Nejneoblibenejsi otazka

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejneoblibenejsi otazka

#61 Příspěvek od Zwobot »

Dodnes to pořádně nechápu, proč to vůbec bere do pazoury když to není jeho a ještě víc nechápu jak jsem mohl přeslechnout jeho příchod. No dobře, stalo se. Nejvíc se bojím kousavých vrtulí (takové APCčko je pěkně tvrdé a ostré jako břitva) a v tomto případě k tomu chybělo málo.

legrace tipu co udělá tohle když to zmáčknu, aniž bych věděl co to udělá neberu jako legraci, ale jako omezenost!

To já spíš beru jako debilitu nejhrubšího zrna. :roll: :evil:
Lukas
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Lukas »

"Jak jsi vysoko?"
http://rcmapy.com/?locid=1100
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Honza C »

Ke "klasikám", které se tady opakují, přidám jednu vlastní, kterou jsem jako začátečník počastoval kolegu poté, co v Brně na Slatině (kdy tam ještě nestály ty krásné tovární a skladové haly) na sra*** rozmlátil krásného Diablotína:
"Máš na ty trosky nějakou krabici?"
Odpověď zněla: "Myslím, že bude stačit pytel ..."
DX7, ven: Katana 1.8m, ION, RCF Extra 1.2m. hala: Spies, RCF Sbach 80, CrackWing, Mini Crack Yak
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Dejfak »

To jsi mi připoměl příhodu :-)
Byl jsem na paloučku na Tursku, teď je to tam zamčené, ale dřív se tam chodilo kdo s čím měl.
Poletoval jsem tam se Zoomem. Přijeli dva kluci, vytáhnuli hezký celokonstrukční model hornoplocha potažený papírem.
Jeden z nich vytáhnul z auta kartonovou krabici, a pořád ji někam strkali.
Povedlo se jim to nastartovat, jeden to hodil, otočil se a, a se slovy tak já jdu! Vzal tu krabici a vyrazil za modelem.
Říkám, kam jdeš s tou bednou? A on, a jak bych to asi přines naspátek? 8O
A taky že jo, 15 sec a čenichovka. Ta bedna se mu opravdu hodila :D
Už to měli vychytaný :lol:
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Tsisters

#65 Příspěvek od Tsisters »

Tak taky jednu přidám, bydlím ve starším domku, kde je pořád co opravovat a moje mamka, která je nevidomá si vzala do hlavy, že mi bude pořát říkat jak důležité je pro mně vyměnit klasické okna za plastové. Nedávno jsem se k nim stavil s Protosem v kufru a v dobré náladě po hezkém polítání ji říkam: pojd si osahat moji heli. Po chvíli zhodnotila, že je krásná a odzbrojila mně otázkou: Za to by bylo kolik oken? Raději jsem řekl, že určitě jedno :mrgreen: Naštěstí jsem už byl na odchodu, bo mi jen tak odsekla ahoj a dva dny se mnou nekomunikovala :mrgreen:
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Radimn

#66 Příspěvek od Radimn »

A můžete sem dát i vaše odpovědi :-)
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“