MaxiSwift " B"
Re: MaxiSwift " B"
http://www.youtube.com/watch?v=IQMpu53I ... e=youtu.be příjde Vám toto video kvalitnější jak to první ?
Motor NTM 35-42 1000KV (příjde mi lepší jak Turnigy), vrtule Aeronaut sklopka 11x8, baterky 2x B-Grade 2200mAh 3S1P(nejsou špatný, ale Zippy jsou asi lepší, Turnigy ne ty jsou tak nastejno bych řekl), AV Tx 1W z HK (PAL), Brejle Turnigy z HK za 79 babek(podle mě dobrý a létá se mi podle nich gut nevím proč na ně lidi tolik plivou existujou určitě lepší brejle ale já jsem s těmahle spokojenej), kamera nějaká sony za asi 20 babek, vyměnil jsem původní čočku za 100 stupňů zorný pole z ASM tady v Praze, Rádio - stará FC 16 do který jsem vetknul UHF modul Chainlink Dare z BEVRC (maká perfektně - dal jsem na ten 300mW výkon 5,2km a asi by šlo i dál), Telemetrie Eagle Tree od Hořejšího samozřejmě s guardianem aby se to v případě ztráty signálu vrátilo samo domu, funguje jim to moc pěkně na test jsem vyzkoušel a spokojenost. Kamera GoPro 2, ale střihem v pinnaclu to pak dostane děsně na prdel ta kvalita, takže asi ustoupím od 720p 60 FPS (MKV umí v pinnaclu 15 jen 30 FPS, příště zkusím 1080i 30FPS do MKV uvidíme jakej bude výsledek).
J.
J.
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
xtomj202 píše:http://www.youtube.com/watch?v=c0ark66LaKM jsme byli s kamarádem na Kadlštejně, že to je ucukaný tak to už se bohužel trhala termika přišli jsme pozděstabilizaci si musím dodělat na vypínání za letu , bál jsem se jí na zemi vypnout kvůli RTH. Točeno samozřejmě z maxisifta. Tím bych chtěl poděkovat panu Hessovi za super "Béčko" lítá skvěle.
J.
ó díky pane
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
xtomj202 píše:http://www.youtube.com/watch?v=IQMpu53Iung&feature=youtu.be příjde Vám toto video kvalitnější jak to první ?
Video pekné, strih super, len je to strašne dlhé - od polovice sa to už nedá vydržať. Niekedy je menej viac, také 3 minúty spravidla stačia až-až. Neber to v zlom, len sa snažím pomôcť, keď som po čase pozeral svoje vlastné videá, tiež som sa chytal za hlavu, že ako to niekto (vrátane mňa samého) mohlo vydržať sledovať...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
xtomj202:
Jak dlouho ti to na ty baterky létá?
Já mám 2x Zippy 3S 3000mAh a vydrží mi to při podobném stylu létání ve vzduchu cca 30-40min.
Spotřeba je při průměrných 50km/h cca 12Amp, což mi připadá celkem dost, ale doba letu neni špatná.
Jak dlouho ti to na ty baterky létá?
Já mám 2x Zippy 3S 3000mAh a vydrží mi to při podobném stylu létání ve vzduchu cca 30-40min.
Spotřeba je při průměrných 50km/h cca 12Amp, což mi připadá celkem dost, ale doba letu neni špatná.
Hlasim se do klubu Maxiku
mam zaletnuto na prvni doboru odhodem styl frisbee
.
Spicka vykuchana na gopro tak az bude min obav poslu to do luftu.
Zatim testuju gopro
https://vimeo.com/rdx/videos
Osazeni:
FOXY C3020/12 / reg fox 45
vrtule 11x5
2x 3s2200 (30 minut na pul plynu
mam zaletnuto na prvni doboru odhodem styl frisbee
Spicka vykuchana na gopro tak az bude min obav poslu to do luftu.
Zatim testuju gopro
https://vimeo.com/rdx/videos
Osazeni:
FOXY C3020/12 / reg fox 45
vrtule 11x5
2x 3s2200 (30 minut na pul plynu
Tak jsem dokončil křidélka z balsy.
Přidal jsem ještě další dvě uhlíkové výztuhy podél křidélek, aby se to co nejméně prohýbalo.
Docela se tim navýšila celková váha, tak uvidíme jak se to bude chovat. Mělo to komplet nastrojený 1650g a teď to má 1930g. Musim tím pádem ještě upravit polohu baterií kvůli těžišti, takže jsem to ještě nezkoušel.
