Jakub Lakatoš píše:Nemáte někdo nějaké video nebo návod jak přidělat tento gimbal na phantoma v1? Nevím si s tím rady. Díky
Skus toto, alebo nejake podobne
Jakub Lakatoš píše:Nemáte někdo nějaké video nebo návod jak přidělat tento gimbal na phantoma v1? Nevím si s tím rady. Díky
Jakub Lakatoš píše:Nevíte proč se mi tarot někdy strašně dlouho zapíná? Vůbec se nechce rozjet a když ho zapojím znovu tak se rozběhne během chvilky. V čem to vázne mi není jasné.
surfis píše:Ahoj,
prosím o radu, už laboruju týden a bez úspěchu.
Phantom 2 Vision
Tarot T-2D V1.5
Pročetl jsem stohy topiců a nevím si rady. Gimbal si po připojení dělá co chce. Klepe se, různě se otáčí. Když přišel a složil jsem ho, tak krásně stabilizoval. Nahrál jsem verzi 1.5 (původní byla 1.4) a od té doby neposlouchá. Nepomohl ani downgrade na starou verzi. Zajímavé je, že senzor zkalibruji, ale foťák na obrázku po zahýbání s gimbalem ujíždí do stran. Pokud ho vrátím na zkalibrovanou pozici, tak je foťák na obrázku vychýlený.
Díky za rady...
rosko píše:Mne toto tarot robil po upgrade z 1.3 na 1.4. Musel som upgrade aj na motory a kalibroval som ho asi na 10x, kym ho prestalo metat dokola. Ale nakoniec som prisiel na polohu v ktorej ho treba kalibrovat, vodorovne-objektivom dohora a zacal posluchat
surfis píše:[quote="rosko"]Mne toto tarot robil po upgrade z 1.3 na 1.4. Musel som upgrade aj na motory a kalibroval som ho asi na 10x, kym ho prestalo metat dokola. Ale nakoniec som prisiel na polohu v ktorej ho treba kalibrovat, vodorovne-objektivom dohora a zacal posluchat