iCharger 4010 Duo
Re: iCharger 4010 Duo
Jelikož už 14dní v kuse leje tak nevím, ale problém bych v tom neviděl, někde jsem viděl fotky z venku a displej byl i na fotce vidět uplně normálně
Zdravim panove,
tak jsem se rozhodnul ze si tuhle nabijecku taky poridim, ale jsem stale na zacatku. Asi neumim hledat, ale nenasel jsem ze by ji nekdo v cechach prodaval?!? Zkousel jsem odkaz tady na foru na SK obchod kde byli velice ochotni ale skladem ji nemaji a dodavatel nema info kdy budou dalsi. Ja jsem nasel tuhle stranku ktera mi prijde celkem dobra: http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-icharger-4010-p-128.html. Nicmene kde jste ji kupovali vy? Ma nekdo dobrej tip? Na HK ji kupovat nechci kvuli zaruce a CLU, na giantsharku ji nemaji.... Prosim poradte. Dik moc.
tak jsem se rozhodnul ze si tuhle nabijecku taky poridim, ale jsem stale na zacatku. Asi neumim hledat, ale nenasel jsem ze by ji nekdo v cechach prodaval?!? Zkousel jsem odkaz tady na foru na SK obchod kde byli velice ochotni ale skladem ji nemaji a dodavatel nema info kdy budou dalsi. Ja jsem nasel tuhle stranku ktera mi prijde celkem dobra: http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-icharger-4010-p-128.html. Nicmene kde jste ji kupovali vy? Ma nekdo dobrej tip? Na HK ji kupovat nechci kvuli zaruce a CLU, na giantsharku ji nemaji.... Prosim poradte. Dik moc.
Futaba 18SZ
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit
Goblin 700 DEMON 3SX, Goblin 380 DEMON 3SX, DJI Phantom 3Pro
Ion Pro +, Traxxas Summit
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
Zdravím modeláři,
taky jsem se po rozpacích s kvalitou C60tek rozhodl si iCharger4010 pořídit. Aktuálně čekám na zásilku od Lindingera AT - kurz (ach ty machinace CNB) jsem tentokrát sice moc netrefil ale co. Až vyzkouším SW/HW, ozvu se s krátkým hodnocením. Dobrých review (v EN) je ale na internetu již více... např. toto video:
http://www.youtube.com/watch?v=unva2jbnqhE
Letu zdar&resp. čemukoliv co léta:)
Petr z Č.B.
taky jsem se po rozpacích s kvalitou C60tek rozhodl si iCharger4010 pořídit. Aktuálně čekám na zásilku od Lindingera AT - kurz (ach ty machinace CNB) jsem tentokrát sice moc netrefil ale co. Až vyzkouším SW/HW, ozvu se s krátkým hodnocením. Dobrých review (v EN) je ale na internetu již více... např. toto video:
http://www.youtube.com/watch?v=unva2jbnqhE
Letu zdar&resp. čemukoliv co léta:)
Petr z Č.B.
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Za sebe musim rict, ze jsi zvolil dobre.
Mam ji asi dva mesice a jsem spokojen.
V porovnani s mou UDP 50 je znat novejsi model (a samozrejme mnohem vetsi vykon) a proti Power Peak Twin, kterou jsem mel asi 14? dni je primo super.
Mam ji asi dva mesice a jsem spokojen.
V porovnani s mou UDP 50 je znat novejsi model (a samozrejme mnohem vetsi vykon) a proti Power Peak Twin, kterou jsem mel asi 14? dni je primo super.
LA700, Logo 550SX, MiniProtos 4S, Gaui NX4, Ricco, miniHquad
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
Tak som sa odhodlal na kupu aj ja... Po vynikajucich skusenostiach s iCharger 206B dufam ze budem s tou nabkou spokojny.
T-Rex600E@Spirit T-Rex600N@Spirit T-Rex450@Spirit RaptorG4E720@Spirit Chase360@Spirit
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Budeš.
Mám jak 4010DUO, tak i 206B.
Ovládání je trochu lepší a přehlednější a výkon je super.
Jenom ten adapter na balančáky je trochu komplikace.
Už se mi stalo, že jsem si jeden nechtěně odpálil.
Nabíjel jsem baterku v helině a do druhýho 5S portu na balanční destičce se mi zapíchl držák kabiny.
