Ceny vysílačů

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
milos3000

Re: Ceny vysílačů

#61 Příspěvek od milos3000 »

Momentálne na tomto vlákne by bolo najzaujímavejšie vedieť, kto ho dal naspäť...
LV
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od LV »

jyrry píše:takze na prd. Pres letovy rezimy otevirat podvozky nebo pumovnici je uchylarna.

Je. Ale preto ešte nemusíš hysterčiť.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
cilek

#63 Příspěvek od cilek »

Myslím si, že u vysílače za 50 tisíc (+) se jedná o kombinaci všeho, co tu bylo popsáno - vysoká kvalita, trocha snobizmu i ta láska ke značce. A ani nevím, jestli jsou i nějaké (sériově vyráběné) vysílačky s násobně vyšší prodejní cenou.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od jyrry »

LV píše:... preto ešte nemusíš hysterčiť.

Laco, dobre vis, jak nekteri (bojovnici za cest tovarni znacky) vyvadeli :-)
(tady ne, jinde...)
jyrry.webnode.cz
LV
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od LV »

jyrry píše:
LV píše:... preto ešte nemusíš hysterčiť.

Laco, dobre vis, jak nekteri (bojovnici za cest tovarni znacky) vyvadeli :-)
(tady ne, jinde...)
Viem. A som uz voci tomu imunny (Zdenek)
Obcas ho ale chapem ak ti co , "nieco" poculi okamzite prinasaju senzaciu. Ani firma F nie je dokonala, ale jaksi k poctu predanych kusov ma tu poruchovost mensiu ako konkurencia. No a aktivity firmy Robbe treba oddelit od Futaby. Je to iba prekupnik ako Pelikan.
Spusta diskutujucich to nevie.
zakldatel tohoto vlakna ztejme netusil, ze vysielace nad 1500€ robi iba jedna firma. Preco to robi a preco to niekto kupi nech ponecha na vyrobcovi a zakaznikovi. Ani ja sa nerozpakujem, ze si niekto kupi fotak za tisice euro a pritom sa da fotit mobilom....
Taketo vlakna sa maju zamknut hned na zaciatku s vysvetlenim, ze tu pojde len o to "kto ma vacsi"
www.elektromodely.sk
vitousek
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od vitousek »

LV píše:Taketo vlakna sa maju zamknut hned na zaciatku s vysvetlenim, ze tu pojde len o to "kto ma vacsi"

Nesouhlasím. Velmi dobře jsem se u čtení pobavil :lol: :wink:
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
winter

#67 Příspěvek od winter »

Zdravim chlapi,

možmá bych jen dodal. Výrobní cena mezi rádiem za deset a rádiem za pade není propastných čtyřicet, ale někdy to bývá jen pár korun(dolarů). Je to zkrátka to nej co ta firma nabízí. Jiná krabice, větší displej, víc přepínačů, všechny výstupy švábů(integráčů proletovány, tedy využity), to samé s konektory mezi jednotlivými plošňáky. Nejmenší zisk na takovéto "vlajkové lodi" má výrobce. Ten vydělá daleko víc na soupravách, které vyrábí v tisícových seriích. Pokud je to jako v jiných odvětvích, tak si dovolím tvrdit, že po odečtení nákladů má zisk tak 10-15%. Zbytek mají obchodníci. Od přímých zastoupení jednotlivých značek až po koncové prodejce. Nemalá část jde taky na marketing (reklama, sponzoring a podpora profi pilotů) protože, oni přece lítají s tím nej. nářadím. Pokud zákazník neuvidí, že Daniel Holman, Quique Somenzini létá s DX18 za málem třicet, Ido Segev, Donatas Pauzuolis s JR-kem za málem třicet a třeba Joe Smith s Futabou za málem pade :roll: tak si takovéto vybavení třeba ani nekoupí. ***winter***
winter

#68 Příspěvek od winter »

A taky jsem se tu moc pobavil. Víc takových témat, když je venku taková "zkurvená" :D kosa. ***winter***
graup15

#69 Příspěvek od graup15 »

AR1 píše:
jag42 píše:Proč depresivní,
Je to stejné jako když někdo nosí hodinky Rolex , když mu naprosto stejnou službu, pro kterou jsou hodinky stvořeny, udělají jiné, o několik řádů levnější. Tady nejde o užitnou hodnotu a potřebu plnit službu , ale o snobství a vytahování.

