LOGO 480 XXtreme
Re: LOGO 480 XXtreme
Ten dotaz vzniknul tak, ze mam Raptora 50 (trida 600) a ted v zime jsem s tim prave mel problemy (povolenejsi reminek v zime a akorat nastaveny pri pokojove teplote). A tak proto se tu ptam, jake jsou zkusenosti (nejlepe realne!) s reminkem/trubkou a teplotni zaviosti v tomto modelu.
Diky,
Roman
Diky,
Roman
T-Rex 470LP; Logo 600SX; T-Rex 700 Gasser + Hanson 300
- rarko
- Kontaktovat uživatele:
Na 600 sx som lietal sem tam dopnutie remena nie je ziadna zlozita vec no po crashi som vymenil carbon trubku a aj ta mala sem tam pozornost je teraz minulost. Ja by som z toho nerobil nejaku vedu cez zimu sem tam pozriet na remen.
Vbar Control - LOGO 700 XXTREME , Logo 600SX.
Taky z toho vědu nedělám. Tady je trubka krátká, tak se zas tak v zimě zkracovat nebude. Když jo, tak se přišponuje, no.
rarko píše:Na 600 sx som lietal sem tam dopnutie remena nie je ziadna zlozita vec no po crashi som vymenil carbon trubku a aj ta mala sem tam pozornost je teraz minulost. Ja by som z toho nerobil nejaku vedu cez zimu sem tam pozriet na remen.
Problém je následující:
Napnutí řemínku (=posunutí trubky) + servo v těle vrtulníku = rozhození středu vrtulky.
Ale pokud se zimou hýbe trubka (a ne řemínek, jak jsem si myslel), tak se asi pohne i střed vrtulky. Ale vždy to bylo znát až když jsem dopnul řemínek posunem trubky. Proto jsem si myslel, že je to řemínkem.
A to je to, co řeším
T-Rex 470LP; Logo 600SX; T-Rex 700 Gasser + Hanson 300
- rarko
- Kontaktovat uživatele:
Tak ale koncove body vrtulky su nejake 1-2 mm od krajov a co z toho ze sa pohne stred vrtulky? Mozno to nevadi len mne.
No problemo netreba hladat problem tam kde nie je.
ja som iba zaciatocnik tak ja vrtulku len sem tam pouzijem.
Vbar Control - LOGO 700 XXTREME , Logo 600SX.
treba lietat , a neřešit <>oviny 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Fotoseriálů o stavbě vrtulníků jsem už napsal dost a myslím, že to začíná být nuda jak pro mě, tak pro čtenáře. U Loga 480 XXTREME se do věci vložila naše mamina a rozhodla se, že fotoseriál udělá tentokrát ona. A to by nebyla ona kdyby nevymyslela něco nového. Takže v našich končinách prvotina (a možná nejen v našich končinách
) - seriál o stavbě vrtulníku jako komix s názvem "Moje überpětistovka"
Naposledy upravil(a) Hum4nfrog dne ned 02.03.2014 14:17, celkem upraveno 1 x.
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Hustýýýýýý 
Řekl bych, že v tomhle díle naše mamina docela řádila 
REX 250, 500; KASAMA Srimok; LOGO 690, 700; JR Forza 700, Gaui X3, X7; VBar Control
Já už dávno lítám 
Já zatím jenom slintám na návod
. Nejraději bych to mamině vyškubnul z ruky a dostavěl. Hrozně se s tím komixem párá. Ještě aby mně to potom půjčila 
Kupoval jsem od vác combo a je to super stroj.
Allesak píše:Kupoval jsem od vác combo a je to super stroj.
Poměříme síly s SE
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Takze od vcera som aj ja stastnym majitelom tejto heli.Dufam, ze pocas stavby nenarazim na ziadne problemy 
Já jsem nenarazil na žádnej problém. Jen pak napiš jaký máš to spodní plato na baterku. Jak jsou ty dva výstupky, v červeným kolečku, tak byly širší než ostatní plochy na kterých leží bočnice a v tom místě to dělalo bouli v bočnicích, tak jsem to musel zbrousit do roviny