má někdo zkušenosti s Travel Air nebo Super Air ??
myslíte že by u toho Giles nebyl problém dat motor hlavou dolů a píchnout na něho laďák MVVS
StanY píše:No tak jsem si o něm přečetl a je tam napsáno že to na 6,5cmm nic moc nebudetak nevím nevím ...
Jo a ještě další blbej fakt je že mám výfuk na motoru dozadu ...
Co tak tohle jak psal J3nda
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... &zbozi=213
j3nda píše:mala era od cmpro nebrat!
pp píše:Já ti nevím, u WWII polomaket, jako psal j3nda musíš přistávat jako do peřin, jinak urazíš podvozek, ten co je u toho VOUGHT F4U CORSAIR 40 ARF půjde do kytek okamžitě. Chce to podvozek buď dural nebo laminátový "půlkruh", ten zachytí i pořádný náraz. Sice ti éro odskočí, ale dá se to na dobrou prací na kniplech srovnat a ustát. Samozřejmě ale nejlepší je pěkně a jemně přistát....
Ale ty jsi chtěl AKROBATA na 7.5ccm, ne warbirda, nemýlím se?
Ohledně SuperAira napiš SZ Vzduchoplavcovi, jeho známý s tím lítal. Mají i video, lítá to poměrně rychle.
proto jsem si koupil velkou polomaketu - thunderbolt 1,8m od cmpro, ale plosne zatizeni je prekvapive jeste brutalnejsi nez u malych - s benzinakem vyjde cca 100g/dm2Hoki píše:Jde o to, že tyto "malé" polomakety mají většinou větší plošné zatížení a silnější trup než vhodné akrobatické modely pro tuto kubatůru. A citlivý model na řízení, potřebuje zkušené ruce a odhad. Z polomaket bych volil možná tak zmiňovaného Spita či Mustanga a možná P-40. Mají rozumný poměr rozpětí. Ale taky hodně záleží na výrobci.