Nádrž benzín- rada

Diskuze o modelech o rozpětí nad 2metry. Toto doporučení berte s rozumem.
Zpráva
Autor
Lark

Re: Nádrž benzín- rada

#61 Příspěvek od Lark »

Tak to ti nepovím, ale fakt je, že to opravdu nechcípá. Možná že to ten vzduch stačí tak rychle protáhnout (má podstatně menší odpor při průchodu tryskou), že to ani nezaregistruješ. Jsou to ale jen moje nepodložené úvahy. Navíc na žhavíku mám tu hadičku tak měkou, že se bimbas ohne skoro až k předku nádrže. Je ale riziko, že tam uvízne. Při přepravě, když nesu trup za ocas, už se mi to stalo, ale za chodu asi díky vibracím se to nestává. Taky nikdy při skoro prázdné nádrži už nědělám velké vylomeniny. :lol:
bighugo
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od bighugo »

Od doby, kdy se mi bimbátko překlopilo k přední straně nádrže a tam se seklo (trvalo mi tři nouzáky, než jsem na to došel:-), pochopil jsem a používám ten typ instalace, kde je: průchodka hrdlem - kousek hadičky - kovová trubička - kousek hadičky - bimbátko.
Lark

#63 Příspěvek od Lark »

Já už jsem naučený, že když vyndám trup z auta, tak ho trochu zvednu čumákem nahoru a zaklepu s ním, jestli bimbas správně řachtá. :lol:
a_safra

#64 Příspěvek od a_safra »

Celeron píše:
Á, černá, nepřemrzavá. Dlouho jsem netušil, jakej je mezi nima rozdíl. 8O
Jirka

Ptal jsem se v místním velkoobchodu elektro na stahovací pásky, jakej je rozdíl mezi černou a bílou. Prej jedny praskají v zimě a druhý v létě.
a_safra
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Celeron »

Černý vydrží venku cca 3 x dýl, léto, zima. Bílý vydrží tak jednu zimu, pak prasknou.
Odpovědět

Zpět na „Větší motorové modely“