak rád prudím :(
Diskobarel

#73 Příspěvek od Diskobarel »

pepin píše:kdepak,já ujíždím na týdle :D
http://kytary.cz/gibson-1957-les-paul-custom/HN120290/

jooo,kdeže lonský sněhy jsou,u manželky v obýváku visí už léta na stěně strakáč a je pěkně zaprášenej :D Zdá se,že rocker už ze mě asi znovu nikdy nebude,dneska už maximálně občas brnknu na akustiku a to už se fakt musím hodně nudit,nebo bejt hodně na plech,to pak rád prudím :(

Okamžitě sundat a začít hrát :D Já otci na starý kolena k Vánocům koupil basu, na kterou kdysi hrál a redukci k věži protože na kombo už jsem fakt neměl a u basy to stačí máme dobrou věž :D No a už zas hraje a zřejmě je rád :-) Ale velitelka nás už nemůže vystát :-).
Diskobarel

#74 Příspěvek od Diskobarel »

Já mám momentálně tohle: http://kytary.cz/gibson-sg-standard-hc/HN099781/ za což jsem neskutečně rád, tak rád, že se to bojim brát na koncerty :-)
pepin

#75 Příspěvek od pepin »

Diskobarel píše:Já mám momentálně tohle: http://kytary.cz/gibson-sg-standard-hc/HN099781/ za což jsem neskutečně rád, tak rád, že se to bojim brát na koncerty :-)

joo tak ta je pěkná,jinak neboj,že se práší opravdu na strakáče :D je to obyč provařenej Peawey,já jen potřeboval na večerní brnkání něco místo akustiky přez krabičku do sluchátek a bylo to opřený v jednom bazaru za pár pětek,před zhruba dvaceti lety jsem vydyndal peníze z babičky na Diamantku-proto ta posedlost Lest polem,nebo jak se ten originál jmenuje,klasická vesnická kapela,docela mě to bralo,hrát mě bavilo,lidi okolo fajn,zázemí super,pak se to nějak pomíchalo,mě už nestačilo to co sám coby samouk zvládám,tak jsem začal chodi na klasiku,do toho jsem dostal po nějaké hudební přehlídce amaterských kapel doporučení,abych šel studovat zpěv na konzervatroř,co by zpěvový objev neslýchaných kvalit :D no a páč kluci,co jsem s nimi hrál odešli na vojnu,vlezl jsdem do kapely,kde mi to vubec nebavilo a navíc jsem se tak trošku posunul k bohemskému stytu života ,pokud si viděl film Bony a klid,no tak u něj mi fakt vždy ukápne slza :D i když já nejel v bonech a markách,ale s podáváním rukavice mám bohaté zkušenosti :D K brnkání jsem se vrátil vlastně až po zhruba deseti letech,někdy ve třiceti,motal jsem nějaký mixy doma přez magnetáky a páč puvodní basák pořád hrál v jiné kapele,pokusil se to znovu zpunktovat,já si prosadil svou,že koupíme mixák se záznamem já teda natočím nástřel a možná z toho něco vznikne,nevzniklo z toho ani prd,pustil jsem nahrávku a výsledek byl ještě žalostnější,jen jsem tam poznal dobrého bubeníka,s ním mi to sedlo,ale zbytek bylo hruza,jen chtěli hrát.ta muzika je blbá v tom,že blbě hrát nemužerš-leda si doma brnkáš Dajánu a málo platný,s každou prodanou kytarou prostě nevznikne nová kapela,tak se to ukončilo,docela jsem si oddychnul a mohl to v sobě uzavřít,jen mi dnes prdí,že do mě občas někdo u táboráku reje,že hraju nějak jinak,že jako proč se tim neživim ale já už vím proč,páč se zednickou lžící mi to jde líp :D Lítat s modýlkem blbě mužeš celý život,ale hrát musíš dobře,jinak to nemá smysl,v tom, je ta modelařina zlatá.
hele já nevim,ve dvaceti jsem s tim seknul,sere mě to dodnes a to z jediného duvodu,že nikdy nedostanu odpověd,jak by to bylo,kdybych s tím neseknul,já prostě nedošel na konec cesty,já to jednoduše zamáznul,ale asi to nešlo jinak.V podstatě jsem vlastně i sem nějakým zpusobem reagoval na prvotní příspěvek právě z vnitřního popudu rozpolcení,co má a nemá smysl a kde jsou určité hranice,mantinely a fakt,že je konec a já mám pocit,že u komoušských metalových kapel je ten konec už bohudík dávno odzvoněný,páč já tam mám opravdu ten pocit,že víc,nežli potřeba někomu něco zdělit jde spíš o tom,noa čím já se budu dál živit.Mraky kapel se odvolává na to,kde by mohly být,kdyby tu nebyl komunismus a uzavřené hranice,no podle mého uplně v prdeli,páč pokud bych měl na výběr jít na Citron,nebo na Iron Maiden,mám v tom vcelku jasno,katapulty mám rád,ale možná bych zz top taky ustál,je to těžký,šumařit se tu dalo jen díky tomu,že nebylo na výběr a zrovna v rockové sfeře byl uspěch zaručen často pouze díky zoufalství publika které na výběr prostě nemělo.

to sem se zas rozjel,už sem raději nic nepište :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“