Modelarska dovolena v Alpach - Saiser Alm

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelarska dovolena v Alpach - Saiser Alm

#61 Příspěvek od BOSS8 »

Dobře Pepin , krásně léce tuta čongova fošna , já do ni snad taky půjdu . Discuse už jsem prodal, měl bych ho něčím nahradit. :wink:
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
graup15

#62 Příspěvek od graup15 »

Další z odvážných :-) nebo spíš nejodvážnějších. Dlouho..velmi dlouho se rozhodoval, jestli to tam pustit, nebo ne. Ale nakonec to zvládnul na jedničku.
David Ševčík a jeho malinké letadýlko :-) :-)

http://www.youtube.com/watch?v=knpzlq8h2CM&feature=plcp
kovaco

#63 Příspěvek od kovaco »

:D Nádherný. Koukám, že tam stačilo hodit na vrata elektroniku a létolo by to jako celokomposit. :lol:
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
pepin

#64 Příspěvek od pepin »

kovaco píše::D Nádherný. Koukám, že tam stačilo hodit na vrata elektroniku a létolo by to jako celokomposit. :lol:

má to i svoje proti,loni tam zahučelo ero po výpadku řízení za CCa 40000 no co,stalo se a šlo se na pivko.v životě ho nedohledáš.
všechno má své pro a proti.cokoli ti tam zahučí,jen tomu zamáváš absolutně není myslitelné,že by parta lidí co tam s tebou je dohledávala nějaký kdovíkam zahučivší model.
kovaco

#65 Příspěvek od kovaco »

:D Určitě máš pravdu. Musí to být supr pocit, když se to zvedá. Doufám, že příští rok se mi poštěstí s Volcanem vyrazit s celou bandou. Docela by mě zajímalo, kolik je v te propasti letadel. A jestli se tam někdo vůbec odváží slézat.
graup15

#66 Příspěvek od graup15 »

kovaco píše::D Určitě máš pravdu. Musí to být supr pocit, když se to zvedá. Doufám, že příští rok se mi poštěstí s Volcanem vyrazit s celou bandou. Docela by mě zajímalo, kolik je v te propasti letadel. A jestli se tam někdo vůbec odváží slézat.

Prozatím přijeď potrénovat v neděli do bubákova.:-)
pepin

#67 Příspěvek od pepin »

kovaco píše::D Určitě máš pravdu. Musí to být supr pocit, když se to zvedá. Doufám, že příští rok se mi poštěstí s Volcanem vyrazit s celou bandou. Docela by mě zajímalo, kolik je v te propasti letadel. A jestli se tam někdo vůbec odváží slézat.

.
no já to řešil loni,jako že bych do svého modelu dal něco jako gps pro možnost dohledání,nakonec jsem přijal variantu,že pkud se vubec dolu dostanu,stejně se nebudu táhnout nahoru s tou svoji sračkou a vezmu cestou jiný lepší model :D jinak Volkáno mi tam přijde ideální a chtěl bych ho na podobné výlety pořídit,ideální univerzál---teda alespon na mé nároky.
jednoznačně tam funguje jeden myšlenkový systém---dokážeš s čistou hlavoui hodit nad tu propast pouze tolik peněz kolik považuješ za nahraditelné---jediným pohlůedem do udolí ti dojde,že nejde pouze o finanční ztrátu rozmláceného modelu,nýbrž o ztrátu celkové finanční investice v modelu hozenou nad tu propoast,jakýkoli problém znamená nenávratnou ztrátu komplet všeho,co obnášel daný model----docela to svazuje a ovlivnuje pocit z létání---není vyjímkou,že ten morál tam hodit dražší model zvlášt bez motoru vubec nezvládneš.
osobně bych ale po těch třech sezonách co jsem tam byl opravdu rád zažil moment,kdy bezmotoráka taháš na nějakém cvrdlikání vária 500m mínus z udolí,to považuji za zážitek na zbytek života.myslím že Volkáno s čínským osazením bude pro mě ten správný kandidát :D
kovaco

#68 Příspěvek od kovaco »

:D Pro:pepin: No vidíš, já si lámal hlavu, kde vzít penízky na osazení nové mašinky od Valenty a tys mi tady dal hned odpověď. Současné vybavení z Volcana nahradím Čínou a mám to. :D

Dalibore, v neděli jsem v NBC určo, i kdyby to mělo být jenom na pár minut.
petertn
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od petertn »

Ondrej, co nove od Valentu si si poriadil?
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
kovaco

#70 Příspěvek od kovaco »

Ahoj Peter.

Valenta pripravuje nový Sharon (4,6m). Už sa naňho teším. Keď bude mať fotky a údaje, hneď ti ich pošlem. V pondelok mu budem volať, ako je s modelom ďaleko. :D

Teraz som doma. Mám po tej hnusnej operácii prostaty. Už by som si to nenechal robiť. Mal by som byť doma ešte asi mesiac, ale to nevydržím. V nedeľu chcem do Nového Strašecí aspoň na hodinku. Už sa mi krútia palce. :D

Čo ty, ako lietaš? Včera som volal s maminkou a vraj v tieni bolo 37°C, katastrofa. :roll:
petertn
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od petertn »

V tych Alpach bolo urcite lepsie ako tu. Ta teplota je pravda ... masaker ... teraz tu mame v Trencine Pohodu ... tak kopec fetosov v okoli ...

Add Alpy, nie je nieco podobne aj v Rakuskych? Pre slovaka je to kurna streka ...
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622
robotmz

#72 Příspěvek od robotmz »

ten saiser je v rakúskych alpách, či ?
LV
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od LV »

robotmz píše:ten saiser je v rakúskych alpách, či ?

V rakúskych na talianskej strane :D
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
pepin

#74 Příspěvek od pepin »

petertn píše:V tych Alpach bolo urcite lepsie ako tu. Ta teplota je pravda ... masaker ... teraz tu mame v Trencine Pohodu ... tak kopec fetosov v okoli ...

Add Alpy, nie je nieco podobne aj v Rakuskych? Pre slovaka je to kurna streka ...

V Rakousku jsem slyšel jen o gerlitzenu--příští rok tam asi pojedeme,kluci tam jezdívali dřív,ale ted se tam stavěl nějaký nový hotel a provoz tam byl omezen--během výstavby,zřejmě to bude ono,páč mluvili o tom,že model mužeš hodit z okna pokoje :D

http://www.youtube.com/watch?v=0sKJvZPa ... re=related
graup15

#75 Příspěvek od graup15 »

Pořád mám větší a větší pocit, že pokud nevyhraju ve sportce,tak ideál do Alp je omotorované F3B, F3J,F5J a taky Pepinovo olaminovaná gumovka. Člověk nemá žádný stres, jestli to bude mít ještě večer celé a tím si to celé i opravdu užije.
Jirka nachtigal si sebou vezl taky maketu, ale neletěla..prostě v té sportce nevyhrál...a tak létal s 16 roků starou, ale pořád v excelentním stavu..předělaným F3J Xantipa. (Má to kompozitové křídla, kompozitový trup, ale konstrukční Vop)

http://www.youtube.com/watch?v=hjKEDc7s6lA&feature=plcp
Odpovědět

Zpět na „Minulé“