Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Ne, vazne, nechapu ten bojovny a nesmiritelny postoj proti nepouzivacum nabodenicek*, leda ze bys byl tou ucou cestinarkou kontrolovan a zavidis nam, ze si muzeme psat jak chceme .... ;-)
byl jsem ted chvili QRL, ale ted koukam ze bys mohl trochu QRP... QSD? Nevadi, zkus QZF, pripadne QRT ...
Pre nezasvetenych: Bol chvilu zaneprazdneny, ale pozera ze by ste moholi trochu znizit vysielaci vykon... QSD otazka ci klucuje spravne?Mate sa skusit naladit na jeho frekvenciu, pripadne prestat vysielat
Ne, vazne, nechapu ten bojovny a nesmiritelny postoj proti nepouzivacum nabodenicek*, leda ze bys byl tou ucou cestinarkou kontrolovan a zavidis nam, ze si muzeme psat jak chceme ....
Ale prdlajs. Uču mam doma nechal jsem ji ty hrubky vyhledat. Já sem na gramatiku tak trochu jinej, Taky vazně. Já nebojuju. Beru to trochu s nadhledem i když to nepsaní diakritiky mě fakt vadí. A vím, že je to jen můj problém.
ste normalni gramaticky fasisti budu si psat jak chci a diakritiku me nikdy psat nedonutite klidne mne zabanujte, moje pocitace nikdy ceskou znakovou sadu nemely nemaj a mit nebudou. hawk domluvil jsem
Spektrum DX8, PZ Ultra Micro F4U Corsair, HK Durafly F4U Corsair , PZ Albatros D.Va, HK Bixler
Shivaja píše:ste normalni gramaticky fasisti budu si psat jak chci a diakritiku me nikdy psat nedonutite klidne mne zabanujte, moje pocitace nikdy ceskou znakovou sadu nemely nemaj a mit nebudou. hawk domluvil jsem
Navrhoval jsem , aby se nelpělo na té diakritice a tolerovaly se takhle i názvy témat. Po Tvém příspěvku přemýšlím, jestli to není chyba. To fórum tady totiž funguje tak, že jsi tady na návštěvě. Pokud jdeš někam na návštěvu a hostitel Tě vyzve, aby jsi si zul boty, tak to buď uděláš, nebo to odporuje Tvému způsobu existence a na návštěvu nejdeš. Ale nezkoušel bych se tam rvát v botech, pokud si je můžu zout.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Shivaja píše:ste normalni gramaticky fasisti budu si psat jak chci a diakritiku me nikdy psat nedonutite klidne mne zabanujte, moje pocitace nikdy ceskou znakovou sadu nemely nemaj a mit nebudou. hawk domluvil jsem
to me prijde jako cista ignorance... "ja jsem buh a polibte me vsichni prdel", ze? Navic sis ocividne neprecetl, o cem se tady bavime...
Čeština je sice freeware, ale není to opensource!
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
TomasC nás tady vyzval, (pokud je to v tech. možnostech našich přístrojů ) psát tak, abychom se za to nemuseli stydět. Jsou tu i hosté, tak proč mu nevyhovět. Nebo je pro Vás opravdu tak těžké psát česky.Je to jak na návštěvě, kde první dojem dělá , jak hostitel žije. Podle toho si děláte o hostujícím obrázek. Tak proč s pohledu nezávislého, by to zde nemohlo vypadat, že jsou zde lidé , kteří si chtějí jednak pokecat, něčemu přiučit,dozvědět, poradit a přitom to vše bude i hezky vypadat. Já osobně s tím problém nemám a slibuji , že i když možná sem tam nějaký překlep nebo chybka se může stát, budu psát,tak jak se má. Zdeněk
Sice se snažím psát spisovně ,ale občas to člověku prostě ujede-nějaká hrubice. Nainstaloval jsem si do FF ten doplněk na kontrolu pravopisu a je super-díky ta tip(už nevím kdo to sem dával). Diakritiku považuji za samozřejmost- jsem Čech (respektive Moravák ) a ne Tatar. Ale dokáži pochopit že třeba z mobilních zařízení nebo cizinci kteří nemaj českou klávesnici s tím maj zbytečný problémy a tak si nekomplikují život. Kdo může ale nechce psát znaménka si myslí jaký že je to borec -dle mě je pravý opak. Radek