PůjdouWoita píše:Tak mě napadá, pokud budu po 8. dubnu instalovat XPčka, půjdou zaktivovat?
Rozdíl mezi W8 64 a 32bit.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- gardenroute
Re: Rozdíl mezi W8 64 a 32bit.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
A mám ještě pár otázek, když vidím, že jsi informovaný líp než já.
Ta podpora skončí nadobro, nebo se budou pořád dát zaktualizovat na stav těsně před ukončením podpory?
Pokud ne, tak jestli nebude k dispozici nějaký "definitivní" SP4, který by všechna tato upgrade obsahoval? Ale to je asi dost naivní představa, že by se MS obtěžovali s tvorbou Service Packu pro starý systém, který už nehodlají podporovat.
A druhá moje otázka se týká antiviru MS Security Essential , jestli bude možné aktualizovat aspoň ten, když bude nainstalován na nadále nepodporovaných WXP?
Tedy jestli půjde aktualizovat aspoň manuálně, protože normálně se ty jeho aktualizace stahovaly v rámci aktualizace celého WXP, ale taky to šlo i kdykoli ručně. 
Ta podpora skončí nadobro, nebo se budou pořád dát zaktualizovat na stav těsně před ukončením podpory?
Pokud ne, tak jestli nebude k dispozici nějaký "definitivní" SP4, který by všechna tato upgrade obsahoval? Ale to je asi dost naivní představa, že by se MS obtěžovali s tvorbou Service Packu pro starý systém, který už nehodlají podporovat.
A druhá moje otázka se týká antiviru MS Security Essential , jestli bude možné aktualizovat aspoň ten, když bude nainstalován na nadále nepodporovaných WXP?
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
- gardenroute
Ano, skončí, ale systém by měl být vždy (např. reinstalaci) upgradovatelný do stavu před oficiálním ukončením supportu, tak tomu ostatně bylo vždy u předchozích verzí OS.VTjr píše:A mám ještě pár otázek, když vidím, že jsi informovaný líp než já.![]()
Ta podpora skončí nadobro, nebo se budou pořád dát zaktualizovat na stav těsně před ukončením podpory?![]()
Je ale po celém světě velmi velký tlak zejména z korporátní sféry, kde pokrok není tak rychlý, neoficiálně MS možná ještě nějaké security update u XPček dělat bude, zejména záplaty kritických zranitelností... Jisté to je ale jen Embedded systémů...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:... Jisté to je ale jen Embedded systémů...
To mě taky napadlo.
Zajimavá je totiž taková věc, že ve firmě mám PC s WXP-Profi a i po dnešním update je v něm antivir MS Security Essential pořád zelený bez jakýkoli hlášek o ukončení podpory. Ale kolega má vedle na stole svůj soukromý netbook ale s WXP-Home a jemu po stažení dnešních aktualizací MSSecEss nadobro zhnědl a svítí tam hláška, že jeho podpora aktualizací končí.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)