Docela zvažuju jestli ty křidélka neudělat konstrukční kvůli té váze, ale moc se mi do toho nechce.
Tady jsou nějaké fotky:
Přidal jsem ještě další dvě uhlíkové výztuhy podél křidélek, aby se to co nejméně prohýbalo.
Docela se tim navýšila celková váha, tak uvidíme jak se to bude chovat. Mělo to komplet nastrojený 1650g a teď to má 1930g. Musim tím pádem ještě upravit polohu baterií kvůli těžišti, takže jsem to ještě nezkoušel.
Docela zvažuju jestli ty křidélka neudělat konstrukční kvůli té váze, ale moc se mi do toho nechce.
Tady jsou nějaké fotky:
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
Semis píše:Tak jsem dokončil křidélka z balsy.
Tady jsou nějaké fotky:
280g navíc,to neni balsa
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
Taky jsem si říkal, ale on to je přecejen pořádnej kus materiálu, takže se neni čemu divit.
Musel bych to leda udělat opravdu znatelně tenčí.
Musel bych to leda udělat opravdu znatelně tenčí.
No pěkný
Jen už z toho máš pěknou cihlu, ale ono i tak to poletí pěkně. Já zkusím instalovat 4 serva. Pokud ani to nepomuze tak pujdu taky do balsy.
S tou původní váhou to lítalo uplně bez problémů, tak doufám že i tuhle váhu to dá.
Samozřejmě je jasný že pod 30km/h se tomu asi moc chtít nebude, ale to mi k mejm účelům moc nevadí.
Spíš potřebuju aby to snášelo líp rychlosti kolem 80km/h.
Když vidím rozdíl v tuhosti origo křidélka a tohoto, tak se obávám, že dvě serva toho moc nevyřeší.
No uvidíme, pak sem hodim info nebo video.
Samozřejmě je jasný že pod 30km/h se tomu asi moc chtít nebude, ale to mi k mejm účelům moc nevadí.
Spíš potřebuju aby to snášelo líp rychlosti kolem 80km/h.
Když vidím rozdíl v tuhosti origo křidélka a tohoto, tak se obávám, že dvě serva toho moc nevyřeší.
No uvidíme, pak sem hodim info nebo video.
Nestraš ja doufam ze bude po problému
Ty balsová křidélka si uložil do klasických pantů ?
Lítáš FPV přes gopro ? Až něco ušetřím tak chci taky pořídit brýle. Na palubě mám Gopro tak by me zajimalo jak se skrz něj dívá přece jen ten širokáč ty vzdálenosti hodně zkresluje.
Lítáš FPV přes gopro ? Až něco ušetřím tak chci taky pořídit brýle. Na palubě mám Gopro tak by me zajimalo jak se skrz něj dívá přece jen ten širokáč ty vzdálenosti hodně zkresluje.
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
Robinsson píše:Nestraš ja doufam ze bude po problémuTy balsová křidélka si uložil do klasických pantů ?
Go pro je pro pohledovou kameru špatné nebudeš mít představu o vzdálenostech rybí oko moc zkresluje vím títám FPV sic ne ze samokřídlem i když maxíka mám taky ted jen čekám na výsledky letových testů
Robbe FutabaFX 20
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
,Funtic Pelikán,SM Binary,Skywalker 1720 RCF su29 superlite series. MPX funcub NG
Robinsson píše:Nestraš ja doufam ze bude po problémuTy balsová křidélka si uložil do klasických pantů ?
Použil jsem na každé křídlo 4ks malinkých hmoždinkových pantíků. Vypadá to zatim dobře.
Gopro zatím používám i na FPV sledování. Vzdálenost to sice zkresluje, ale neni to tak tragický, že by to nešlo. Dá se tam zvolit i míň širokoúhlý záběr. To rybí oko není takový problém jako to, že ta kamera vzdaluje obraz. Všechno tedy vypadá dál než to v reálu je. Taky uvažuju o druhé kameře pro sledování, ale zatím si nejsem jistý co zvolit aby to bylo kvalitní a zároveň ně příliš drahé.
- robinj
- Kontaktovat uživatele:
o tom jsem ale přesně mluvil to že kamera vzdaluje obraz tak za to může čočka před kamerou která ho za 1 vzdaluje a za 2 dělá obraz rybího oka
Robbe FutabaFX 20