cilek píše:banderas píše:Jinak...znám lidi, co si zakládaj učet na jedno nebo pár použití. Dostanou peníze, nic nepošlou, aukro jim účet zablokuje a cajk.
Znáš fajn lidi..
Taky to nejsou moji kamarádi
cilek píše:banderas píše:Jinak...znám lidi, co si zakládaj učet na jedno nebo pár použití. Dostanou peníze, nic nepošlou, aukro jim účet zablokuje a cajk.
Znáš fajn lidi..
coro píše:Bolo x sporov okolo objednávok z eshopov za chybné ceny (u nás napr cena s číslom v eurách a nápisom meny SKK, čiže 30x lacnejšie), a končili tým že ponuka nie je ešte podpisom zmluvy, obchod je uzavretý až potvrdením objednávky zo strany predávajúceho.
Automatický email o PRIJATÍ objednávky, pritom ešte nemá hodnotu, je len informačný.
Vždy to končilo tým že kupujúci nemá žiadne práva vymáhať ponúknutý tovar za pôvodnú cenu.
cilek píše:maroslong píše:Samo že je to tržiště. Ale oproti jiným internetovým bazarům je více zajištěno proti podfukářům. Například ověření se provádí zasláním doporučeného dopisu..............
michalll píše:......................
vlkodlak píše:Bylo v aukci - Souhlasím se zasláním do zahraničí ?
Celou diskuzi jsem sice nepřečetl, nevím zda to tu někdě už nepadlo...
Hunger píše:Kovboji a Jirko nesouhlasím tady jde o princip tomu člověku nevznikla žádná škoda a dát někomu 9 a půl tisíce za nic je hodně silné kafe.
michalll píše:Ono to stejně asi dopadne tak, že mu to za to pětikilo pošlem. Ten pán, co mu ty stopky patří jak ho znám tak nebude chtít problémy (přeci jen to je starší člověk). Konečné rozhodnutí je jen na něm. Pokud prodá, mě se uleví, ale pokud ne, podpořím ho v tom.
Jen tak pro zdejší veřejnost a svou obhajobu - já z toho nemám vůbec nic. Jen jsem souhlasil, že to prodáme přes můj účet, aby si nemusel kvůli jedné věci zakládat vlastní.
Perlička - chtěl prodat ještě wolkmena (či jak se to píše), ale to jsem mu rozmluvil.