corsair píše:.... žebra by se stala "otravná" ....
:-)
vseho docasu ... :-)
corsair píše:.... žebra by se stala "otravná" ....
corsair píše:ono kdyby jsi dělal žebra na Avii B534 dle plánku Modeláře, kde jich je pokud si pamatuji dobře přes 90 ks, a každé žebro má v prostředku otvor pro nosník a k tomu by jsi měl jednu ruku "skoronefunkční" tak by jsi taky změnil názor a žebra by se stala "otravná" a děkoval by jsi za cnc zpracování.
jyrry píše:corsair píše:.... žebra by se stala "otravná" ....
vseho docasu ...
bundes píše:.....
Tak to už je trošičku jinej level :D
jyrry píše:bundes píše:.....
Tak to už je trošičku jinej level
No, jsou ta zebra cca stejne clenita jako na Saperovi nebo Admiralovi dvojce ... co bych tenkrat (nejak okolo 1979) za to dal, frezovat (nechat si frezovat) je ...
jyrry píše:http://www.jyrry.cbcnet.cz/grafika/jyrry_79.jpg
jyrry píše:Chm ... prvak prumka, chmel Veclov (zavadeni).
Polystyrenove polotovary Modela, zbytek vlastni konstrukce balza a klaciky, radio - Tx amatersky jednokanal, Rx superreakcni ("šumák") amat. kopie Brand Hobby, "servo" elmotor igla s navijenim rezne nite... bez mixů a expa a telemetrije a bez guuglu a bez HobbyKingu
practice dragonfly píše:Zdravím pánové
Jak to sleduju, asi se brzy rozvedu, pustím děti do světa a budu pokračovat tam, kde jsem před skoro 30ti lety v začátcích skončil, tedy stavbou ''od podlahy''.
Má to svoje výše popsané kouzlo (které nikdy obyčejný ''bind and fly'' smrtelník nepozná), když to pak letí a samozřejmě hladce přistane.
Trh je přesycen EPP výlisky a ani to mnohdy nevypadá v porovnání s ''poctivým'' letadlem hezky a klidně si to může být Mustang rozp. 1800mm.
Zvolil jsem, po dlouhém odolávání, tuhle komerční cestu, i když se za to trochu stydím, vzhledem k nedostatku času a místa pro konstrukční stavbu, abych mohl zase asponˇ létat.
Ale postupem času mi ''rašplování'' začíná chybět.
Pěkná práce kluci, jen tak dál.