Doporučte kvadrokoptéru pro začátečníka
Re: UAV vs FPV
promiň
špatně jsem se vyjádřil..
mám namysli to, aby jsem s Quad. mohl normálně létat ale když ztratí signál, tak se automaticky vrátí na začáteční souřadnice.. 
Toto by mala ovladat kazda jednotka s GPS a kompasom.
Napr. Multiwii, APM, Naza
Napr. Multiwii, APM, Naza
Ale s FPV to nemá nič spoločné.
- jaroslav.falcon
Jedna z nejlepších desek je APM arducopter a máš možnost i ve 32bit PX4
Výběr první kvadrokoptéry
Přátelé, chystám se vybrat úplně první kvadrokoptéru. Nikdy jsem s tím nelítal, ale okouzlilo mě to. Otázka zní - jakou vybrat? Cenově tak do 4 tisíc. Co říkáte na Galaxy Visitor 2: http://www.kvadrokoptera.cz/shop/microkoptera-galaxy-visitor-2-rtf-24ghz-s-kamerou-mod-1-p243 . Chtěl bych lítat i venku. Budu rád za každou radu a případně doporučení vhodného modelu, předem díky moc
Re: Výběr první kvadrokoptéry
Áno, myslím, že je to presne vhodné pre takýchto, okúzlených. 
Já osobně nedám dopustit na BLADE mQX. Lítá úžasně, jak doma, tak venku. Je to skutečně velmi povedená coptéra, která nemá jedinou chybu. Doporučuju hlavně začátečníkům, protože při pádu se jí až na vyjimky, nic nestane. 
Jen ten, kdo dospěje a přesto zůstane dítětem, je člověkem!!!
dají se tam reverzovat výchylky?
H75 píše:Přátelé, chystám se vybrat úplně první kvadrokoptéru. Nikdy jsem s tím nelítal, ale okouzlilo mě to. Otázka zní - jakou vybrat? Cenově tak do 4 tisíc. Co říkáte na Galaxy Visitor 2: http://www.kvadrokoptera.cz/shop/microkoptera-galaxy-visitor-2-rtf-24ghz-s-kamerou-mod-1-p243 . Chtěl bych lítat i venku. Budu rád za každou radu a případně doporučení vhodného modelu, předem díky moc
Blade je o třídu lepší.
Já jsem si jako první koupil tuhle - http://www.banggood.com/JXD-388-2_4G-4C ... 12240.html a musím říct, že to byla super volba pro začátek. Kámoš má tu Galaxy visitor 2 a ta moje je mnohem stabilnější a taky mnohem líp akceleruje. A za ty peníze...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
... navíc se opět ukazuje jací jsou místní prodejci. Např konkrétně ten Galaxy visitor 2 nabízejí cca za 120 dolců a poštovné zdarma 
- JosefSvejk
pedro006 píše:... navíc se opět ukazuje jací jsou místní prodejci. Např konkrétně ten Galaxy visitor 2 nabízejí cca za 120 dolců a poštovné zdarma
A jací jsou místní prodejci? Dobráci, kteří prodávají levněji než nakoupili? Nebo jak to mám pochopit? (Předpokládám, že "dolce" jsou americké dolary).
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
pedro006 píše:... navíc se opět ukazuje jací jsou místní prodejci. Např konkrétně ten Galaxy visitor 2 nabízejí cca za 120 dolců a poštovné zdarma
V celku nevím, na co narážíš? 120 dolaru = 2400 Kč. V ČR musí prodejce připočíst 21 % DPH, takže se dostaneš na cca 2900 Kč. V ČR se prodává myslím za 2700 Kč. Takže...?
Musím uznat, že toto nebyl asi zrovna nejlepší příklad, i když v tom odkazu je cena 2990,-kč. Ale jsou případy, kdy je to jednoznačná zlodějina...