Hledání vhodného akrobatického letounu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Vigo »

Já jsem si pořídil Unique. Je to spíš klasický akrobat než 3D ale zatím zalétnul vše co umím. Samozřejmě třeba v noži se musí dát dost plynu ale to mě netrápí. Vypadá super a super létá. Nějaké info mám na galerii.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Abu »

Vcera jsem opet videl Wrouma kouzlit s Flashem, je to neuveritelny, litat to fakt velice dobre (samozrejme lehky a hodne omotorovany).
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Marek71 »

Abu:
No jo... ale to je predovšetkým rukami. Videl si, ako lietal toho mojho home-made EPP akrobata ? Na RCEN, kde som zalietaval Relaxa...

Ja som sa dostal do nepríjemnej "špirály"... hmotnosť cca. 240gr., motor si berie tak 10A, je potreba baterka, ktorá to utiahne (samozrejme ťažšia), s tým ide ruku v ruke potreba vystuženia (praskla mi uhl. trubka) => nárast hmotnosti :-( Tak som sa na to vykašlal a Axika dal do mikro Miss Ameriky od Freeair, dnes to hodím do vzduchu. A akrobata asi rozoberiem a popremýšľam, čo s tou výbavou...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
pepin

#64 Příspěvek od pepin »

neni pravdou,ze sikovne ruce zalitaji akrobacku se vsim co mu do nich daji,to letadlo to musi umet,bez toho to nejde,i skutecnych akrobatu je jen par,a v podstate pouze 2 se lisi vzhledem z pohledu lajka,SU-EXTRA.kdyz to hodne prezenu,tak se samokridlem i kdyz ma super motor to moc nepujde.me naucil 3d blade od fre air,bez ran a niceni to nejde,a neni nic snazsiho,nez opravovat deskovy ero vlepovanim novych kusu epp.dnes uz litam normalnejsi era,ale bez blejda by to nikdy neslo.svuj letovy projev hodnotim tak,ze litam lip,nez bylo mym modelarskym snem.asi za pul roku pravidelneho mlaceni se ty ruce nejak dohodli a zacalo me to vetsinou poslouchat.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“