Pomoc se záletem
Re: Pomoc se záletem
Pokud mi uděláš levnější,koupím jich víc
.Zkoušel jsem to ze starého serva ale nějak mi to nefungovalo.Kupuju je tady http://sad.okdar.net/komponenty.html
on je totiž spínač a spínač.Tenhle umí až do 17 ampér takže ho dám i do lodě na přídavná zařízení.
on je totiž spínač a spínač.Tenhle umí až do 17 ampér takže ho dám i do lodě na přídavná zařízení.
Do toho bych se radši nepoštěl, pak by to zklamalo a měl bych to na triku:-) Jsem kutil a snažim se vše udělat z toho co mám doma. Teď zpět k osvělení mohl bych to osvětlení napájet ze servisního konektoru, abych nemusel tahat 2 baterky, ale nějak mi to nevadí, hlavně by to bylo na úkor délky letu, když bude tma dám tam prostě baterku připojim konektor a svítim, což mi jestě pořád nevyřešilo jednu věc, jak na to blikání, napadlo mě tam naletovat desku z nějaký blikačky, ale je i jednodušší řešení? Nechci si zničit blikačku na kolo
.
"Šmirgl to jistí!"
Za 50kč ty dětský blikací čertí rohy
.Taky už nad tím přemýšlím.
Ta je dražší ne ? 
Teď jsem si všiml, že jedno křídlo je nižší než to druhé, pouze ve předu je to tak správně, nebo mám výrobní vadu?
"Šmirgl to jistí!"
Musí být stejně.Skoukni to,já to měl jen trošku a pomohlo opatrně navíc utahnout.
Ani náhodou 3 milimetry nehotáhnu, kord když tam jsou ty kolíky! To jendo křídlo je prostě o 3 mm vyšší, dole to sedí perffektně nahoře je vyšší..
"Šmirgl to jistí!"
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,skusil bych to fénem pomalu nahřát a srovnat,takhle to dělám a funguje to 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Na to se můžu vykašlat, nebudu to poškozovat, akorát to pokazim, tohlejee výbornní chyba, dkyž to vezmu fénem budu to moje chyba a budu muset platit nové křídlo, nejraději bych se té tragédie zbavil a koupil kvalitní helinu
"Šmirgl to jistí!"
Taky mám dobrej problém.. Nechal jsem si poslat tohle: http://www.rc-dragon.cz/cs/e-shop/rc-mo ... etadla-f3a
No a zadní část trupu je tak trochu do luku , to jsem zvědavej jak dopadne srovnávání

No a zadní část trupu je tak trochu do luku , to jsem zvědavej jak dopadne srovnávání
Jednou snad i přistanu..F4U , Baia , F3A , MX12 a DX5e