Anebo z tvé strany o neschopnost vydělat víc a závist? Záleží jen na úhlu pohledu.
Předpokládám, že se celá rodina oblíkáte u Vietnamců a jíte konzervy z Tesca.

Jo přesně,tyhle kydy fakt miluju...Kdyby jag42 náhodou vsadil sportku a vyhrál x-mega, bude první co poletí a koupí si medvídka a T18. Nesnáším pokrytectví a nejhorší pokrytectví je hrát si na ublíženou socku, ale přitom kdyby se naskytla šance mít balík..to by se děli věci.
cilek

#70 Příspěvek od cilek »

graup15 píše:Jo přesně,tyhle kydy fakt miluju...Kdyby jag42 náhodou vsadil sportku a vyhrál x-mega, bude první co poletí a koupí si medvídka a T18. Nesnáším pokrytectví a nejhorší pokrytectví je hrát si na ublíženou socku, ale přitom kdyby se naskytla šance mít balík..to by se děli věci.

A jak to víš, že tomu tak je? Všichni přece nepřemýšlejí a nejednají stejně. Třeba je zvyklý si kupovat jen vyloženě praktické věci i když nemá hluboko do kapsy. Někdo si zase rád dělá radost (zbytečně) drahými věcmi, přestože je vlastně ani nepotřebuje. Někdo si zase kupuje to, co mají všichni, jiný nejraději to, co nemá nikdo. Každý má holt svůj názor a svou pravdu. :wink:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od AR1 »

Souhlas, to je v pořádku. Ale ať jiným nenadává do snobů.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
pepin

#72 Příspěvek od pepin »

škoda, že není možnost sednout ke stolu a tam to v klidu probrat, kdy by mohl každý svobodně vyjádřit svuj názor :D

http://www.youtube.com/watch?v=prDCDmchtTg
jag42

#73 Příspěvek od jag42 »

AR1 píše:Souhlas, to je v pořádku. Ale ať jiným nenadává do snobů.

Snob není nadávka , ale lidská vlastnost, kterou máme všichni, já taky a nestydím se za to. Jen se u každého projevuje v jinak a v jiné míře.
Kdybych měl rozumný důvod vlastnit radio za 50 tis., nemám s tím naprosto žádný problém a zítra si ho půjdu koupit. Ale proč to dělat, když mým potřebám v současné době naprosto vyhovuje T9X. Možná je to taky proto, že lítám sám bez obecenstva a tudíž bez možnosti si vychutnávat reakce lidí na mé rádio. :lol: (I když po tomhle osobně vůbec netoužím)
Každý máme jiné priority a není potřeba se proto urážet.
LV
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od LV »

jag42 píše:
AR1 píše:Souhlas, to je v pořádku. Ale ať jiným nenadává do snobů.

Snob není nadávka , ale lidská vlastnost, kterou máme všichni, já taky a nestydím se za to. Jen se u každého projevuje v jinak a v jiné míře.
Kdybych měl rozumný důvod vlastnit radio za 50 tis., nemám s tím naprosto žádný problém a zítra si ho půjdu koupit. Ale proč to dělat, když mým potřebám v současné době naprosto vyhovuje T9X. Možná je to taky proto, že lítám sám bez obecenstva a tudíž bez možnosti si vychutnávat reakce lidí na mé rádio. :lol: (I když po tomhle osobně vůbec netoužím)
Každý máme jiné priority a není potřeba se proto urážet.

Opat mimo. Ak budes lietat pred 2000 divakmi, tak minimalne 1990 ti kasle na radio, ale pozera na model a pilotne umenie.
www.elektromodely.sk
AR1
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od AR1 »

jag42 - Pokud označuješ jednání těch, kteří mají, dle tvého názoru, zbytečně drahé zboží, jako snobství a vytahování, neumím to pochopit jinak než negativně.
Nevím, kdo má pořád tendence se navážet do druhých protože mají něco lepšího. Byl jsem 3 roky ve Státech a mám pohled na ty, ketří se mají líp, prostě jiný. Nemám radost, když sousedovi chcípne koza (ale - asi i trochu jo) Pro mě je to motivace a důvod k zamyšlení, proč já se tak nemám a co mám dělat, abych se měl líp. A bys neměl pocit, že jsem potrefená husa - žiju v paneláku a mám 14 let starý Passat. Ale plastový digitálky nemám.
Mě třeba štve vlastní neschopnost mít svůj byznys. Ale že má někdo RC soupravu za 50? To mě nechává chladným.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“