Jaký pořídit mobil?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
robotmz_2

Re: Jaký pořídit mobil?

#61 Příspěvek od robotmz_2 »

OT :oops:

do 20 eur zaplatíš bezkontaktnou kartou nie za 3 sekundy, ale za 0,5 sekundy, pretože to iba priložíš a urobí to PíP a hotovo.
Ako je na tom anglicko to netuším,ale keď mi brat hovoril ako žili v Írsku asi v 200 tisícovom meste, tak je to 100 rokov za opicami... Tam skoro nikde nepoznali obyčajnú zmiešavaciu batériu /je jedno či páková alebo kohútiková/, skoro všade mali 2 samostatné batérie vedľa seba a podobné vychytávky.....

-tá minúta pri platbe tu fungovala pred viac ako 10-timi rokmi...
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od H1N1 »

K te anglii, co se tyce tech kohoutku tak to je jejich styl, maji obecne jinou mentalitu nezli ostatni narody... Take jsem nejaky ten cas byl. Lide tam nejsou materialne zalozeni, kazdy tam ma dum maly a k tomu vetsi zahradu aby se o ni mohl starat. Atd atd... Oni jsou tak 100let pred nama...
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
robotmz_2

#63 Příspěvek od robotmz_2 »

robia všetko primitívnym náradím.
V írsku nefarbili cesty stroje ako u nás, ale chlapík lopatou naberal z kýbľa farbu a ručne vylieval do šablóny na cestu, potom to aj tak vyzeralo...
No a vrchol bol, keď sa jeden majiteľ firmičky, ktorý ich viezol domov zo stavby starým seatom alhambra pýtal, že: "čo, u Vás nejazdia takéto autá, že?"
Práve pred týždňom sme sa o tom rozprávali, sme sa nasmiali.
Alebo druhý im zase ukazoval svoj dom asi ako väčšia šopa a smial sa že, čo, aký máte na slovensku Vy?? Na odpoveď že asi 5 x väčší už nereagoval :lol: :lol: :lol:

Oni tam žijú v úplnej nevedomosti, majú cielene vymyté mozgy čo sa týka československa a ďalších postkomunistických krajín, presne medzinárodná propaganda ako zle bolo za komunistov, akí chudáci sme vtedy boli.....

už ale tu nepíšem, až nie sme stále OT... len mi to prišlo také smiešne....
Naposledy upravil(a) robotmz_2 dne stř 19.03.2014 7:09, celkem upraveno 1 x.
zdenasu

#64 Příspěvek od zdenasu »

ahoj, tak již dorazil CuBot jak jsem psal , že objednávám. Je dvou-jádro, displej 5" za 2 400 kč z aukra se zárukou(jinak v Česku se dá koupit bez čekání cca za 3 500 kč, při přímé objednávce za cca 1 900 kč)- jedná se o napodobeninu samsungu S4, foťák 8 Mp. Občas objednám nějakou levnou napodobeninu a testuji, dříve ...cca 3 roky zpět byly hrozné, pomalé, sekaly se, čeština byla špatná....
http://aukro.cz/5-smartphone-android-4- ... 49438.html
plasty sedí, nevržou, reproduktor je dobrý, nedrnčí, rychlost a ovládání velmi dobré, neseká se, dotyková deska displeje reaguje překvapivě až velmi dobře již při velmi jemném dotyku, nastavení telefonu není ořezáno jako u některých typů-tzv. mini. Foťák by mohl mít více probarvené fotky. Celkově: pro zastánce velkých displejů a větší pracovní plochy za tyto peníze super stroj, v provedení white je velmi pěkný.
video:
http://www.youtube.com/watch?v=VbtcGBxsNvI
...polepším se, beru toho už jen půlku :):):)

www.vzduchoplavci.rajce.idnes.cz
AR1
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od AR1 »

maroslong píše: S4 mini som si kúpil asi pred mesiacom. Spokojnosť, jediné čo ma hnevá, je výdrž baterky. Počet jadier ma nezaujímal, je to telefón a nie grafická pracovná stanica :-). Diódu nemá, ale nikdy som ju nemal tak mi nechýba. A rozmery a hmotnosť sú na telefón super, 5 palcovú lopatu nechcem. A nakoniec, dosť ma prekvapilo, že existujú kópie a možno aj kópie kópií a ľudia to dokonca kupujú... Levněji že jo :-) Nechápem aké potešenie z toho niekto môže mať.

Ono to S4 mini má 4,3" a oproti 5" to už není takový rozdíl. Byl jsem si to včera prohlídnout fyzicky a ten rozdíl pro mě nebude hrát roli. Ta dioda mi vadí, měl jsem do loňska nějakou Lumii a pořád jsem ji zapínal pro kontrolu.

