FMS
leguan píše:už jsem ji našel jestli chceš ,tak dej číslo na ICQ nebo mail a já ti ji pošlu!!
můj email je dworakmirek@seznam.cz díky moc
dva ruzny Decathlony najdes taky tady:
http://gunnerson.homestead.com/files/fms_models.htm
http://gunnerson.homestead.com/files/fms_models.htm
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Větroně do FMS
Kdyby někdo chtěl pár větráků do FMS 8.5 Alpha, mám jich pár na svých stránkách tady. Ještě tam přibudou, ale nemám moc čas aktualizovat stránky, uploadovat archivy a sestavovat odkazy, takže mám hodně věcí co by se tam dalo hodit, ale málo času. Netvrdím, že jsou dokonalé, je to moje starší tvorba, ale použitelné by to být mělo. Kdyžtak napište co pro FMS sháníte a není to nikde na netu, třeba jsem to právě včera vytvořil nebo to vytvořím za týden. Dochází mi totiž inspirace, už nejsou třípohleďáky podle kterých bych tvořil nebo jsou všechny modely stejné.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Díky... O modely nepřijdeš, prostě zazálohuješ složku .../FMS/Model, odinstaluješ to, nainstaluješ 8.5 a obsah té složky přesypeš do nové složky .../FMS/Model. Sedmičkové modely běží úplně stejně i pod osmou, ale letové vlastnosti modelů pro 8.5 jsou daleko realističtější. A 200 modelů pro betu7, není to moc na to jak jsou realistické? Podle mě máš nejvyšší čas udělat nemilosrdnou selekci, chápal bych tak max. 100 osmičkových, ale 200 sedmiček je asi tak pětkrát víc než množství opravdu realistických modelů k dostání všude na netu, jinak je to většinou odpad - krásný 3D model, ale parametry k ničemu. Nekecám, taky jsem jich tolik měl a teď už si nechávám jenom osmičky.
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
woro pěkny stranky.. ale mohl by si už taky konecne postavit neco realnyho né jenom na LCDčkot!!! a az zacne poradne mrznout tak vyrazime za vodarnu
jo este zpracuj nejaky logo at te muzu dat do odkazů;)
jo este zpracuj nejaky logo at te muzu dat do odkazů;)
Naposledy upravil(a) Johnny dne čtv 22.11.2007 19:53, celkem upraveno 1 x.
Don't drink and drive, smoke and fly.