Přepálily se na tišťáku kanály 6-9.
Mám jak 4010DUO, tak i 206B.
Ovládání je trochu lepší a přehlednější a výkon je super.
Jenom ten adapter na balančáky je trochu komplikace.
Už se mi stalo, že jsem si jeden nechtěně odpálil.
Nabíjel jsem baterku v helině a do druhýho 5S portu na balanční destičce se mi zapíchl držák kabiny.
Přepálily se na tišťáku kanály 6-9.
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Taky uz mam 4010 DUO doma. Zatim se seznamujeme. Byl jsem docela prekvapen s merenim Ri jednotlivych clanku. Porovnaval jsem to s PL8 co mam jiz delsi dobu.
Jine kabely, jine balancni desky, ale Ri jednotlivych clanku stejne baterky pri nabijenim stejnym proudem je v podstate totozne u obou nabijecu.
Jedna vec mi oproti PL8 vadi a to je nemoznost nabijet male dvouclanky malym proudem jen pres balancni konektor. To PL8 umi.
Uvidime jak na tom bude ta 4010 s testem zivotnosti. Pomerne casto nam tu vypadava proud.
Treba Hyperionka 0610 vypadek napajeni pri nabijeni nerozdejchala. A to tak, ze neopravitelne. PL8 s tim problem nema. Mnohokrat overeno. U 4010 se to zatim nestalo protoze ted jedeme na generatory nonstop.
Jine kabely, jine balancni desky, ale Ri jednotlivych clanku stejne baterky pri nabijenim stejnym proudem je v podstate totozne u obou nabijecu.
Jedna vec mi oproti PL8 vadi a to je nemoznost nabijet male dvouclanky malym proudem jen pres balancni konektor. To PL8 umi.
Uvidime jak na tom bude ta 4010 s testem zivotnosti. Pomerne casto nam tu vypadava proud.
Treba Hyperionka 0610 vypadek napajeni pri nabijeni nerozdejchala. A to tak, ze neopravitelne. PL8 s tim problem nema. Mnohokrat overeno. U 4010 se to zatim nestalo protoze ted jedeme na generatory nonstop.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji.
Ja jsem se svou skoro po roce naprosto spokojen.
Jen jsem prikoupil 206b, kdyz jdu litat s Rikousem, nebo na prijimacovku k Velotce, na to je zbytecne tahat velkou.
Oba Ichargery funguji perfektne.
Ja jsem se svou skoro po roce naprosto spokojen.
Jen jsem prikoupil 206b, kdyz jdu litat s Rikousem, nebo na prijimacovku k Velotce, na to je zbytecne tahat velkou.
Oba Ichargery funguji perfektne.
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam vymyslene, ze PL8 zustane doma na takove to domaci nabijeni. A 4010 bude polni na rychle nabijeni.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
nevite nekdo zdali se da koupit u nas v CR teplotni cidlo na icharger 308/4010? Staci mi jedno... pokud ne CR tak Evropa?
PS - na HK maji stejne cidlo jak na progressiverc, ale ma jiny konektor, myslite ze by se dalo predelat a fungovalo by? Diky
PS - na HK maji stejne cidlo jak na progressiverc, ale ma jiny konektor, myslite ze by se dalo predelat a fungovalo by? Diky
- bonis
- Kontaktovat uživatele:
Klasické:
http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-temperatursensor-p-56.html?osCsid=e1fbbabf67fe7af4b3181e1a61af086d
Magnetické:
http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-magnet-temperatursensor-p-101.html?cPath=3
http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-temperatursensor-p-56.html?osCsid=e1fbbabf67fe7af4b3181e1a61af086d
Magnetické:
http://www.zj-hobbyshop.de/junsi-magnet-temperatursensor-p-101.html?cPath=3
Futaba, Spirit, iCharger
Futaba, Spirit, iCharger
Tak 4010 je na ceste
nakonec rozhodl minimalni rozdil v cene. Navic si myslim ze 4010 ma lepsi chlazeni a nebude se tolik zahrivat kdyz ma vetsi chladic
Nebudes lutovat, ja ju mam uz par mesiacov a je to uplna bomba.
Jaký je rozdíl mezi 306 Duo a 406 Duo?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....