Jinak mám kamaráda, co ty kopie vozí a prodává, ale už přestal, protože jich pár shořelo a jednou prý shořelo i auto, co v něm ten mobil byl. Tak jsem se ho ptal, jak řeší reklamace a řekl mi doslova - takovej mobil si koupí jen blb a tak se s nimi taky bavím, dostane pár stovek slevu...
http://ar1.rajce.idnes.cz/
robotmz_2

#66 Příspěvek od robotmz_2 »

mám osobnú skúsenosť s 2 takýmito mobilmi a nikdy viac, radšej by som zobral u nás nejaký sencor so slušnou HW výbavou ako toto....
buf

#67 Příspěvek od buf »

kamarád pořídil ořezanou mini, děs, spousta základních funkcí nemá, tmavne mu displej před přijetím hovoru. Používám 3 roky kopii iphone, max.spokojenost. Že tel. hořely-ano ale tak před 5-7 lety kdy napodobeniny začínaly a to díky nekvalitním baterkám. Kamarád má asi 2 roky kopii samsung galaxy S3 a měl jsem ji v rukách, protože si ji chci koupit, super. Pozor ono jsou levnějí kopie za pakatel s ram-rom 215 , ty nebrat. Takže záleží jaká se koupí.
mclei
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od mclei »

AR1 píše:Sony si nějak ten android upravilo a ně jak se mi to nelíbilo, ani nevím proč.

Sony má naopak jeden z nejméně upravených Androidů. Pokud seš zvyklej na Samsungy nebo HTC tak to jsou právě totálně předělaná (pro mě podělaná) prostředí.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od AR1 »

Já mám Alcatel 6040.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od František Koudelka »

OT, k te Anglii to by bylo na samostatne tema, ale ty kohoutky to je jejich styl, ja je mam v koupelne taky samostatne a kdyz chci sprchu tak ji nasadim jednu hadici na teplou druhou na studenou a pres tecko je to spojene....no kdyz sem to videl... :lol: ale samozrejme baterie tu koupit normalne jdou, neco je tu lepsi, a rekl bych vyspelejsi ale neco pusobi opacnym dojmem, nechci tim zanaset tohle tema, bylo by to na velmi dlouhou diskuzi, pripomelo mi to prave tu platbu kartou
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
kesi
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od kesi »

Zdar chlapi, nebudu zakládat zbytečně nové vlákno a opám se zde. Mám new HTC 500 a začínají mi i při psaní tohoto příspěvku problikávat duchové. Jako by jiná okna. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je to divné, hodně divné. Nejvíc to mám právě při psaní příspěvků.

Edit: tak to dělá už i při posunování na stránce 8O

Edit2: tak to dělá všude, včera to bylo ještě v pořádku. Na erotické stránky nechodím. :D
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od H1N1 »

U samsungu todle bylo zpusobeno vadnou baterii ltera tlacila na nejaky smd cip, ktery vytvarel to same co se deje Tobe. Resil jsem to cca mesic z5 na S4. Ty mas baterii v pohode? Obecne reklamace.
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
kesi
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od kesi »

Měla by bejt, je to nový telefon. Pokud to bude pokračovat, budu reklamovat. Díky!
jio

#74 Příspěvek od jio »

Když se zde řeší mobily, tak by snad mohl projít i phablet.

Blbě vidím a i na 5,5" mobilu něco přečtu až po zvětšení. Mám obvykle kolem 5 hovorů za měsíc, max tak do dvaceti. Častěji než telefon používám mobilní internet. Ten zatím na netbooku přes USB modem 3G Huawei E3131. I když se to ale nezdá, tak na cestování je 12" netbook docela těžký. I to je důvod, proč jsem měl rukou 7" tablet a tam už jsem byl schopen text přečíst. Toto jsou důvody, proč se poohlížím po 7" phabletu.

Protože nejsem ochoten i vzhledem k četnosti používání platit poměrně velké peníze za značkové stroje a z dovozu z číny mám obavu, tak jsem se díval, co nabízí Amazon. Ceny mě příjemně překvapily, horší je to s tím, že nemám ponětí co od této cenové kategorie mohu očekávat. Konkrétně kousek za $119.00 je až podezřele vybaven a podezřele laciný. Je to ale na Amazonu a ti pokud vím úplný šunt obvykle neprodávají a je tam alespoň nějaká záruka solidnosti v přístupu k zákazníkovi.

Máte s tím někdo bližší zkušenost?
kesi
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od kesi »

kesi píše:Zdar chlapi, nebudu zakládat zbytečně nové vlákno a opám se zde. Mám new HTC 500 a začínají mi i při psaní tohoto příspěvku problikávat duchové. Jako by jiná okna. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Je to divné, hodně divné. Nejvíc to mám právě při psaní příspěvků.

Edit: tak to dělá už i při posunování na stránce 8O

Edit2: tak to dělá všude, včera to bylo ještě v pořádku. Na erotické stránky nechodím. :D

Nainstaloval jsem seznam.cz a jedu přes něj, problém je fuč. Že by vadná aktualizace? Možná ...
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“