Hledání vhodného akrobatického letounu
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Abu:
No jo... ale to je predovšetkým rukami. Videl si, ako lietal toho mojho home-made EPP akrobata ? Na RCEN, kde som zalietaval Relaxa...
Ja som sa dostal do nepríjemnej "špirály"... hmotnosť cca. 240gr., motor si berie tak 10A, je potreba baterka, ktorá to utiahne (samozrejme ťažšia), s tým ide ruku v ruke potreba vystuženia (praskla mi uhl. trubka) => nárast hmotnosti
Tak som sa na to vykašlal a Axika dal do mikro Miss Ameriky od Freeair, dnes to hodím do vzduchu. A akrobata asi rozoberiem a popremýšľam, čo s tou výbavou...
No jo... ale to je predovšetkým rukami. Videl si, ako lietal toho mojho home-made EPP akrobata ? Na RCEN, kde som zalietaval Relaxa...
Ja som sa dostal do nepríjemnej "špirály"... hmotnosť cca. 240gr., motor si berie tak 10A, je potreba baterka, ktorá to utiahne (samozrejme ťažšia), s tým ide ruku v ruke potreba vystuženia (praskla mi uhl. trubka) => nárast hmotnosti
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
neni pravdou,ze sikovne ruce zalitaji akrobacku se vsim co mu do nich daji,to letadlo to musi umet,bez toho to nejde,i skutecnych akrobatu je jen par,a v podstate pouze 2 se lisi vzhledem z pohledu lajka,SU-EXTRA.kdyz to hodne prezenu,tak se samokridlem i kdyz ma super motor to moc nepujde.me naucil 3d blade od fre air,bez ran a niceni to nejde,a neni nic snazsiho,nez opravovat deskovy ero vlepovanim novych kusu epp.dnes uz litam normalnejsi era,ale bez blejda by to nikdy neslo.svuj letovy projev hodnotim tak,ze litam lip,nez bylo mym modelarskym snem.asi za pul roku pravidelneho mlaceni se ty ruce nejak dohodli a zacalo me to vetsinou poslouchat.