KDS Agile 7.2
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: KDS Agile 7.2
Vezmi Logo SE, dej do toho klasicky 12S setup. Pak vezmi jen jednu baterku 6S a litej. Nemusis nic resit. A mas heli se kterou se vyblbnes na nizkych otackach. Pak pridas druhou bateku a zalitas si akrobacku.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Když já už mám v tomhle jasno. V 700 se mi líbí "LA revize B" , 7.2 nebo Henselit. Pokud Logo, tak 600.
OPR Agile 7.2 je ale uplne jiny stroj nez ty ostatni. Hmotnostni rozdil je i pres 1kg
Klasicka premotorovana cihla - na low rpm potrebuje vetsi nabehy listu. Na ostre 3D tocky 2200rpm. Listy setove jsou jen 690mm. Proto udelali ten specialni motor ("inspirovane" Pyro a Scorpion) BL 4725
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- Screwball671
Lada1 píše:OPR Agile 7.2 je ale uplne jiny stroj nez ty ostatni. Hmotnostni rozdil je i pres 1kgKlasicka premotorovana cihla - na low rpm potrebuje vetsi nabehy listu. Na ostre 3D tocky 2200rpm. Listy setove jsou jen 690mm. Proto udelali ten specialni motor ("inspirovane" Pyro a Scorpion) BL 4725
Má tahle filosofie nějáký opodstatnění? Myšleno velká váha/velký otáčky/velkej výkon/poměrně krátký listy?
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Screwball671 píše:Má tahle filosofie nějáký opodstatnění? Myšleno velká váha/velký otáčky/velkej výkon/poměrně krátký listy?
agilitu
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Lada1
Já vím, ale až na tu hlavu, líbí se mi.
Ale, jako "hbytá 7.2" , tak i právě LA je taky vlastní konstrukce - taky neexistuje žádný velikostní ekvivalent. U Toníka to má tu výhodu tu, že se nekoná kopírování konstrukcí draků. Microheli Ricco, Sniper a pak ono LA. Všechny tři vrtulníky - prvořadě hmotnost a funkčnost. Jsou na díly sice trošku dražší ale nic nekopíruje své předchůdce, vše je vytvářeno svooji vlastní cestou. To samé Henselit. Jeho konstrukce je taky ojedinělá.
Já vím, ale až na tu hlavu, líbí se mi.
Ale, jako "hbytá 7.2" , tak i právě LA je taky vlastní konstrukce - taky neexistuje žádný velikostní ekvivalent. U Toníka to má tu výhodu tu, že se nekoná kopírování konstrukcí draků. Microheli Ricco, Sniper a pak ono LA. Všechny tři vrtulníky - prvořadě hmotnost a funkčnost. Jsou na díly sice trošku dražší ale nic nekopíruje své předchůdce, vše je vytvářeno svooji vlastní cestou. To samé Henselit. Jeho konstrukce je taky ojedinělá.
Proč se v originalitě konstrukce pořád zapomíná na Kasamu? Nevím že by ta něco kopírovala a na 6 článků lítá normálně (1000 RPM)
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
pri vsetkej ucte, srimok v elektrike je hned po dune asi to najkomplikovanejsie naj-cez-ucho riesenie ake som kedy videl
tu uz "originalita" zachadza povedze uz az za roh trosku
agila je dobry kompilat overenych rieseni a napadov. len ta hlava sa mi nepaci. sfazovana klasika by tej heli sedela viac. koniec koncov aj zabiaci od sabu po urputnom boji vzdali tento marketingovy blud a competition uz ma klasicku hlavu.
cely ten trend tocenia sialenych rpm a slahania heli o zem je scestny.
agile paci
a hlavne mensi 550 bracek
Lada1 kolko uz mas nalietane na 7.2 ? Ake su postrehy ? Viem ,ze zatial 1 vec odisla ?
tu uz "originalita" zachadza povedze uz az za roh trosku
agila je dobry kompilat overenych rieseni a napadov. len ta hlava sa mi nepaci. sfazovana klasika by tej heli sedela viac. koniec koncov aj zabiaci od sabu po urputnom boji vzdali tento marketingovy blud a competition uz ma klasicku hlavu.
cely ten trend tocenia sialenych rpm a slahania heli o zem je scestny.
agile paci
Lada1 kolko uz mas nalietane na 7.2 ? Ake su postrehy ? Viem ,ze zatial 1 vec odisla ?
TDR + NEO
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Jo. Napsal jsi to dobře. Kéžby 7. 2 dostala klasickou hlavu jako má 5.5 . A hned bych měl na co šetřit ....
A 5.5 už pořizovat rozhodně nebudu, když mám doma sniperoje, kterej lítá jak víno.
A 5.5 už pořizovat rozhodně nebudu, když mám doma sniperoje, kterej lítá jak víno.
Co je proboha zrovna na Dune sloziteho?
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Asi mi Srimok připadá ještě složitější než Dune, ale to bude možná jen pocit...
Vrtulníky KASAMA mi připadaj nějak moc "luxusní" a asi by chvilku trvalo než bych si létání užil
... to já se spokojím s menším Logem, LA a nebo třeba obyčejným Henselitem.
Vrtulníky KASAMA mi připadaj nějak moc "luxusní" a asi by chvilku trvalo než bych si létání užil
ten obycajny henseleit je hodne neobycajne polietanie 
treba skusit a uz tazko riesit ine
add dune
http://farm9.staticflickr.com/8319/8058 ... bf9f_z.jpg
packa, klbik, zatacka, vahadlo, ocko, zatacka, macka, cacka, link
moooooooc moc moc zbytocne prekombinovane
http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1348953389
pomoooc
treba skusit a uz tazko riesit ine
add dune
http://farm9.staticflickr.com/8319/8058 ... bf9f_z.jpg
packa, klbik, zatacka, vahadlo, ocko, zatacka, macka, cacka, link
moooooooc moc moc zbytocne prekombinovane
http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1348953389
pomoooc
TDR + NEO
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
...... kdyby dělali Henselita ve velkosti 600. To by bylo uplně nejvíc nejlepčí a asi bych se počůral. 
LA700-12S, LA630-12S, LA700-6S, Agile5.5-6S Spirit, T-Rex550V2-6S Spirit, HC3-SX, T14SG
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Já vím ale tahle úprava byla pojata jen jako jakýsi hokus pokus a možná taky proto, aby si měl Timo s čím chvilku hrát.
Henselit 600 se neprodává.